jola

Medlem sen 2002-03-18
3
Bidrag
3
Hjälpsamröster
PhoneLife
Utmärkt
(442)
OK
Redigerades 2 år sedan

Jag köpte ett Whitestone Dome Glass skyddsglas till min Galaxy S10+. Det första paketet jag fick var tyvärr transportskadat, antagligen Postnords fel. Kundservice svarade snabbt och gav mig en retursedel samt skickade ett nytt skyddsglas. Det andra paketet var lite märkligt, paketet var märkt med "Galaxy S10", men hade en vit klisterlapp påklistrad där det stod "Galaxy S10+". USB-kontakten till UV-lampan var trasig. Kundservice svarade mig återigen snabbt och skickade en ny UV-lampa, dock av en gammal modell utan automatisk tidsstyrning. Monteringsramen i paketet var av korrekt storlek och passade till min S10+ och jag monterade skyddsglaset utan problem. Efteråt, när jag kikade på en youtube-film om montering igen, så upptäckte jag att det verkar som om paketet hade fel limtuber. Limtuberna hade en blå kork, vilket betyder S10. Limtuben till S10+ skall ha en lila kork. Det tog mer än 5minuter för limmet att spridas under hela glaset för mig, vilket är längre än vad instruktionen anger. Antagligen hade jag lite för lite lim. Monteringen gick dock bra och glaset sitter bra och fingeravtryckscensorn fungerar fint. Bra kundservice, men det nya paketet jag fick som ersättning till mitt transportskadade paket var ett märkligt paket med fel överklistrad märkning, fel limtuber och en trasig UV lampa. Glaset blev ändock bra till slut.

Udens Sport
Bra
(14)
Utmärkt
4 år sedan

Mycket bra butik med bra utbud, bra personal och ett fantastiskt kundbemötande. En av få butiker i Göteborg som verkligen kan längdåkning.

Phonehem
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Mobilkoden bytte snabbt och smidigt en sprucken skärm på min Sony Xperia Z5 Compact. Priset var bra och även ramen runt byttes, vilket borde minska risken att vattentåligheten blir sämre. Allt gick jättefort och jag hade en lagad telefon i min hand på en vecka, inklusive transport fram och tillbaks via Postnord. De svarar snabbt både på email och telefon och är hjälpsamma och trevliga. Telefonen ser som ny ut och fungerar perfekt. Bra förpackad på vägen tillbaks. Högsta betyg ifrån mig!