• Rajala Pro Shop

  (288)

 • fi
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Jag har handlat från rajala fram till idag, men jag gör det inte längre. Jag köpte en produkt förra veckan och jag var inte nöjd, jag testade den bara 1 ggr och Jag la den i kartongen och ville lämna tillbaka den. De sa att jag var tvungen att betala 20 % av produkten jag köpte. De letar efter ursäkter i produkterna vi returnerade!

OK
3 månader sedan

Utav 21 ordrar sedan 2019 har 7 genomförts. Resten har annullerats med hänvisning till fel pris eller att varan sålts i butik redan. Vid två av tillfällena skickades fel produkt. En tredjedel rätt, bra pris vid de tillfällena i alla fall.

r
rhodiner

4 omdömen

Usel
3 år sedan

Var på gång att köpa en A6400 och Rajala hade lägsta priset. Eller - lägsta utan frakt. Alla andra kör med fri frakt medan Rajala har 150:- .... inte värt det. Blev en annan firma. Köpte dessutom stativ ,Sigma lins , väska och minneskort. Kollade på omdöme från andra kunder och helt klart tog jag rätt beslut. Rajala går bort.

m
midtech

2 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Har återkommande och stötvis marknadens bästa priser. Jag har alltid fått ganska snabba mailsvar på frågor. Obefintliga produktbeskrivningar, men sådana finns hos respektive tillverkare. Frakten är varken billigast eller snabbast, men det accepterar jag så länge varan har ett bättre pris och jag inte behöver den imorgon.

Rajala Pro Shop svarar:2022-06-21
Hej Midtech, Stort tack för din recension och feedback! Varmt välkommen åter 😊
D
Dammsugaren

7 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan

Galet låga priser ibland. Förstår inte hur de kan ha så lågt betyg. Alltid funkar för mig, snabb leverans, peppar peppar. Vissa klagar på frakt 150:-, ja tex Cyberphoto tar 99:-, ingen verkar klaga där? Folk verkar gilla att betala överpriser. :)

M
Mats_L

395 omdömen

Bra
8 månader sedan

Jag gjorde en inbytes affär som blev förmånlig. Det tog lite tid men jag fick proffsigt bemötande. Har tidigare gjort online köp som också funkat problem fritt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Väldigt dålig med produkt information, trotts att man ringer för att säkerställa att produkten finns i lager. Beställningen görs under helgen men hanteras på måndag kl 20. Det har gått 3 dagar och postnord har inte fått än paketen då fick veta jag att den kommer från Finland och det tar 3-4 dagar att komma till Sverige, plus 2-3 dagar som tar postnord för att levereras. Oseriöst och rekommenderar INTE att handlar online hos dem.

D
Dino Larsson

19 omdömen

Dålig
3 år sedan

Har lagt väldigt många ordrar för mycket pengar hos Rajala. De har ofta mycket bra priser och hyffsat snabb leverans. Leveranskostnaden är dock helt orimlig på 150kr, oavsett hur mycket du handlar för. Garantin på begagnatprodukter är 1 månad, vilket är riktigt dåligt jämfört med andra fotobutiker som erbjuder 6 månader. Svarstid på mail är inte alltid så bra, har ett ärende om ångerrätt som legat i 13 dagar nu utan svar.

2.8OK
7 omdömen
(2)
(1)
(1)
(0)
(2)

Om butiken

Butiken finns i Finland. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSveaWebPayVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Oy Osk. Rajala Finland Filial i Sverige

Organisationsnr: 516404-8810