Prisjakt

TruMasta

Medlem sen 2013-05-20
21
Bidrag
37
Hjälpsamröster
Andersson BHS 3.3
Full Star 1
4
(1)
349 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Köpte denna för att jag behöver till jobb när vi står och skruvar möbler på plats i x antal timmar. Va skeptisk till denna det står 40w men vet i fan om det stämmer. Visst är det högt men basen försvinner efter typ 75% volym. Därav betyget 4 stjärnor. Men efter lite eq inställning så har jag fått fram det ljudet jag vill ha nästan. Fick in lagom bass och klarhet upp till 75% volym och det blev väldigt högt. För 499kr så är den väldigt prisvärd klarar vatten 1m djupt i 30min finns aux och sd kort slott plus led ljus på sidorna som man kan släcka av om man vill. Och dom lyser i olika färger. Den är liten och kompakt och ger ifrån sig rätt så bra ljud för det priset. Kommer från en minirig gen 2 bt högtalare som har 15w från en st högtalare och är sjukt högljudd men saknar bass. Min minirig dog efter många års användning så då ville jag ha något motsvarande men ville inte ge så mycket pengar. Minirig kostade mig 1400kr när jag va i England som tillverkar den, finns bara i England o köpa. Läste runt lite såg soundcore 3 högtalare för 699kr på Amazon och tänkte hugga till men 16w visste jag inte om det skulle räcka många säger att den ger otroligt bra ljud men efter 75% volym så försvinner basen liksom bhs 3.3. Det som fick mig o köpa denna va ju 40w på BHS 3.3 men 7tim är lite lite för att anker soundcore 3 har 24tim speltid men 16w alltså 8x2 BHS 3.3 har 20x2 men jag lyssnar aldrig hela 7tim per gång. Så då hög jag till på Bhs 3.3 och är nöjd, billigare än soundcore 3, 40w på Bhs 3.3 ända nackdelen 7tim jämtemot soundcore 3 24tim. Vill ni ha en billig med bra ljud ,usbc aux, ledljus, ipx7 och handsfree funktion så är det denna som gäller. Ni lär inte bli besvikna. 4 starka stjärnor pga 7tim batteri kunde ha varit lite längre. Väger endast ett halvt kilo. Väldigt kompakt och smidig högtalare men basen försvinner efter 75ish procent. Annars hade den fått full pott.

OnePlus 10 Pro 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
5
(2)
5 858 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Det är precis som Tonpaa säger utmärkt telefon. Finns inget att klaga på jo lite, priset kanske men that's it. Lyssna inte på vad folk säger ang 10 pro, alla op som jag har ägt har funkat helt felfritt och då menar jag det. Använd en system camera om ni vill ha grymma foto, en lur är inte en system camera så sluta klaga på kameran. Majoriteten av folket tar bara foto till sociala media och då duger vilken lur som helst. Denna har above average foto näst intill superb ibland så ja denna är en grym lur.

Anker Soundcore Life Q35 Wireless Over-ear
Full Star 1
5
(1)
900 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Så här kommer första betyg och recension från mig. Har precis packat upp packet och tagit ut hörlurarna testat lite olika saker anc, transparent ljud och satt igång ldac allt funkar fint fint. För dom här pengarna så är den värd vart ända slant och det är många som har sagt detta vilket stämmer. Out of the box så måste man ställa in eq från appen annar blir det lite lågt o burkigt. Ljudet är kristallrent med ldac och detaljerat. Gott om bas för den som vill ha underbar bas men som sagt använd eq som passar dig bäst och du kan köra custom eq också. Får väll återkomma senare när jag har testat lite mer. Men tveka inte och köp om ni inte har budget till andra dyra hörlurar som sony,bose det sägs att dom är i par med Sonys värsting när det gäller ljud. Jag är super nöjd med dom här med det lilla jag har testat. Så nu har jag testat lite mer och håller fortfarande på det jag har skrivit innan, allt funkar korrekt. Har testat inomhus och utomhus anc och funkar näst intill superb men hade kunnat vara lite bättre. Jag köpte mina för 990kr vilket va bra pris. För det priset är dom outstanding. Efter jag körde ldac har jag inte bytat till något annat för att det är som natt och dag. Ljudet är klarare med ldac krisp må jag säga. Transparent ljud är sick håller för höger sida av örat så går den igång mycket smidigt. Håll igen så går den tillbaka till normal mode underbart. Ljudet är högt och klart ingen distorsion batteriet räcker mer än en vecka+ med lite musik då och då inga konstigheter där. Inga problem med avstånd i hemmet kan lägga luren på första vån och sen gå runt i hemmet var jag vill inget hack eller något. Så ja jag rekommenderar sc q35 om om ni vill komma så nära Sony, Bose mm i ljudkvalitet. Det är inte så många som erbjuder 60tim speltid i hörlurar som sc q35 gör med ldac och 40tim med anc igång. Komfort är också riktigt bra kan ha dom på mig länge utan att det stör eller gör ont har haft dom på mig ca 6tim max utan problem blir bara lite varmt that's it. Tack från mig.

