Prisjakt

U-Nas

Medlem sen 2005-10-27
34
Bidrag
36
Hjälpsamröster
Lindarn Webshop
Bra
(79)
Utmärkt
3 månader sedan
Beställde en gräsklippare och fick den dagen efter. Eftersom webbsidan är lite "sådär" så ringde jag och kollade först. Efter en mycket kort väntan i telefonkö var det en vänlig kvinna som meddelade att den fanns i lager och skulle skickas direkt. Det gjorde den ju verkligen. Minus för att webbsidan ser utdaterad och rörig ut, nästan lite föråldrad. Men vad gör det när de kan leverera vad de lovar?
Roborock S6 MaxV
Full Star 1
4.3
(43)
4 299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Har haft S5 tidigare och denna innebär en stor uppgradering. Den är smartare i sina beslut, mer effektiv och framförallt mycket tystare. Det är dessutom kul att se den jobba. Appen har blivit mycket bättre och har fler funktioner. Nu har jag döpt alla rum, bestämt styrka (och vattenmängd vid moppning) individuellt för varje rum, samt bestämt i vilken ordning rummen skall dammsugas. Mycket nöjd med mitt köp!
Logitech M705
Full Star 1
3.2
(80)
292 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Vilken dålig mus. Den känns inte alls exakt med pekaren och det är direkt svårt att jobba med den. Att direkt pricka en knapp eller ett reglage går inte, utan man får cirkulera lite innan man prickar rätt. Jag har fibblat med alla inställningar i Windows, utan att få det helt bra. Nu återgår jag till min gamla hederliga trådade mus. Denna åker eventuellt rakt ner i soporna.
DJI Mini 2 Fly More Combo RTF
Full Star 1
4.3
(3)
6 090 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Klockren liten maskin! Hade tidigare Air 1 och upplever att Mini 2 är en stor uppgradering från den! Ocusync 2.0 är helt fantastiskt, inte minst jämfört med 'enhanced wifi'. Mini 2 kan upplevas lite plastig i materialet, inte minst jämfört med dyrare drönare men detta är absolut inget problem. Fly More Combo är ett givet köp istället för att köpa enbart drönaren. Det du får i paketet kommer du ändå att köpa framöver så det är lika bra att göra på en gång och spara tusenlappar.
*Redigerades ett år sedan
Swedron
Bra
(9)
Utmärkt
ett år sedan
Köpte drönare av Swedron och gjorde detta enbart eftersom deras omdömen är i absolut topp på diverse forum och facebookgrupper. Ryktet visade sig stämma - snabba, vänliga och trots att jag hoppas inte behöva kundtjänsten så känns det ändå tryggt utifall att jag skulle behöva det i framtiden. Deras sajt kunde kanske vara lite bättre och mer modern men vad gör det på det stora hela.
OnePlus 8T 128GB
Full Star 1
4.4
(26)
4 980 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Jösses. Vilken skärm! Vilken snabbladdning! Vilken sjuhelvetes hastighet på allt man gör! Är helt förbluffad. Använt telefonen i två dagar och kan verkligen inte komma på något negativt. Kommer ifrån en Pixel 3a som i jämförelse degraderas till rent skräp på alla punkter. Köpte med ett par Bullets Wireless Z eftersom telefonen saknar 3,5mm men jag ser det bara som positivt att slippa sladd när jag är ute och tränar. Har du 6500:- över och fluktar efter en ny telefon - spring genast och köp. Du kommer inte att bli besviken.
Philips Hue Motion Sensor
Full Star 1
4.6
(17)
313 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Hög byggkvalité, smidig att installera. Du får fler funktioner via en annan app än Philips egna, dock bara till iOS. Först då blir den riktigt grym och användbar - du kan villkora saker på ett helt annat sätt. Har haft mina tre nu i över ett år och de drivs fortfarande på de batterierna de kom med. Fantastiskt!
klockor och smycken
Bra
(43)
OK
4 år sedan*
Beställde en klocka och fick tre dagar senare ett mail om att leveranstiden skulle vara 5-9 arbetsdagar. Det tycker jag kunde framgått redan vid beställning. Därav avdrag på betyget. Leveransen tog totalt 17 dagar, varav 12 var arbetsdagar. Därav ytterligare avdrag på betyget. Inte någon gång under dessa 17 dagar fick jag något trackingnummer att spåra mitt paket med. 4 dagar innan leveransen kom så fick jag däremot ett mail om att ordern var komplett. Därav ytterligare avdrag på betyget. Kundtjänsten var dock väldigt trevlig när jag ringde för att fråga var klockan tog vägen!
*Redigerades 4 år sedan
Zooplus.se
OK
(422)
Usel
5 år sedan*
Gjorde en felbeställning på en vara men den hade redan skickats, så de hann inte stoppa den. Inget att göra förutom att låta postombudet ha paketet i två veckor innan det skickas tillbaka. Blev lovad pengarna i retur. Idag, många många veckor efter att de åter mottagit varan, så står jag utan pengar. Jag har skickat dem två mail med vänliga påminnelser om mina pengar, men har inte fått något livstecken ifrån Zooplus.se. Polisanmälan om bedrägeri ligger i nästa steg, de har veckan ut på sig.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1