Prisjakt

klassbertil

Medlem sen 2014-04-23
23
Bidrag
28
Hjälpsamröster
JBL Tune Flex Wireless In-ear
Full Star 1
5
(1)
790 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Jag letade efter lurar som inte tvingas in i hörselgången. Jag hittade dessa JBL som sitter i ytterörat. Blev duktigt överraskand. Funkar bra utan att byta ut gummiöronsnäckorna. Men jag bytte ut dem som satt på till medföljande å resultatet blev än bättre. Sitter bra i mina öron, fleta har sagt att dem sitter dåligt. Som sagt allas öron är olika. Trots att jag hoppar,skakar headbangar så sist lurarna kvar. Bra bas, bra ljud. Bra inställningsmöjligheter i JBL-appen. Mycket bra pris gentemot konkurrenterna! ANC funkar som den ska, inte i toppklass som de i toppskiktet men närinpå. Rekommenderar dessa starkt.

Samsung Neo QLED QE65QN95B 65" 4K Ultra HD (3840x2160) Smart TV
Full Star 1
4.8
(4)
27 066 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Alltså! Wow vilken tv! Jag har haft Samsung led tv, även Philips oled tidigare. Men denna tv är super. Svärtan är när inpå som oled, ibland är det så svart att man tror att det är oled. Ljussyark när skolen skiner på för fulla muggar, och så fina starka färger. Den är snabb i menyerna. One conect box är dunder om man inte vill ha alla sladdar på väggen. Snyggt med bars en kabel. Ska man prata något negativt är det Samsungs egna operativsystem. Lägg ned denna och kör Googles. När det gäller ljudet ska man inte klaga. En sådan tv som är så tunn blir svårt att få mot hemmabio ljud. Jag har alltid haft hemmabio för att få harmoni i framförallt filmer med surround. Vill man höga upplevelsen än mer. Gör som jag. Köp Philips hue lightstrip och köp Hueappen i TV:n. Funkar as nice! Denna tv rekommenderas till den som vill ha toppbild, snabbhet, ljusstyrka.

123ink.se
Utmärkt
(500+)
k
klassbertil
23 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Billigt,snabb leverans👏🏼

Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK Sladdlös
Full Star 1
5
(3)
11 606 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Enkel att installera. Den har lika bra sugförmåga som min gamla traditionella dammsugare plus mycket tystare. Skönt att den tömmer sig själv och kan sedan efter ett antal dammsugningar tömma påsen. Den kommer åt överallt och skönt att den är sladdlös. Hatade att behöva dra ur sladden för att byta till nytt utag för sladden inte räckte. AI läget är väl mer en sensor som känner av underlaget? Inte en fan av att dammsuga men nu blir det roligare. Bra att det finns belysning som lyser upp smutsen på golven. Är den värd 13795kr?... nja.. Jag köpte den på rea för 8500kr och av det priset är den värd var enda krona. Kan verkligen rekommendera denna produkt.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
k
klassbertil
23 omdömen
UtmärktRedigerades 10 månader sedan

Snabbt enkelt och smidigt. Är på sommarstället och lika snabbt och smidigt dit! Tack vare Netonnets express.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
k
klassbertil
23 omdömen
Utmärktett år sedan

Nice helt enkelt. Easy peazy ;D

Philips 55OLED807 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
3.5
(2)
15 326 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Allt förutom ljudet var bra, dock måste tv:n kalibrera (rensa) bilden stup i kvarten, as jobbigt men kanske onödigt ont när det gäller Oled? Ljudet i tv:n var ok för att vara så slim/platt. MEN.... med ljudet inkopplat till hemmabion så var det ett antal millisekunder i fördröjning, så det blev osynk, sååå irriterande. Då har jag testat både med hdmi eArc, koaxialkabel, än värre osynk med Bluetooth... Har Bose 700 hemmabio och den vill jag inte göra mig av med så det blev att återlämna tv istället. Kanske harmonisierar inte Bose och Philips med varandra? Nu har jag min gamla Samsung från 2017 och ljudet fungerar som det ska. Tv synkar kanske bättre med Philips egna hemmabiosystem? Så nu blir det inköp av Samsungs senaste Neo Qled istället.

Samsung Galaxy S23 5G SM-S911B Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
3.9
(7)
8 144 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Var det värt att uppgradera från S22?? Nja, hade det inte varit för det bra inbyte med Tele2 så nej. Fick ge 6081kr så det var ett bra pris. Vad är bra. - Snabbheten, jobbar snabbare i de flesta lägen wow upplevelse från S22:an. - Kameran ett snäpp vassare. - Fingeravtryckläsaren så mycket bättre. Tar ny snabbt alla mina fingerpåläggningar. - Batteritiden så mycket längre. Vad är kasst. - Ansiktsigenkänning är fortfarande kasst! Kanske var 8:e gång funkar.... Ärligt Samsung. Här är iPhone ljusår bättre. - Priser. Fördyr jämfört med Samsung konkurrenter. Jag är mer nöjd än missnöjd. Ett måste är 256gb lagring. Appar, system å dina bilder,filmer tar plats. Önskan till S24🙏 - Bättre Ansiktsigenkänning. - Mer ramminne. 12 är idagens läge ett minimum. - Ännu större batteri. - Ännu bättre kameror. - Snabbladdning på minst 45w. Många av dessa önskemål finns idagens konkurrenter. Om Samsung inte börjar matcha sina konkurrenter så har jag inga problem att se efter en annan mobil med mer prestanda och ett vättigare pris. Kan jag rekommendera denna? - båge ja och nej. Kan du stå ut ett år till så kanske Samsung får ordning på Ansiktsigenkänningen tiil dugligt förfarande, vettigare pris till prestandan för att matcha sina konkurrenter.

Samsung Galaxy Tab S8 11.0 SM-X700 128GB
Full Star 1
4.5
(2)
6 490 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Har haft men Tab S8 snart i 2 månader nu. Har inget jag kan klaga på. Allt fler på bra, inga lagg i spel eller filmer. Bilden är inget att klaga på trots att det inta är oled. Ljudet är snyggt, surround ljud kommer ut. Små högtalare som verkligen leverar. Enda som saknas är basen men hallå! Svårt att få bas i sådant kompakt nygge. Men med mina Bose Q45 så blir det en fantastiskt upplevelse, inget ljudlagg. Har aldrig använt S-pen innan men den används nu dagligen. Min laptop får mer och mer stanna hemma. Tab:en som ligger med i vänskap nu konstant. Den är dyr men man får mycket för pengarna.! Rekommenderar jag den? SJÄLVKLART!

Bose QuietComfort SE Wireless Over Ear
Full Star 1
4.1
(19)
2 885 kr
k
klassbertil
23 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Har QC 35 II sedan tidigare och är mycket nöjd med dessa, dessa får bli mina reservlurar. Passade på att köpa QC SE vilket är QC45. Håller med allt det var fattig att skicka med en mjuk tygväska, men de e väl Bose grej att pressa ned priset för att nå fler. Köpte till Bose hardcase från El-giganten för 249kr. Så nu har jag en grymt bra hörlurar som är än bättre än QC35 II och en suverän bra skyddsväska till dessa, är hur nöjd som helst! Att få ett par QC45 med en hardcase väska för 2239kr ska man inte klaga på. Rekommenderar jag dessa ? Självklart!, De personer som klagar på väskan får väl köpa QC45 med hardcase för flertalet hundralappar dyrare.