FeiyuTech Kica 2
Full Star 1
4
(1)
1 056 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Behövde en massage pistol för mina trötta ben. Står hela dagarna och har arbetsskor ni vet hur bekväma dom är. Så efter all letande såg jag denna fick bra betyg på olika ställen på nätet och högg. 18tim ja inte riktigt men den duger, 3200rpm är inte illa alls 4 munstycke 2st som går på djupet ca 5cm och 2 lätta som är mer ytliga. Vad mer kan man begära. Batteri tiden stämmer inte alls där av 4 stjärnor. Allt annat är utmärkt liten kompakt knappa halvt kilo 1200rpm till 3200rpm gör sitt jobb.

OnePlus Watch
Full Star 1
4.7
(3)
3 121 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Så nu har jag fått klockan och är imponerad av vad den kan göra. Priset för vad du får är klockren den har inte wear os vilket jag tycker är ett bra val. Men man saknar vissa grejer och får leva med det så är det. Designen är simpel o snygg amoled skärm klar o krisp och mycket bekväm att bära på. 9% har försvunnit sen kl 18 helt ok då har jag pillat och forskat lite. Kl är nu 00 och fortfarande 91% kvar har mer att forska ut ska se hur långt batteriet klarar med lyft för att väcka på och auto ljusstyrka på. Har parkopplat klockan med högtalare och kontroll av musik via klockan även snackat telefonsamtal via klockan som funka perfekt. Finns 50st watch faces som är helt ok och kommer fler enligt op. Fick även en uppdatering out of the box så det va välkommet. Kommer en uppdatering till i mitten av Maj så får man se vad det är för något sms funkar bra inte 100 men helt ok. Som sagt allt små fel går att fixa via software uppdateringar. Det som sägs på Youtube är små saker som går att åtgärda och klockan är i mitt tycke jävligt bra för det priset. Så ja jag är mer än nöjd och dom som inte kan vara utan wear os köp en annan klocka men då får ni 3 dagars batteri och kostar mycket mer. Jag kan definitivt rekommendera denna klockan simpel, snabb, mic, högtalare, grym batteritid, snygg design, komfort, atm 5 ip68, massor med tränings val, snabb utan lagg, sms. Vad mer vill man ha av en klocka. Kommer uppdatera senare ang batteritid. Så nu har jag haft den i 2v fick en ny uppdatering nyligen med aktiv skärm och ja med lite pill så varar den en vecka. Den klarar säkert 2v utan o röra något. Men med aktiv skärm halveras batteritid vilket är minus men det löser oneplus. Samtal funkar suveränt och gps. Gps är batteri slukare så ni vet, hade 80% lör förra veckan använde gps i 3tim hade 67% efter så ja ni ser gps äter batteri. Oavsett så är klockan riktigt bra och jag är supernöjd.

OnePlus 8 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.1
(7)
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Så nu har jag införskaffat en OnePlus 8 från en OnePlus 6. Varför jag tog en 8a men inte pro jo jag är ingen fotograf och behöver inte trådlös ladd, plus för dyr pro alltså även trådlöst behöver jag inte. Så jag nöjer mig med vanliga 8an 5g, 90hz bra batteritid bättre än pro, stereo högtalare ,ddr4 minne och grym programvara. Vad mer vill man ha, kameran är helt ok ingen systemkamera men fullt duglig till average Joe. Skärmen är bland dom bästa, kommer nog inte gå över till 60hz igen, nope. Kurved glass va jag lite rädd för men inga problem för min del. Ax wifi är sick allt går sååååååå mycket fortare öppna sidor, ladda ner appar mm. Fattar inte vad folk klagar över denna lur tycker den har det mesta ändå. Kunde va 6500-7000kr då hade det varit spot on därför drar jag av en stjärna, pga priset. Annars som vanligt mycket bra telefoner OnePlus. Jag är supernöjd 👍 Uppdatering: har redan fått 3st uppdateringar därför älskar jag OnePlus bara haft den i tre veckor. Bra jobbat OnePlus 👏👏👏👏👏👏

Asus RT-AX88U
Full Star 1
3.6
(16)
3 286 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Så nu är den inköpt och måste säga att det är en mycket bra router. Dessutom en framtidsäker router. Har inte haft något klydd med den, har 20+ uppkopplade enheter varav 8 trådade och allt flyter på. Varför den inte får full pott är pga av dyr. Vill man få full potential från routern då gäller ax läget men även nu i ac läget funkar den bra. Jag är nöjd än så länge. Ska testa Merlin om det klyddar. Wifi är riktigt bra täcker hela huset på 116kvm både över under våning. Har inte meckat så mycket med inställningar och kan inte säga så mycket om det, men enkelt o smidig meny i appen via telefon. Kan rekommendera denna router. Längtar till ax kommer igång. En uppdatering har pratat med en nätverksguru från Youtube och han sa att dom bästa routrar är Asus pga av programvaran och ax prestanda. Den är bäst när ax är igång då får man ut maximalt på routern. Plus att man kan använda Merlin om man vill det vilket är ett plus. Man får tycka vad man vill absolut, denna routern och rog routern är dom bästa enligt han. https://youtu.be/3KY4ZMXHPFQ

