Prisjakt

gaminggirl

Medlem sen 2012-12-18
7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Logitech G435 Lightspeed Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.2
(6)
660 kr
g
gaminggirl
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Okej lurar för priset men med en hel del konstiga tekniska designval. Har du en gång kopplat upp lurarna till en bluetoothenhet kommer de därefter att själva slumpmässigt försöka byta till bluetoothenheten även om du lyssnar på något annat och bluetoothenheten inte försöker ge några ljud ifrån sig. Det medföljer inte någon manual samtidigt som det inte är det minsta självklart att t.ex. bluetooth byts till manuellt genom att trycka på volym upp + mute. Att lurarna är väldigt lätta är positivt och ljudet är okej med helt okej batteritid (ungefär en dags användande) Vill man ha lurarna rekommenderar jag att vänta på en rea för ordinarie pris tycker jag är lite överpris för den halvdana tekniska designen. Snygga och lätta är inte allt för mig, jag vill kunna använda dem enkelt och som jag tänkt också.

SteelSeries Arctis Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(77)
2 490 kr
g
gaminggirl
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ljud, passform osv mycket bra, men byggkvalité i botten. Efter strax under ett år fick jag lämna in och reklamera de första lurarna för att hörselkåpan höll på att ramla av efter normal användning. Nu strax under ett år senare så är det exakt samma sak igen. Ett års hållbarhet på ett 500-1000 kronors headset kan jag kanske köpa men för ett ordinarie pris 3500 kronors headset så ska det hålla bra mycket mer än ett år utan att tappas eller misshandlas.

Inet
Utmärkt
(500+)
g
gaminggirl
7 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställning på söndag, leverans till dörren tisdag lunch. Väl packat och varorna som utlovat.

Garmin Vívosmart 3
Full Star 1
2.5
(5)
489 kr
g
gaminggirl
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Sitter bra på armen, håller med råge den utlovade batteritiden, klarar stegmätning och sömnmätning riktigt bra. Att den är vattentät är ett stort plus då den går att ha med på vattengympa, tyvärr så får dock skärmen fnatt var gång och tror jag pillar med allt... Men det finns också stora problem, pulsmätningen verkar göra precis som den vill, enligt bandet har jag oavsett om jag tränar eller inte en puls på 90-120 bpm kommer sällan varken över eller under det intervallet.Den ska ha en trappfunktion, trots att vi bor på 2 våningen i ett hyreshus har jag knappt lyckats gå uppför 1 trappa på flera veckor enligt armbandet. Är väl inte ute exakt varje dag men mer än 1 trappa har jag gått uppför på 2 veckor. Det ska gå att ansluta till mobiltelefon, efter kontakt med Garmin support om armbandet visar det sig att det gör det i teorin, men deras app stödjer numera inte anslutning med detta armband på grund av en okänd bugg som de försöker lösa för iPhone. Detta gäller både iPhone och Android. Till datorn får den kontakt om man sätter laddaren exakt rätt och väntar tillräckligt länge. Så summerat många fina löften, inte riktigt lika många uppfyllda löften.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
g
gaminggirl
7 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Andra gången i rad nu där en förbokning betyder att alla andra kan spela på releasedagen. Förra gången kom det ett mail från Spelbutiken om att mitt spel skickats samma dag det släpptes och alla andra redan satt och spelade, blev 2 tråkiga dagar men tänkte att något säkert blivit fel och glömde det hela. Bokade nu Fallout 4 och fick besked i lördags om att nu är det skickat. Hoppades igår att det skulle komma i lådan, inget hände och ändrade till att då kommer det säkert imorgon i alla fall. Inget kom idag heller, ser även på Facebook att flera spelsläpp nyligen inte verkar ha gått vägen utan folk sitter dagar efter release och väntar på sina spel. Det här håller inte, löftet om att man ska ha varan på releasedagen verkar inte vara något butiken håller på.

Game Maniacs
g
gaminggirl
7 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bra butik, till och med när vi satte igång och strula och dela beställningar för att sedan avbeställa den ena delen någon vecka senare så var de snabba och vänliga och beredda att göra allt för att vi skulle bli nöjda. Vi fick till och med själva välja om vi ville ha ett tillgodokvitto eller pengarna tillbaka direkt på kontot.

Samsung Galaxy S II GT-i9100 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.5
(411)
679 kr
g
gaminggirl
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Mycket nöjd, batteritiden är jättebra o man bara använder WiFi, GPS och liknande när man behöver det. Skärmen är klar, fina färger, bra touch. En nackdel är att den tenderar att bli varm vid laddning eller om man spelar krävande spel på den men inte värre än att det inte är ett stort problem. En annan att den ibland har lite dålig mottagning på telenätet (andra mobiler med samma operatör har hyfsad täckning på platserna), trodde att den skulle klara det bättre... Över lag är jag mycket nöjd, fortfarande efter 9 månader ångrar jag inte mitt köp en sekund.