Prisjakt

Jonsanell

Medlem sen 2014-04-18
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
J
Jonsanell
6 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans och väldigt måna om att ge kunden information och uppdatera status hela vägen från köp till leverans.

IKEA Trovärdig Stekpanna 24cm
Full Star 1
3.5
(2)
J
Jonsanell
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Nu är jag färdig med Trovärdig... Efter flera köp under årens lopp (av någon outgrundlig anledning). Den är ju egentligen kass på flera olika sätt... Steker ojämnt och beläggningen håller inte länge. Upplever det som att den har blivit sämre genom åren.

Dynavoice Magic MW12
Full Star 1
4
(5)
2 490 kr
J
Jonsanell
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Den är egentligen för stor för mitt lilla vardagsrum men för halva priset under halloweenhelgen så kunde jag inte motstå att köpa en. Även om jag hade köpt till ordinarie pris så är det väldigt mycket man får för pengarna!

Yamaha NS-SW200
Full Star 1
4.4
(5)
3 060 kr
J
Jonsanell
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En stor besvikelse med tanke på vad andra tycker om denna. Det var inte mycket muller i den... Den gick tillbaka direkt.

Audio Pro Addon Sub
Full Star 1
4.3
(10)
2 995 kr
J
Jonsanell
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Var ute efter en mindre inte så i ögonfallande sub för surroundsystemet. Den såg perfekt ut och läste att vissa körde den till film. Funkar kanske till musik men ljudmässigt orkade den inte alls med film... Den bottnade direkt..

Garmin Vivoactive 3 Stainless Steel
Full Star 1
3.6
(14)
J
Jonsanell
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Enligt mig inte värd pengarna. För det priset är det bara en ok pulsklocka. Den har en hel del funktioner men skärmen, som stör mig mest, är inte ok för det priset. Min 5 år gamla Sony Smartwatch 2 är helt överlägsen i kontrast, färger och ljusstyrka med samma typ av transreflektiva display. Men visst batteritiden är inte en vecka... Designen ser bra ut på bilder men i verkligheten är det inte riktigt samma upplevelse. Den känns känns plastigare och billigare. Användargränssnittet är inte konsekvent dvs ibland ser ut som om det är anpassat för en rund display ibland för en fyrkantig display. Det är lättast att välja engelska som språk på klockan och appen eftersom man får leta efter nödvändig information på Garmins forum där engelska termer gör det mycket enklare att hitta vad man söker. Översättningarna till svenska är inget vidare... Garmin lägger inte för mycket tid på att hålla användarmanualen och supportinformationen uppdaterad. Men efter en hel del vånda i valet mellan Fitbit o Garmin så blev det denna klocka tack vare möjligheten att räkna repetitioner. Har inte hunnit få full koll på hur det funkar i praktiken men jag förväntar mig inte att det ska vara en exakt vetenskap. Men i allafall en intressant funktion.