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T720 64GB
Full Star 1
3.8
(17)
4 780 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Ok nu har jag köpt den det va denna eller Huawei media pad m5. Tänkte ja m5 är kraftigare men jag spelar inte tunga spel så denna får duga. Hade inga stora förväntningar av denna plattan pga sd 670 processor men så fel jag hade. Det första när jag öppnade lådan såg jag hur tunn den va och vägde inget och skärmen är outstanding. Sen börja jag lägga in mina appar och tog bort och inaktiverade jag massa samsung appar som jag inte behöver. La in massa spel och gick in i utvecklar system drog ner anim till 0,5 och den blev super rapp. Ljudet är sjukt på plattan helt sjukt vilket ljud en platta kan ha, ren njutning. Så med massa appar och spel som jag har lagt in så är den fortfarande lika snabb, är väldigt imponerad på hur den fungerar. Sen testa jag 4k klipp på Youtube och wwwwwoooow vilken bild blev helt ställd, hade man satt upp plattan på väggen som en tavla med 4k bilder/video så hade man inte märkt det va en surfplatta. Har inte prövat dex än men fattar meningen med det, super nice. Varför den inte får fullpott är priset lite dyr för att vara sd 670 den klarar inte lite tyngre grejer tex krävande spel men funkar fint annars till små spel ,media internet, Youtube och dokument, samt läsa e- böcker. Batteriet är riktigt bra blandad körning så varar min 1/5 dag ca och jag tycker det är bra nog. Det sägs att plattan klarar 14tim video spelning i sträck har inte testat men kan vara möjligt. Hade denna haft sd 855 så hade varit fullpott och värt priset samt en penna så man kan rita vore nice. Så om ni inte spelar krävande spel så duger denna till mycket och lite till men vill ni spela krävande spel mm då ska ni vänta på s5 eller köpa tab s4. Som sagt jag är väldigt imponerad av denna plattan på tanke vad jag har tryckt in i den och att den inte laggar alls och flyter på som fan. Super skärm, ljud, funktioner, tunn, rapp, usb-c, snabb ladd, android pie och har inga problem med wifi på denna enhet. Jag kan ha missat något men min upplevelse på denna plattan är mer än bra och bäst.

Mobvoi Ticwatch Pro
Full Star 1
3.7
(10)
2 289 kr
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Så nu har jag köpt klockan som jag har sneglat på ett tag. Precis laddat klart den fick en massa uppdateringar till appar och även klockan kör nu aw 2.2 och android 8.0. Än så länge flyter allt super bra utan lagg. Har ej testat andra finesser som heart rate gps osv. Får se hur länge batteriet räcker har satt på 50 50 inställning essentiell mode med färg skärm ,dvs lcd skärmen går igång när den går in i viloläge som knappt drar batteri. Så nu återstår det att se vad den går för, håller mig till max omdöme sålänge för att jag inte har testat allt. Kommer uppdatera lite senare. Uppdatering: Så nu har jag pillat en del och testat håller kvar på full pott för att den varar 2 1/5 dag på en laddning utan problem. Gps funkar klockrent fortfarande inget lagg och glider igenom allt. Även prata via klockan funkar smärtfritt. Då har vi Google assistent som är lite seg på starten men är näst intill felfri när man frågar den olika saker. Så ja rekommenderar denna till folk som vill ha en långvarig batteri med allt i. Väldigt prisvärd klocka. Tar ett par dagar för batteriet att calibrera sig början får man en dag ungefär sen blir den bättre o bättre. Det som suger batteri är skärm på alltid,rörelse,nfc på,gps på,wifi på det är dom största batteri bovar som Google inte har fixat ännu. Klarar man sig utan detta så varar klockan 2 1/5 dag iallafall för mig.

Samsung UE65NU8005 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
4.2
(5)
T
TruMasta
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Precis som Olivero skiver mycket bra tv, ingen clouding, bleed dessutom grymt ljud högt med lagom bra bass. Varför den inte får full pott är att utan HDR+ så är bilden bättre än när den är på. Och sen så har den lite efter släpning ändå om den har 120hz vilket ska minska detta. Men har inte hunnit mecka med bilden i olika lägen så mycket ännu. Svärtan har jag fått till super svart vilket är grymt ser absolut inget grått alls, ljusstyrkan är fenomenal. Har testat det mesta på TVn och bt va inga problem o para ihop med hörlurar och soundbar även mobil telefon. Körde screen Mirror med mobilen inga problem där i heller. Så ja mycket tv för pengarna kan jag säga. Tveka inte, köp jag rekommenderar denna om ni inte har mer o hosta upp. Denna är inte långt ifrån oled o qled knappt så man märker det. Uppdatering: Nu har jag gjort en hel del med tvn och kan lätt säga Samsung har gjort ett bra jobb på 8000 modellerna även med fler andra modeller också. Som sagt bra tv för pengarna rekommenderar den starkt.