Kategorier
Prisjakt

klassbertil

Medlem sen 2014-04-23
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Bose QuietComfort Earbuds
3.3
(14)
2 362 kr
20 dagar sedan
Haft mina I 2 månader, än så länge kanonnöjd både med ljud, brusreducering. Har inga problem med att koppla upp till olika BT enheter såväl som dator eller telefon. Ett tips! Tappar man etuiet så kan man köpa ett nytt på wish. Har en kompis som gjorde detta och den fungerade lika bra som originalfodralet! Så där lär jag också köpa ett nytt om jag losar bort mitt.
Philips 55POS9002
4
(28)
3 år sedan*
VARNING! Betyget uruselt! Tv har fått i bränning efter att man tittat på tv 4 morgonstudion. Philips vill inte ta på sig att dem har dålig kvalitet på sin oledskärm. Så aldrig mer Philips oled! Köpa dyr oled tv från Philips är att kasta pengarna i sjön då man får i bränning trots att tv ej stått på med samma bildruta en längre tid! Så rekommenderar deras er alla att köpa Samsung, Sony eller LG som inte levererar kass oled och kass garanti som Philips.
*Redigerades 5 månader sedan
Samsung Galaxy S20 5G SM-G981B 128GB
2.8
(10)
6 790 kr
9 månader sedan*
Med den senaste uppdateringen och om man vet om att mobilen lär sig av ditt användande av mobilen så kommer batteritiden att bli bättre. Så har det varit hittills med mina Samsung mobiler, borde så även bli med denna men återstår att se. Min S20G blir inte varm som andra berättat. Hållt på att flyttat från kl.13:00 från min gamla mobil till min S20G och även uppdaterat till senaste programvaran. Har även uppdaterat alla appar. Än så länge kan jag inte klaga på batteriet som nu är nere på 43% kl.23:32 eller att den inte blivit jättevarm. Enda lilla minus hittills är att man måste hålla kvar fingret vid upplåsning på skärmen (funkar ej med lätt toutch), men det brukar gå på första försöket. Max tryckningar hittills är 3st i följd. Kör ansikts igenkänning istället då den är så mycket snabbare. Samsung har en inställning för appar så de inte drar ström när de inte används, kanske är därför jag har så mycket batteri kvar? Som sagt. Jag har gjort allt man brukar göra med en ny mobil i sin besittning, testat allt. Från installationer, foto, filmning, Youtube, Netflix mm, dock ej spel då jag inte spelar. Så jag har verkligen pushat mobilen från start, just för att se om era bekymmer uppdagar sig på min mobil, inte än iallafall. Rekommenderar denna starkt. Köpte den med rabatt på Tele2 + inbyte av min gamla mobil, så jag fick ett riktigt, riktigt bra pris! Första dagen med fullt ös så är jag jättenöjd. Återkommer senare med uppdatering. Får se om jag fortfarande är lika euforisk eller ej. Har nu uppdaterat 201210 till Android 11 och nu är mobilen än bättre, rappare. Snabbare att logga in med både med ansikte och fringeravläsarna 👍🏼👍🏼👍🏼
*Redigerades 6 månader sedan
EZVIZ C3A
3.3
(1)
1 161 kr
ett år sedan
Skulle fått full pott om man kunde stänga av kameran. Vill inte att den är på 24/7 å pengar med notiser när man inte vill!.
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(112)
1 977 kr
2 år sedan
Absolut de bästa hörlurarna jag ägt. Vilket ljudet wow. Brusreduceringen är oxså topp men jag har inget att jämföra med då jag aldrig ägt ett par lurar med denna funktion. Många klagar på bluetoothen men jag har testat och gått runt i lägenheten ett tag för att testa och här har jag inget att klaga på, 10 meter funkar lätt. Tiden får utvisa om det blir sämre med tiden. Återkommer om detta. Har ej testat mobil eller Google assistent. Men gillar inte att prata met hörlurar och Google vete fasen om jag kommer använda mig av.
Dyson Pure Hot + Cool Link
3.4
(4)
4 490 kr
3 år sedan
Perfekt fläkt till mitt hem! Låter minimalt, kyler när det behövs och när det är kallt så värmer den. Utöver detta så renar den luften och ser cool ut. Rekommender denna fläkt starkt!
CDON
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Hade beställt Samsung HW-K661/XE Soundbar Silver från CDON. Enligt Posten Nord har CDON skickat paket till fel person som säger att ansvaret och felet ligger hos CDON och CDON skyller på Posten Nord! Hela den här processen har tagit mig 16 dagar att behöva kontakta både Posten Nord och CDON! Sim sala bim... på den 17:e dagen dök paketet upp hos postombudet. Jag hörde då av mig till CDON. Till svar fick jag att CDON gör INGET åt saken och fortsätter att skylla på Posten Nord. Summan som man kan läsa ut är, att man tydligen INTE KAN LITA på CDON! Jag anser att man har skött ärendet mycket dåligt! Tydligen är man inte något värd som kund när det börjar strula. Det är nog sista gånger jag beställer från detta företag. Som sagt, de har en del att gottgöra innan man ändrar deras omdömet!
*Redigerades 4 år sedan
HP Envy 5646
3.8
(1)
5 år sedan*
Bra utskrifter i färg. Snabb! Testat att skriva ut via mobilen och surfplattan, lika enkelt som datorn. Har haft ett par "allt i ett" men denna Envy 5646 är för mig hittills bäst! Rekommenderas. Och ett bra pris med! Scannern är inget att klaga på. Installationen gick som på räls.
*Redigerades 5 år sedan
Harman Kardon Onyx Studio
4.2
(49)
2 190 kr
5 år sedan*
Grymt ljud, bra ton, bra bas och sjysst pris 999kr. Rekommenderar denna alla dagar i veckan! SKA KÖPA EN TILL
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1