Prisjakt

Downhill

Medlem sen 2005-08-20
20
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
D
Downhill
20 omdömen
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Fantastiskt nöjd på alla sätt. Bra och överskådlig hemsida, bra betalningsalternativ, bra kontakt och supersnabb leverans.

Vogels Sound 4113
Full Star 1
1
(2)
99 kr
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Inte alls vad jag förväntade mig när jag packade upp produkten.. Visst ser den ut på samma sätt som på bilden, men konstruktionen består bara av två formgjutna plastdelar och ett par gummikuddar. Den ena plastdelen agerar fot, och den andra agerar hållare och sen ska man bara ställa dem på varandra. Ingen magnet, ingen vridmekanism för att ställa högtalaren i vinkel eller liknande. Man kan lika gärna använda ett glasunderlägg. Skräp.

Multibrackets M VESA Wire
Full Star 1
3
(2)
205 kr
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Haft stora problem med att rulla ut vajern när jag använt dessa.. Köpte en uppsättning för ett par år sedan och då fastnade vajern i den ena sidan, rullades bara ut ett par centimeter och sen satt den stenhårt fast.. Köpte därför en uppsättning till här om dagen, då jag trodde att den gamla var defekt samt för att slippa göra nya hål i väggen.. Precis samma fenomen händer på båda sidor på den nya när den rullas ut. Lösningen blir att returnera den nya till butik och fixa ett annat väggfäste istället.

SSI SI-1359RUS3
Full Star 1
4.1
(19)
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag köpte den här lådan för ett par månader sedan och är i det stora hela supernöjd.. Den är väldigt enkel att konfigurera, är tyst och känns väldigt gedigen. Efter att ha läst andra omdömen här på Prisjakt hittade jag verktyget Century Raid Manager som bland annat kan hjälpa till att modifiera sleep-läget. Det är en god tanke, men jag fick ställa tillbaka värdet till 10 minuter igen för att diskarna inte skulle bli glödheta. Här om dagen började jag få skrivfel i samband med att jag kopierade över data till min RAID 5-volym och ett par misslyckade chkdsk-försök senare försvann volymen ifrån operativsystemet. Som alltid när det gäller RAID med låg redundans blir man kallsvettig och hoppas in i det sista att ingen information försvunnit. Varje gång jag startade kabinetten kunde jag se att LED-lampan för hårddiskaktivitet blinkade i Sync på 4 av 5 diskar och således härleda felet till den avvikande femte disken. När den femte disken kopplades ur, visades volymen i operativsystemet igen och då kunde jag säkerhetskopiera viktig data till andra diskar. Jag åkte till närmaste elektronikaffär och köpte en ny, identisk, hårddisk som jag kopplade in i kabinetten medan den var avstängd. Startade upp kabinetten igen och då påbörjades återuppbyggnaden automatiskt. I mitt fall använde jag 3tb Seagate Barracuda-diskar med en total volym på 12tb (4*3+1 parity) och återuppbyggnaden blev klar inom 7 timmar. Därefter kan jag glatt meddela att volymen fungerar som vanligt igen, all data finns kvar och kabinetten tuffar på som vanligt. Varför ger jag den 8 stjärnor då? Jo, av två anledningar. Dels är det hopplöst att försöka komma i kontakt med SSI om nu olyckan skulle vara framme, man får försöka lösa problemet själv helt enkelt. Sen så står min påslagen 24/7 och har vid flera tillfällen stängt av sig (ej viloläge), för att starta den igen har jag behövt stänga av/på kabinetten med huvudströmbrytaren på baksidan. Det sistnämnda är väl ingen stor grej egentligen, men det blir ett irritationsmoment när man befinner sig på resande fot och inte når datat.

Philips 55PFL6007T 55" Full HD (1920x1080)
Full Star 1
4
(5)
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Nöjd med tanke på priset, men jag är lite besviken på 3D-funktionen... Kör man dual view (två spelare splitscreen på hela skärmen) så ser man väldigt mycket ghosting, dvs delar av den andres skärm och det blir snabbt irriterande för ögonen... En annan sak jag noterat är att högupplöst 3D ofta börjar hacka vid panoreringar vilket lett till att jag aldrig mer använder 3D-funktionen. Trist eftersom det i övrigt är en så kompetent TV!

