Prisjakt

U-Nas

Medlem sen 2005-10-27
34
Bidrag
32
Hjälpsamröster
Rajala Pro Shop
Utmärkt
(391)
U
U-Nas
34 omdömen
Utmärkten månad sedan

Svarade snabbt på mail när jag ställde frågor om ett begagnat objektiv. Snabb leverans, bra pris och utmärkt skick på objektivet! Mycket nöjd.

Proshop
Utmärkt
(500+)
U
U-Nas
34 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Visst känns sajten lite utdaterad och rörig, men helskotta vad snabbt det går att få hem grejorna! Aldrig varit med om att man packar och skickar så snabbt som Proshop gör. Priserna är också bra, på vissa artiklar till och med sjukt bra. Kan bara rekommendera Proshop.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Full Star 1
3.5
(10)
234 kr
U
U-Nas
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Själva vågen verkar bra och någorlunda exakt. Snygg sak jämfört med andra personvågar. Appen är katastrof. Svensk översättning i appen är så usel att det är skrattretande. Det tveklöst värsta med appen är dock att den efterfrågar behörighet till telefonens kamera, bilder, telefonlista mm. Dessa behörigheter har jag givetvis spärrat... ge en kinesisk vikt-app tillgång till allt detta är befängt. För priset är det en bra personvåg, men se upp med appen.

Roidmi F8 Sladdlös
Full Star 1
3.5
(11)
2 856 kr
U
U-Nas
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Vilket skräp. Jag har haft sen i ett år och jag har aldrig varit nöjd. Den klev genast degraderad till att endast få städa i tvättstugan där det ligger klinker, för all annan typ av golv repar den direkt. Även i tvättstugan är den undermålig, skall tilläggas. Suger man upp grus och sten så behåller den det tills dess att man stänger av den, då spottar den genast ut alltihop igen. Gissningsvis är suget så dåligt att den inte orkar dra upp det i behållaren, utan det trillar ner igen så fort suget upphör. Jag försökte dammsuga soffan härom dagen, under kuddarna låg en del grus och damm. Inte ens detta klarar den, oavsett munstycke. Nej, denna kommer att åka på tippen vilken dag som helst och jag ångrar att jag köpte den. Idag hade jag inte gett 199 kr för den, helt ärligt. Anledningen att den inte körts till tippen tidigare är att jag glömt ta med den varje gång. Nä! Se dig efter en annan dammsugare så sparar du pengar och huvudbry.

Lindarn Webshop
Bra
(82)
U
U-Nas
34 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde en gräsklippare och fick den dagen efter. Eftersom webbsidan är lite "sådär" så ringde jag och kollade först. Efter en mycket kort väntan i telefonkö var det en vänlig kvinna som meddelade att den fanns i lager och skulle skickas direkt. Det gjorde den ju verkligen. Minus för att webbsidan ser utdaterad och rörig ut, nästan lite föråldrad. Men vad gör det när de kan leverera vad de lovar?

Roborock S6 MaxV
Full Star 1
4.5
(56)
U
U-Nas
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har haft S5 tidigare och denna innebär en stor uppgradering. Den är smartare i sina beslut, mer effektiv och framförallt mycket tystare. Det är dessutom kul att se den jobba. Appen har blivit mycket bättre och har fler funktioner. Nu har jag döpt alla rum, bestämt styrka (och vattenmängd vid moppning) individuellt för varje rum, samt bestämt i vilken ordning rummen skall dammsugas. Mycket nöjd med mitt köp!

Logitech M705
Full Star 1
3.3
(87)
345 kr
U
U-Nas
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Vilken dålig mus. Den känns inte alls exakt med pekaren och det är direkt svårt att jobba med den. Att direkt pricka en knapp eller ett reglage går inte, utan man får cirkulera lite innan man prickar rätt. Jag har fibblat med alla inställningar i Windows, utan att få det helt bra. Nu återgår jag till min gamla hederliga trådade mus. Denna åker eventuellt rakt ner i soporna.

DJI Mini 2 Fly More Combo RTF
Full Star 1
3.8
(6)
4 990 kr
U
U-Nas
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Klockren liten maskin! Hade tidigare Air 1 och upplever att Mini 2 är en stor uppgradering från den! Ocusync 2.0 är helt fantastiskt, inte minst jämfört med 'enhanced wifi'. Mini 2 kan upplevas lite plastig i materialet, inte minst jämfört med dyrare drönare men detta är absolut inget problem. Fly More Combo är ett givet köp istället för att köpa enbart drönaren. Det du får i paketet kommer du ändå att köpa framöver så det är lika bra att göra på en gång och spara tusenlappar.

Swedron
Bra
(15)
U
U-Nas
34 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Köpte drönare av Swedron och gjorde detta enbart eftersom deras omdömen är i absolut topp på diverse forum och facebookgrupper. Ryktet visade sig stämma - snabba, vänliga och trots att jag hoppas inte behöva kundtjänsten så känns det ändå tryggt utifall att jag skulle behöva det i framtiden. Deras sajt kunde kanske vara lite bättre och mer modern men vad gör det på det stora hela.

OnePlus 8T 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.4
(30)
6 499 kr
U
U-Nas
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Jösses. Vilken skärm! Vilken snabbladdning! Vilken sjuhelvetes hastighet på allt man gör! Är helt förbluffad. Använt telefonen i två dagar och kan verkligen inte komma på något negativt. Kommer ifrån en Pixel 3a som i jämförelse degraderas till rent skräp på alla punkter. Köpte med ett par Bullets Wireless Z eftersom telefonen saknar 3,5mm men jag ser det bara som positivt att slippa sladd när jag är ute och tränar. Har du 6500:- över och fluktar efter en ny telefon - spring genast och köp. Du kommer inte att bli besviken.