Prisjakt

vatoskid

Medlem sen 2005-09-08
8
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Google Chromecast med Google TV (4K)
Full Star 1
4
(93)
672 kr
v
vatoskid
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Jämför med Xiaomi Mi Box S 4K då jag har båda. Användargränssnittet är typ samma då båda har Android TV. Kör Plex, Netflix, Viaplay, HBO och C more på båda utan problem. Föredrar Mi Boxens fjärrkontroll då den är skönare att hålla i och gillar svart bättre än Chromecasts vita. Smaksak såklart. Båda är hyfsat snabba i menyerna och märker inte någon direkt skillnad här. Vad det gäller portar saknar Chromecast portar helt. Här vinner Mi Boxen rejält med en USB-port och en 3,5 mm-utgång. Hade gärna sett ytterligare en USB-port på Mi Boxen dock. Båda saknar Ethernet port tyvärr men går att lösa med nätverksadapter, i alla fall på Mi Boxen. Denna fungerar för mig. https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2980488 På Chromecasten har jag inte fått det att fungera dock. Har testat ett antal USB Hubar med Ethernet som andra fått att fungera utan framgång. Vet ej varför. Chromecasten är några omotiverade hundralappar dyrare så här vinner Mi Boxen. Jag är nöjd med båda men avsaknaden av USB-port, ingen ljudutgång, högre pris och strulet med att få Ethernet att fungera på Chromecasten gör att Mi Boxens är bästa valet enligt mig.

Xiaomi Mi Box S 4K
Full Star 1
3.9
(78)
800 kr
v
vatoskid
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Jämför med Chromecast med google tv då jag har båda. Användargränssnittet är typ samma då båda har Android TV. Kör Plex, Netflix, Viaplay, HBO och C more på båda utan problem. Föredrar Mi Boxens fjärrkontroll då den är skönare att hålla i och gillar svart bättre än Chromecasts vita. Smaksak såklart. Båda är hyfsat snabba i menyerna och märker inte någon direkt skillnad här. Vad det gäller portar saknar Chromecast portar helt. Här vinner Mi Boxen rejält med en USB-port och en 3,5 mm-utgång. Hade gärna sett ytterligare en USB-port på Mi Boxen dock. Båda saknar Ethernet port tyvärr men går att lösa med nätverksadapter, i alla fall på Mi Boxen. Denna fungerar för mig. https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2980488 På Chromecasten har jag inte fått det att fungera dock. Har testat ett antal USB Hubar med Ethernet som andra fått att fungera utan framgång. Vet ej varför. Chromecasten är några omotiverade hundralappar dyrare så här vinner Mi Boxen. Jag är nöjd med båda men avsaknaden av USB-port, ingen ljudutgång, högre pris och strulet med att få Ethernet att fungera på Chromecasten gör att Mi Boxens är bästa valet enligt mig. Drar dock av en stjärna på Mi Boxen på grund av att den endast har en USB-port och ingen Ethernet port.

Linksys USB3GIG
Full Star 1
3.8
(5)
v
vatoskid
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fungerar fint med Xiaomi Box S 4K HDR.

Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
Full Star 1
4.2
(129)
6 829 kr
v
vatoskid
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Härligt att slippa jetmotorn PS4 Pro :) 60 fps är kung. Snygg? Nej inte direkt, men vem bryr sig?

Philips Fidelio M2BT
Full Star 1
4
(20)
v
vatoskid
8 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ägt dessa lurar i två år och varit hyfsat nöjd fram till nu. + Bra ljud Nu till det negativa. - Ibland väldigt svåra att koppla. - Blir ofta något fel när de väl kopplat. Ljudet hackar och måste börja om. - Med jämna mellanrum hörs ett kort hack i ljudet. - Inte supersköna. Sitter rätt hårt på öronen. - Nu efter 2 år har skarven på öronkuddarna gått upp. Revan är c:a 3 cm lång och både höger och vänster gick sönder samtidigt. Har använt lurarna kanske en timme i veckan och varit aktsam. Läst på nätet att fler har samma problem. Vet ej om det går att fixa men inte hittat något om det. Skulle jag gett betyg innan revan hade betyget blivit 7/10. Tycker att lurar i den här prisklassen borde ha en längre livsläng. Nu blir det 3/10. Vi hade ju det ändå rätt bra ihop i två år :)

Xtreamer Wonder
Full Star 1
3.8
(6)
v
vatoskid
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bra mediaspelare. Netflix, Viaplay, Kodi och Popcorn Time mm. fungerar nästan felfritt. Tog ett tag att vänja sig vid air mouse men funkar fint. Har ägt både Xtreamer MK1 och Xtreamer SideWinder 3 men tycker Wonder är bättre och betydligt stabilare. Enkelt att komma igång. Kan du köra en Android telefon så kan du köra denna. Billig men bra!

OBH Nordica 2234 Design Inox 4 Slice
Full Star 1
2.6
(8)
398 kr
v
vatoskid
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Värdelös! Köpte två stycken samtidigt och båda är riktigt dåliga. Brödet blir vidbränt i nederkanten innan övriga smörgåsen är färdig. På den ena slutade knappen som man trycker ner brödet med att fungera efter några månader. Den går väldigt trögt och det är nästan omöjlig att få den att stanna nere. Ibland startar inte värmeslingorna och man får göra om det igen. Trodde faktiskt OBH var bättre än så här. Tyvärr har jag inte kvar kvittot så det får väl bli tippen!