Asus RT-AC66U
Full Star 1
4.3
(122)
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Haft denna routern i ungefär en månad nu och den fungerar riktigt riktigt bra, dessutom är webgränsnittet väldigt snyggt, lättarbetat och funktionsrikt. Ett stort plus är dessutom att man kan släppa igenom IP-TV med enkelhet, något som inte går med de flesta andra routrar (vad jag känner till i alla fall, såvida man inte kör custom FW) då IP-TV använder en egen IP-range.. I mitt fall används en Fiberlösning ifrån Telia med tillhörande Digitalbox. Med Asus-routern var det enkelt att välja vilken/vilka portar som hanterar IP-TV och därigenom släppa igenom/tillåta/behålla den förinställda IP-adressen på digitalboxen. Detta var något som aldrig skulle fungera enligt Telia då digitalboxen egentligen måste kopplas direkt till fiberomvandlaren. (läs mer nedan för instruktioner) Den största bristen med routern är dokumentationen, det finns manualer och liknande att tillgå men för det första är den briställig, för det andra länkas man vidare till Asus hemsida, något som kanske inte är så uppskattat om routern tappat kontakt med nätet. Istället borde den ha integrerats bättre i webgränssnittet. I det stora hela kan jag verkligen rekommendera routern, jag ångrar inte en sekund att jag köpte den! IPTV igenom routern: Surfa in på routerns webbgränssnitt, välj LAN och sen fliken IPTV, där specificerar man vilken port som ska användas för IP-TV, man kan välja fler än 1 också om man skulle vilja.. ISP Profile ska vara satt till "none". Till exempel har jag kopplat port 4 till IPTV/Telia Digitalbox och resterande portar till datorer.. Notera dock att om man specificerar en port för IPTV och sen kopplar in en switch i den porten, som i sin tur fördelar nätet till vanliga datorer+digitalbox kan datorerna "bakom switchen" få problem, till exempel sakna nätverksåtkomst eller i alla fall hamna "utanför" ditt hemnätverk, något som i sin tur leder till att du till exempel inte kan strömma film/musik till den/de enheterna (spelkonsoler/mediakonsoler eller andra datorer).

Digitaltvexperten
D
Downhill
20 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Väldigt nöjd med mitt köp på Digitaltvexperten! Jag beställde ett gäng artiklar och fick samtliga levererade på väldigt kort tid (inom 36h), detta trots att några av artiklarna inte fanns på lager. Utöver snabb leverans bör man också nämna att personalen är väldigt engagerad, hjälpsam och har ett trevligt och positivt bemötande som man som konsument verkligen uppskattar. Dessutom finns ett gigantiskt utbud av specialprylar att nörda ner sig i.. Den sista stjärnan uteblir för att hemsidan lämnar en del att önska. Om man inte vet exakt vad man är ute efter upplevs den lite rörig. Allt som allt är jag grymt nöjd med mina köp och jag kommer definitivt att handla härifrån flera gånger..

Google Nexus One
Full Star 1
4.9
(116)
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Underbar telefon! Jag har haft den i ungefär 1 månad och importerade, liksom många andra, med hjälp av Borderlinx.. Allting fungerar perfekt och snapdragon-processorn gör sitt jobb! Har faktiskt ingenting att klaga på. Jag är helnöjd =)

D-Link DIR-855
Full Star 1
4.2
(41)
D
Downhill
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Wow, vilken höjdar router! Jag har inte haft den så länge än, men det är alldeles för enkelt att komma igång (brukar aldrig gå så här smärtfritt!).. Med senaste firmware-uppdateringen så kan man nu koppla in externa hårddiskar (även usb-minnen) i USB-porten på routern. Enkelt, snabbt, smidigt och fungerar helt utan problem! N-tekniken fungerar också riktigt bra. Jag tankar information i 6 mb/s och laddar upp i 1 mb/s utan några problem som helst.. samtidigt snurrar program som Spotify, Firefox.. Inga problem alls.. Samtidigt är det väldigt bra att man kan ha både 2,4 och 5 ghz banden på samtidigt.. 5 används ju som sagt för 802.11n medan tidigare tekniker kör på 2,4.. Jag var lite orolig först eftersom vissa datorer / konsoler inte klarar N. men nu är problemet löst! Snyggt jobbat D-link =)

Webhallen
Utmärkt
(500+)
D
Downhill
20 omdömen
UtmärktRedigerades 17 år sedan

Man kan inte annat än att älska denna butik, trots att dom fokuserar på all möjlig elektronik så är dom väldigt bra på priser på spel.. Det slår många andra butiker och jag köper mer än gärna produkter från Webhallen.. Det enda negativa är att Webhallen inte finns i Göteborg, men jag kan verkligen inte med att sätta en stjärna mindre i betyg för det! Toppen affär!