Prisjakt

strandraggarn

Medlem sen 2013-12-02
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Pokémon: Let's Go, Eevee! (Switch)
Full Star 1
4
(4)
587 kr
s
strandraggarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra spel och nostalgi på hög nivå. För dem som har spelat första spelet i Pokémon serien så är detta i princip samma, skillnanden är att mqn får eevvee i denna version (om man vill ha ännu mer nostalgi, så köp pickachu versionen), det uppenbara att grafiken är bättre och istället för att strida + fånga vilda Pokémon så har dem valt att gå "Pokémon Go" stilen (fånga dem direkt) bortsett vissa vilda Pokémon. Dem har tagit bort det hela random encounter delen, så nu kan man se Pokémon i det vilda, vilket kan vara skönt om man bara vill springa igenom en grotta. (Ännu bättre om man vill slippa alla dessa zubats som man har "erfarenhet" av) Man kan spela Coop (2 spelare) men i princip så är spelare 2 bara där för att hjälpa att fånga vilda Pokémon och striderna mot andra Pokémon tränare, annars så kan bara spelare 2 bara springa med

Motorola Moto G5S Plus Dual SIM 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4
(21)
3 764 kr
s
strandraggarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fungerar som telefon nästan som den ska. Efter ca 1,5 år så slutade mikrofonen fungera, så enda sättet för mig att få folk att höra mig var genom att använda hörlurar (inget problem för mig som lyssnar på Storytel och Spotify väldigt mycket)

Uncharted 4: A Thief's End - Special Edition (PS4)
Full Star 1
5
(2)
s
strandraggarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Underbar story, härliga karaktärer och fina puzzel... I denna paket ingår en bildbok, spelet (duh) och nåt till mp Mp delen är helt ok men inget märkvärdig, för det är story modet som gäller i detta spel

The Legend of Zelda: TriForce Heroes (3DS)
Full Star 1
4.3
(3)
349 kr
s
strandraggarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Detta spel tycker jag är roligt på det viset man kan spela själv eller med vänner/okända. Enda som jag tyckte va ovanligt att se var man kan va max 3 spelare (brukar vara 2 eller 4 :P). Liten nackdel om man ska köra med flera är man kan inte starta spelet förens man är 3 st. Finns många uppdrag att spela och massa sido uppdrag för dem som gillar det (men inget krav, om man inte satsar till 100 % givetvis) Detta spel så är link hjälten av kläder. Kläder har olika krafter som tex större bomber, skjuta mer pilar mm.

Uncharted: The Nathan Drake Collection - Special Edition (PS4)
Full Star 1
4.5
(6)
s
strandraggarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Är bland bland dem bästa spelen jag spelat (både som remasterd och inte) Tycker att det är bra att det inte finns multiplayer på ett sätt, då kan dem koncentrera sig på storyn mycket bättre.