Udens Sport
 • Experter på längd & alpint
 • Öppet köp 30 dagar
 • Fri frakt från 300 kr
Utmärkt
7 månader sedan

Bra personal och ett fantastiskt kundbemötande

prisjägermeister
prisjägermeister

124 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Kvaliteten på deras service i butiken i Göteborg är fenomenal. Jag har personligen bara köpt kringutrustning och fått hjälp med gjutning av sula samt montering av hälgrepp för pjäxa, men följt med vänner då de köpt både skidor och pjäxor och de vet verkligen vad de sysslar med. Så länge jag bor i närheten av en Udéns sport kommer jag aldrig gå någon annanstans vid köp av utrustning som kräver hjälp/kunskap. Även smidigt med gratis retur i butik av saker köpt online.

x
xCiLE

1 omdöme

Bra
3 år sedan

Fyllde i en separat leveransadress i beställningen. Dom ignorerade den och skickade till fakturaadressen istället. Snabb leverans dit dock. Dessutom fungerade det inte att betala med DIBS/kort som fanns som val, blev tvungen att välja Swish istället. Måste ändå ge ett högt betyg tack vare bra service. Jag råkade beställa en produkt för mycket och behövde returnera denna. P.g.a. PostNords komplicerade tjänster råkade jag skicka returen för upphämtning hos ett serviceställe (istället för direkt till mottagaren). Udéns Sport löste dock detta genom att hämta ut paketet och betala tillbaka kostnaden för produkten.

j
jola

3 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Mycket bra butik med bra utbud, bra personal och ett fantastiskt kundbemötande. En av få butiker i Göteborg som verkligen kan längdåkning.

yetpak
yetpak

34 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Toppenbra och personligt! Snabb och gratis frakt med DHL

Usel
5 år sedan

Trevlig och kunnig personal men med urusel kundsupport. För det första är det nästan omöjligt att få kontakt med dem via telefon, sedan är de också mycket dåliga på att svara på mail. Skulle försöka beställa ett par pjäxor som skulle finnas i lager enligt hemsidan, men efter ett flertal telefonsamtal och mail så fick jag till slut tag på en säljare som meddelade att pjäxorna INTE fanns i butikens lager. De skulle skicka pjäxorna direkt till mig från tillverkarens lager och de informerade att leveransen troligtvis skulle hinna fram innan min skidsemester. Men några pjäxor dök inte upp. Efter en och en halv vecka ringer de mig och säger att de har pjäxorna i butik och undrar om jag vill ha dessa. Jag tackar jag till detta och förväntar mig en orderbekräftelse på något sätt men icke, helt tyst i flera dagar. Sedan dimper pjäxorna ner hos mig, men det visar sig att de levererat fel pjäxor. Jag försöker ringa och skicka mail om detta men får inget svar, så nu sitter jag här med ett par felaktiga pjäxor samt en faktura som ska betalas...

h
hans9955

5 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Suverän och kunnig service i butik. Ibland några kronor dyrare men du får bra och framförallt passande prylar.

a
agestam

16 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Suverän service både före och efter köp. Min fru och jag köpte var sitt par nya all mountain med randonee-bindning. Bra hjälp i butiken och skidorna passade perfekt. Problem: Efter en dags åkning gick ena skistoppern sönder. Lösning: Mailade butiken på söndagkväll och mailet besvarades efter en kvart! Vi bor inte i Göteborg så Udens skickade en ny skistopper och efter ett par dagar så är skistoppern bytt. Nästa skidresa räddad! Lägg också till deras garanti att grejor som inte funkar kan bytas även om de är använda. Vi har provat och är mycket nöjda kunder.

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Udens Sport

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.udenssport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Udens Näthandels AB

Organisationsnr: 556972-9865

Information hos allabolag.se