Prisjakt

rittfeldt

Medlem sen 2013-09-16
12
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Philips Viva Collection ProMix HR2657
Full Star 1
4.4
(20)
867 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 dagar sedan
Överlag nöjd. Enkel att hantera och diska. Egentligen bara två saker som jag tycker är dåligt. 1) Visptillbehöret tar kanske 3-4ggr så lång tid att vispa grädde med som en sedvanlig visp med två vispar. 2) varför är sladden inte dragen från dig i stället för som nu mot dig? I de allra flesta av fallen har man väl ändå vägguttaget bort den sig, inte bakom dig dvs. Känns bakvänt.
Röda Stjärnan
Utmärkt
(109)
Bra
4 månader sedan*
Sjukt snabb frakt! Det jag dock inte tyckte om var att det kostar extra att välja Postnord som ligger betydligt närmre där jag bor vilket därför är att föredra.
*Redigerades 4 månader sedan
Samsung QLED QE65Q950TS
Full Star 1
3.2
(2)
23 490 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
Estetiskt tilltalande, fantastisk bild under rätt omständigheter. Men tänkte foka på vad jag tycker är sämre. * En flaggskeppsmodell 2020 som inte har stöd för Atmos? Kom igen Samsung! * får tydliga regnbågseffekter över hela bilden när jag har ljus bakgrund som speglar sig i skärmen. * ljusstark, men inget som hjälper mot mitt extremt ljusa rum med massa dagsljus. * en TV för 60000 (sen halva priset efter ett år på hyllan) som visar annonser i menyerna. Hur mycket ska man behöva lägga för att slippa detta? * Buggar i menyerna. Får ofta dubbelklick fastän jag klickar en gång. Delay är också vanligt förekommande. Mjukvaran som är i nu kommer trots priset inte uppdateras nämnvärt med funktioner utan i stället introduceras i nya modeller fastän tekniskt stöd finns. Ex Google assistent. Samsungs egna är värdelös! Hade för övrigt hellre haft en rapp 4K än en slö 8K. Men var såld på estetiken.
Samsung QLED QE55Q95T
Full Star 1
3.7
(4)
14 882 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan*
Samsung tycks inte följa standarder för eARC. Resultatet blev ljud som kom och gick varannan sekund när den parades med Sonos ARC. Det var bara välja på att lämna tillbaka TV:n eller byta ljud. Blev enklast att returnera TV:n. Finns många trådar på ämnet på nätet. Annars stilren, snygg och avskalad kontroll, bra bild, separat elektronik för renare look på väggen.
*Redigerades 10 månader sedan
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Fick produkten 2 dagar innan beräknad tid - jättenöjd! Sen var det fel vara... Ringde till supporten som sa att jag ringt utanför öppetiderna - men när de säger öppetiderna i telefonsvaret så var det innanför! Och det står att de besvarar mail inom 24h (- inte att de SIKTAR på det), men detta stämde inte heller. Supportsidorna är blandat svenska och danska. Sen när man väl lyckats få tag på de på telfonen så var det svårt att förstå de och de förstod inte mig, så fick prata engelska. Antar att de var trevliga så, men det är helt klart en brist att det inte finns svensk support när de riktar sig till svenska marknaden. Jag fick aldrig någon bekräftelse på att en ny enhet skulle skickas ut till mig efter att jag varit i kontakt med supporten. Så efter ytterligare krångel så valde jag att avbeställa och vända mig till en annan aktör.
Eventyrsport
Bra
(35)
Usel
3 år sedan
Flera produkter på prisjakt står som billigast på Eventyrsport, men inga av produkterna finns i lager och går inte beställa.
Wiggle SE
Dålig
(110)
Usel
3 år sedan
Priser stämmer sällan
Moser 1871 ChromStyle Pro
Full Star 1
4.5
(10)
1 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Jag kommer beställa min andra nu. Problemet nu är att batteriet dör och jag försöker ladda upp den igen, men det går på ca 10 minuter innan den tror att det är fulladdat igen (vilket det naturligtvis inte är). Tror jag köpte förra för ca 3 år sedan och/men har använt den kanske 2-3 ggr/v till skägget så det är en ganska låg kostnad per användningstillfälle. Den är generellt av bra kvalitet, visst det är av primärt plast men den ger ändå intrycket av en solid produkt. Det är inte att jämföra med vanliga konsumentprodukter á la Philips etc. Vet inte hur många sådana jag slitit ut.
Hobbex
Dålig
(120)
Utmärkt
4 år sedan*
25 min efter jag lade min beställning fick jag ett mail om att varan hade lämnat lagret. Dagen efter kunde jag hämta ut min beställning. Det kallar jag snabbt.
*Redigerades 4 år sedan
Apple iPhone X 64GB
Full Star 1
3.9
(83)
3 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Som referenspunkt: Haft alla iPhone (även den första som inte såldes i norden). Även haft en uppsjö android och div. andra plattformar. Ska hålla mig kort och till koncis så gott det går: FaceID - något nödvändigt ont då mer skärm ska in på mindre yta. Men till vardags så märks att den är långsammare, missar avläsningen oftare än TouchID. Troligen på grund av fel vinkel (ex när den ligger på bordet, eller när man har den för nära ansiktet när linserna inte är i). Portrait mode - helt horribelt dåligt på 9 av 10 bilder. Ser ut som ett billigt photoshopjobb med dålig segmentering av objektet och bakgrunden som ska blurras ut. Ingen hemknapp - saknar inte det minsta. Anser multitasking går betydligt enklare med gester. Men controll center är hopplöst omständigt att nå. Skärm - Uppskattar touch-to-wake. Gillar även att den upptar mesta delen av framsidan nu (välkommen till 2017 Apple!). Hade gärna sett en inställning för always-on-tid nu när det ändå är en oled vi snackar om. Batteri - Bättre än på de tidigare iPhone:arna jag haft (möjligen iphone 8+ undantaget). Snålt att inte skicka med en snabbladdare! Pris - Skamligt högt. Hur mycket nytt har de egentligen presenterat? Hutlösa pengar för att byta trasig fram- eller baksida! Överväger att lämna appleteträsket snart då de överprisar och slänger in onödiga funktioner och felprioriterar hej vilt över hela produktsortimentet. Men så är jag kanske inte average Joe som faktiskt tycks vara deras mest prioriterade målgrupp.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1