Prisjakt

rittfeldt

Medlem sen 2013-09-16
12
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Sonos Play:5 II
Full Star 1
3.9
(22)
5 721 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Kommer tidigare ifrån Audioengine A5+ med tillhörande SUB & förstärkare och är kanonnöjd med bytet. Ljudbilden kan ni läsa mer om i övriga recensioner, men tycker mig ha fått ett renare ljud med större dynamik (möjligen saknas något i de lägre frekvensområdena med en ensam 5:a). Bytte primärt system för att jag ville ha något smidigare och mer estetiskt tilltalande. Dock upplever jag lite problem med Spotify Connect, ibland går det inte spela alls. Däremot fungerar deras egna app alltid klanderfritt rent tekniskt. Tyvärr är jag inte alls vän med det föråldrade gränssnittet i denna. Sen kan mina apple airpods få volymen på 5:an att drastiskt öka så fort man tar ut de ur etuit. Enda sättet de borde påverka varandra är om airpodsen försöker starta Spotify och då pausa på 5:an, men nu höjer den bara volymen ist. Alltså lite buggigt trots senaste uppdateringarna på alla enheter vilket inte borde vara fallet på en så pass etablerad produkt. Det är dessa problem som drar ner mitt helhetsintryck. Hade gärna sett airplay också så man kan köra youtube på datorn och få ut ljudet i sonosen. Men det är väl mer en feature request för framtiden :)
*Redigerades 4 år sedan
Kabelbutiken
Bra
(31)
Utmärkt
5 år sedan*
Hade problem med produkten jag skickat efter, men fick snabbt och bra respons på mina problem = nöjd kund, trots problem.
*Redigerades 5 år sedan
Apple AirPods
Full Star 1
3.7
(147)
1 439 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Bra ljud och klockren parkoppling, saknar bättre kontroller. + Inget hackande i blådandskopplingen - som i princip alla andra lurar kan dras med. + Bra ljud. Snäppet bättre än standardlurarna som följer med iphonen - som faktiskt (i min subjektiva bedömning) är bättre än de flesta andra mobiltillverkares ekvivalenter. + Obvious men: ingen sladd som fastnar. + Sitter klockrent i öronen. Högst individuellt såklart, men gymtränar med mina utan att de någonsin fallit ur. + Att de precis som orginalpodsen släpper in ljud från omgivningen gör att man blir en säkrare cyklist och öronen får lite luft. + Har aldrig varit för att batteriet tar slut eftersom jag alltid lägger de i asken efter jag lyssnat klart. + Tydlig visning hur mycket kvarstående batteri det är i såväl asken som i lurarna via iPhonen. + Supersimpel synkning till iPhonen. - Kan lätt falla ur när man glömmer att man har de i och drar en tröja över huvudet. - Dyra. Känns lite överprisade men hittar inget egentligt alternativ jag fått att fungera tillfredställande. - Höja/sänka volymen fungerar ju katastrofalt dåligt, eller att styra musiken generellt. Har nu ställt in så att jag BARA kan pausa/starta musiken och that's it och DET fungerar iaf smidigt. (+-) Vissa anser att de ser lite dumma ut, men tänk det omvända. Hur konstiga hade de inte sett ut med sladd nu om det kom nu!? = Gillar du iphones orginallurar och har pengarna - köp!
*Redigerades 5 år sedan
Sida 2