Prisjakt

B1ake

Medlem sen 2013-09-10
6
Bidrag
3
Hjälpsamröster
IK Multimedia iLoud Micro Monitor
Full Star 1
5
(2)
3 390 kr
B
B1ake
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Smidiga högtalare som inte tar så mycket plats på min relativt lilla datorbord. De låter betydligt mer och större än sina små yttermått. Basen är faktiskt väldigt tydlig och förvånansvärt djup. Den lilla EQn på baksidan av den ena högtalaren ger möjlighet att justera ljudet beroende på miljö. Jag använder högtalarna dagligen för musiklyssning när jag jobbar samt några gånger i veckan när jag spelar elgitarr (BluGuitar Amp1 med BluBox direkt in i ett Focusrite Clarett2Pre) och skapar musik i Logic. Nu har jag haft dessa i dryga halvåret och innan hade jag ett par ESI nEar06 som var större och mer osmidiga och hade samtidigt ett fattigare/mindre levande ljud. Jag är mycket nöjd med uppgraderingen!

Billebro
Bra
(275)
B
B1ake
6 omdömen
Usel4 år sedan

Varning för webbhandel med denna firma! Jag beställde högtalare som visade sig sen vara slut i både butiken och hos leverantören. Jag skulle få pengarna tillbaka men jag fick varken pengar eller återkoppling från ekonomiavdelningen. Högtalarna ligger fortfarande kvar i webbshopen. Denna firma verkar sätta i system att blåsa webbkunder på pengarna. Som tur var betalade jag med ett kort från ett kanonbra kreditmarknadsbolag hos vilka jag kunde göra en reklamation så jag slapp betala för varor som jag inte fick. Billebro är helt oseriösa när det gäller webbhandel och på deras hemsida skriver de "Nu gör vi en ny satsning som innebär att vi vill bli bäst inom vår bransch på kundhantering.". Ja, den satsningen har helt och fullt uteblivit!

Thule Coaster XT (Dubbelvagn)
Full Star 1
4.8
(6)
3 648 kr
B
B1ake
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Smidig, välbyggd och lätt att dra efter cykeln. Enkelt att koppla av och på och sedan gå med. Sonen tycker att det är roligt att åka i den vilket gör resan till förskolan till ett rent nöje. Bra jobbat Thule! Håller med tidigare recensent om att den inte är optimal att låsa fast.

AKG Y50 On-ear Headset
Full Star 1
4.4
(22)
B
B1ake
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte mina på NetOnNet för ca 3 månader sen. Jag har dem uteslutande på jobbet för att (1) stänga ute kollegornas prat i det öppna kontorslandskap vi sitter i. Dessutom lyssnar jag i allmänhet mycket på musik vilket ju är trevligt att kunna göra även på jobbet (2). 1. När det gäller att stänga ute ljud så tycker jag att lurarna fungerar förvånansvärt bra. Kuddarna sluter riktigt tätt mot öronen utan att trycka för hårt och bli för varma. 2. Ljudet är riktigt bra och framförallt tydligt. Har haft lurar som är mycket grötigare i ljudbilden men de här har en briljant tydlighet. Antagligen tack vare den något hängmatteliknande frekvenskurvan som jag upplever. Bas och diskant är enligt mig riktigt bra. Tillräckligt djup men samtidigt tydlig bas och diskanten är krispig och samtidigt även den tydlig. Men, mellanregistret är en aning lågt. Detta tror jag bidrar till den totala tydligheten men gör också att t.ex. gitarrer i rock och metal blir en aning tunna. Avsaknaden av mellanregister gör att jag drar av en stjärna i betyget. I övrigt har jag inget att klaga på. Kanonlurar! Jag lyssnar mest på rock, progressiv rock och metal vilket kan vara värt att nämna.

Panasonic Viera TX-L42E6Y
Full Star 1
5
(3)
B
B1ake
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag har haft TV:n i snart två veckor och har hitintills inget att klaga på. Till och med den SMART:a delen fungerar över förväntan. Jag streamar/startar Youtube-filmer på min SONY Xperia och det fungerar finfint. Appen för att fjärra TVn fungerar också riktigt bra även om det är skönare att trycka på fysiska knappar på fjärrkontrollen. Appen har ett tangentbord som gör det mycket smidigare att t.ex. knappa in adresser i webbläsaren i TV:n. Bilden är kanon! Knivskarp bild utan onödigt bjäfs som 3D. Ljudet är kanske inte helt klockrent men det är det väl sällan i platta TV-apparater. Dock drar detta ner betyget en stjärna. Alla menyer är enkla att förstå och ger tillräckligt med inställningsmöjligheter. Sammantaget är detta, i min mening, en prisvärd TV.

Telemekano
B
B1ake
6 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Snabb och tydlig webshop med bra information om produkterna samt enkel utcheckning genom Klarna. Grymt snabb leverans. Jag gjorde beställningen av en Panasonic TX-L42E6Y sent en onsdag kväll och hade TVn inkopplad och klar på kvällen måndagen därpå. Jag hade dessutom kontakt med kundtjänst med en fråga om en helt annan produkt och fick ett bra och informativt svar inom en dag. Jag kommer lätt att återkomma i framtiden!