Prisjakt

smaskens

Medlem sen 2012-03-20
15
Bidrag
5
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
s
smaskens
15 omdömen
Usel3 år sedan

Beställde vara inför jul. Efter drygt en vecka meddelar dom att varan inte kan levereras. Ingen tid kvar att hitta en annan affär. Riktigt dåligt.

Garmin Forerunner 735XT
Full Star 1
4.1
(10)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Min första pulsklocka. Jag valde denna för att den hade de funktioner som jag önskade och i ett fysiskt format som passade min handled. plus: Funktionerna har det som jag förväntade av en puls och GPS klocka. Den är lätt (40g) och är lagom stort. Ingen blaffa till klocka. Jag sover med klockan och den mäter pulsen som förväntat. Aktivetsmätaren med påminnelsen har fått mig att börja gå i trappor och vara mer fysisk i vardagen. GPSen funkar när man väl använder den. Lite irriterande att man inte kan kolla sin statistik utan att GPS börjar värma upp. Batteritid på cirka en vecka beroende på hur mycket man kör med GPS på. minus. GPS starten är ojämn. Ibland tar det minuter innan den har låst in sig på satelliterna och ibland går det på ett par sekunder. Inte helt säker på vad detta beror på, kanske är den snabbare om man startar gps i närheten där man stängde av den senast. Simfunktionen är skakig i bassäng. den registrerar vändningar och visar fler längder än vad jag faktiskt har simmat. Den hanterar inte blandade simsätt så bra heller. och om man byter simsätt mitt i en längd så registrerar den inte det korrekt. Apples klocka fixar det bättre. Garmin får nog optimera sin algoritm i mjukvaran. Jag kör swimrun men klockan är gjord för triatlon. Skulle önska att den klarade av att registrera swimrun växlingar automatiskt. Tror definitivt att klockan skulle fixa det men det hänger mer på Garmins produkt strategi. Endast GPS höjd men det funkar för min användning. Lite jobbiga menyer med många knapptryckningar. Fattar inte riktigt vad alla knappar gör. Pulsbanden har jag inte köpt, men det verkar knasigt att behöva köpa minst olika två pulsband för att fixa löpning, open water sim och bassängsim. Sammanfattning: Prisvärd för 2000 som jag köpte den på löparshop.se. Om klockans uppskattning av mina VO2max värden och tävlingstider stämmer så blir jag överlycklig. Känns som att den är lite av en glädjemätare, men det får vi se till våren.

Philips SHQ1300
Full Star 1
2.5
(2)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte dessa för jogging och gym aktivitet. Plus: Sitter kvar i öronen utan att ramla ur. Komforten är ok, man tänker inte på att dom sitter så mina öron passar dom för. Minus: Ljudet är väl sådär men för 150 så är det nog vad man får i dag

Sennheiser HD 419 Over-ear
Full Star 1
4.5
(4)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpt och nöjd, Sennheiser gör bra grejor. Köpte dessa för det är det som jag vill lägga på ett par lurar på jobbet. Främst ville jag ha ett par med sluten utformning för att dämpa kontorsljudet. Dessa dämpar hyfsat men inte totalt som är ok för mig. Estetiskt designen lite tråkig i svart plast. Byggkvalitet ändå solid. Sitter skönt på knoppen. Muffarna i textil och fodrade båge så man kan ha dem på sig länge. Ljudet är bra, jag är ingen audiofil... Uppdatering. Höjer betyget. Stänger ute ljudet bra på jobbet och textil muffarna gör att man inte blir "svettig" om öronen.

Moser 1873-0050 ProCut
Full Star 1
4.3
(26)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Produkten är bra, kvaliteten andas kvalitet. Jag har haft en Philips hårklippare i många år men efter tio år börjar batterierna krokna. Philipsen har en ställbar kam för alla längder och med kammen av klipper den superkort. Jag trimmar mig minst en gång i veckan och då klipper jag så nära hudnära det går. Tyvärr så klipper denna inte lika kort och jag ångrar mitt inköp för mitt bruk. Jag har börjat använd min Philips igen och ska se om jag kan fixa ett ack byte på den. Plus: + kvalitetskänslan + stål i klingan + tyst + effektiv klippning Minus - klipplängden utan kam är inte hudnära - flera lösa kammar att hålla koll på.

Google Chromecast
Full Star 1
4.2
(227)
79 kr
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpt i går för 310 på Mediamarkt. Det gick på en kvart att få igång grunkan. Jag har redan en WDTV Live så jag är inte helt säker på vad jag ska ha den till än...

Sennheiser PX 100-II On-ear
Full Star 1
4.6
(17)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpt och är nöjd. Ljudet är bra och byggkvaliteten är solid. Sitter bra på huvudet. Fiffig och elegant ihopvikning av luren.

Bosch Indego
Full Star 1
2.6
(26)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpt i juli -14 och kört den hela helger och kvällar sen dess. plus: snygg och stabilt byggd. Hyfsat enkel att installera billigare än Husqvarna Li-Ion batteri 300m kabel. minus. markfrigång är lite låg. Den dunkar i marken ibland om det är en grop i marken och stoppar. Den är mer högljudd än HQ. Den kör fast men det kanske beror på min tråddragning. PIN koden vid omstart är irriterande. Bosch hävdar att den skall klippa effektivt med Logicut men den kör ibland efter tråden utan att klippa och då undrar man vad den håller på med. En uppdaterad mjukvara är nog önskvärd. Skall se om jag kan få tag i sådan. --- Spolier--- Hörde att Bosch kommer med en ny och uppgraderad modell 2015. Kanske läge att invänta den för hugade spekulanter.

Benq GL2450HM 24" Full HD
Full Star 1
4.6
(5)
s
smaskens
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bra skärm. Full HD och HDMI var mina baskrav. Nöjd med den för surfning och jobb. Har inte spelat eller kollat film med den. Valde mellan denna och GL2450E men tog denna då den hade HDMI in. Med DP - HDMI adaptern kan jag ansluta min jobb pc när jag jobbar hemifrån. En kompletterande trådlös mus och tangentbord, har jag min fattigmans universal dockstation.

Tid & Doft
Bra
(48)
s
smaskens
15 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Hej, snabb och korrekt service. Jag beställde en klocka på onsdag morgon och fick aviseringen att paketet fanns att hämta på torsdag före lunch. Mycket bra. Tid och doft hann tillochmed justera armlänken till önskad länk innan de sprang till posten med paketet.