Prisjakt

tommywik

Medlem sen 2013-09-11
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
t
tommywik
7 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Jättebra butik! Snabb leverans, bra kommunikation. En leveransmiss rättades till snabbt och effektivt utan strul, tjafs och extra kostnader. Verkligen utmärkt och positivt bemötande kundtjänst! Rekommenderas varmt!

Apotea
Utmärkt
(500+)
t
tommywik
7 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Smidigt, snabbt, billigare än på stan och fraktfritt! Kan det bli bättre?

DiscAtOnce
Utmärkt
(471)
t
tommywik
7 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Min beställda produkt kom aldrig fram (antagligen stulen i transportkedjan). Fick ersättningsprodukt utan tjafs. Seriöst och förstklassigt bemötande!

RDEBUTIK
Utmärkt
(500+)
t
tommywik
7 omdömen
Bra4 år sedan

Lång leveranstid, men annars klockrent.

Elfynd
Bra
(162)
t
tommywik
7 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Bara klockrent helt enkelt! Köpte två kyl/frys till ett pris som låg 25% under vad andra nätbutiker begärde. Båda var i perfekt nyskick utan en skråma. Gratis frakt med tydlig SMS-avisering, trevlig och tillmötesgående transportör (El fynds egen). Tjänade 4.000 kr på ett bräde genom att välja El fynd, det ger mersmak! Gissa var vi handlar näst gång?

Lamina T-1010B.NORD
Full Star 1
4.4
(10)
t
tommywik
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jättebra och smidig laptop/platta -kombi! Otroligt rejäl och bra med tanke på priset! Gillar allt utom pekplattan, men å andra sidan gillar jag inte pekplattor överhuvudtaget :-) Petade in 32GB mikro-SDHC redan från början, och känner nu att jag har laptop och platta som kommer att hänga med ett bra tag.... Passade också på att kasta ut Office 365 och istället installera Softmaker Office 2016 for Windows, det flyter klockrent! (Varför slänga ut pengar på licensavgifter varje år, när man kan köpa i stort sett samma produkt för en kostnad motsvarande en licensavgift?)

Philips 49PUS7909
Full Star 1
3.7
(7)
t
tommywik
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jättebra tv med fantastisk bild! Ville ha en framtidssäker tv med 4k (UHD) och bra bild. Då dök denna Philips 49PUS7909 upp till ett pris på 6.990, och eftersom den har hdmi 2.0 så kan den ta in 60Hz bildfrekvens. Om nåt år byter jag bara till Android-box när jag anser att jag behöver uppdatera Android (eller Apple-tv om jag tycker det är bättre), så är jag på banan igen, utan att behöva byta tv. Ljudet är inte i toppklass, men det är det ju aldrig i supertunna tv, så jag har kompletterat med en billig soundbar.