Prisjakt

Xj0461

Medlem sen 2011-11-27
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Chilli
OK
(500+)
X
Xj0461
8 omdömen
DåligRedigerades 2 månader sedan

Det står fri frakt men du betalar en expeditionsavgift, vilket är fine, men en aning vilseledande. Utbudet är bra men vissa produktbilder är inget vidare, upplösningen är för låg och för få bilder. Hemsidan överlag är bra och sortering och filter funkar väl. Men man har inte kontofunktionalitet vilket är lite störande, då inga order knyts till en, den enda man får är ett ordernummer. Det finns en lista med favoriter som sparas på enheten. Men den blir lätt överfull och rörig, skulle behöva mer funktionalitet. Sen har vi returer. Formuläret är väl helt okej antar jag. Men det borde definitiv skickas en bekräftelse efter att man har skickat in det, eftersom inget sparas till ens konto, eftersom att man inte har ett konto. Hur ska jag kunna bevisa att jag har skickat in en returanmälan? Det kan jag inte om jag inte skickar ett manuellt mail till kundtjänsten. Men då använder jag inte det avsedda returformuläret. Uppdatdering: Otroligt långsam och oprofessionell returhantering. Undvik.

Skalhuset
Bra
(500+)
X
Xj0461
8 omdömen
DåligRedigerades 3 månader sedan

Lita inte på produktrecensioner på deras hemsida då de aktivt väljer att inte publicera kritiska sådana. Ger ett dåligt intryck och är verkligen inte professionellt gjort.

Bikester
Utmärkt
(500+)
X
Xj0461
8 omdömen
Dålig5 år sedan

Köpte en cykel här. Visst, bra pris och snabb leverans. Men Bikester verkar inte bry sig om kunden särskilt mycket. När det du monterat på cykel (styre,sadel,pedaler, mm.) går sönder tar de det inte på garanti utan det är handhavandefel. Handla någon annan stans. Fysisk butik om du har den möjligheten.

Motorola Moto Z2 Play Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.6
(25)
X
Xj0461
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Utmärkt för sin prisklass. Plus: -Ren android (Motorola gör Android på rätt sätt) -Bra batteritid, får ut 6h screen-on time -Kvalitet -Rapp kamera -Snabb fingeravtrycksläsare Minus: -Kamerans skärpa, särskilt i mörker -Extremt hal telefon -Aux i botten (bättre än inget alls dock) Underskatta inte SD626. Med Motorolas Android flyter det på som smör. Bytte från Nexus 6 till moto z2 och denna telefon känns ljusår snabbare.

Philips Brilliance BDM4350UC 43" 4K UHD IPS
Full Star 1
3.6
(32)
7 074 kr
X
Xj0461
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Första intryck bra. Vill egentligen bara berätta att Displayport- HDMI- och VGA-kabel medföljer. Fick ändra inställning på skärmen från Displayport version 1,1 till 1,2 för att kunna visa 60 Hz.

JBL E10
Full Star 1
2
(1)
X
Xj0461
8 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte dessa att ha när jag inte har med mina Sennheiser Momentum. Helt sjukt överdriven "bas". Märks väldigt tydligt att ljud som inte är menade att vara lågfrekventa får något slag "lager" ovanpå. Det låter inte klart helt enkelt. Vissa frekvenser är bortglömda och bortskalade på något sätt. Dåligt köp enligt mig.

Samsung Chromebook 2 503C32-K02SE
Full Star 1
3.8
(5)
X
Xj0461
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fick för 2 veckor sedan en HP ProBook G2 av skolan som skoldator. Så nu har jag något att jämföra min Chromebook med som jag haft i 4 månader. Används som skoldator att skriva på och såklart som surfdator. Har även kollat lite film, vilket kanske inte är optimalt med skärmens taskiga färger. Nu när jag använt G2:n och återvänder till chormebooken så känns det väldigt skönt med den högre upplösningen. Batteritiden är helt magisk, räcker hela dagen och lite till. Datorn blir inte nämnvärt varm vilket är skönt när man har den i knät. Konstruktionen är rätt så plastig och flexar lite, men med tanke på den låga vikten och den slimmade storleken överlever jag det. Med priset inkluderat är det helt klart ett godkänt bygge. Bra tangentbord, bättre än på G2:an. Jag gillar snabbknapparna bakåt och framåt och justera ljusstyrka. Touchpaden är natt och dag mellan G2:an, vars touchpad är skit från grunden, men ändå. Det enda jag kan klaga på på kvaliteten är att vänster touchpadklick började fastna efter 2 veckor, som hade gått på garantin utan bekymmer, men var onödigt för min del då jag ändå inte använder touchpadklicken, utan "tap:ar" alltid. Update 29/3 2015 Efter senaste uppdateringen av Soundcloud flyter det utmärkt utan bekymmer. (Bevisar att datorn har fullt tillräckligt med kraft, så länge sidorna är väloptimerade!) Dock har plastkonstruktionen vid underdelen av skärmen spruckit lite av att ha blivit böjd lite mycket för bakåt. Det är ett ickeproblem då det knappt syns (om man inte kollar noga), men det drar ned kvalitetsintrycket förstås. Innan uppdaterat omdöme __________ (((((Till nästa version önskar jag något högre prestanda då vissa tungdrivna websidor går rätt tungt (till exempel Soundcloud). Väl optimerade sidor fungerar utan bekymmer. Det är när det krävs mer kräm det går tungt men i de allra flesta fall räcker prestandan till. Priset skulle behöva ner några hundralappar för att bli riktigt prisvärd (ännu mer än vad den redan är)))))

HP ProBook 430 G2 J4S70EA#UUW
Full Star 1
2
(1)
X
Xj0461
8 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gisses, helt värdelös touchpad, pytteliten och dålig precision. Tangentbordet är också dåligt, inte alls skönt att skriva på. Känns som att hela datorn är 5 år gammal. Herregud får man inte ens 1080p på dessa skräppaneler. Dålig kvalité för 6500 spänn. Batteritiden är väl ok men inte mer. Fläkten har något "dolt" missljud, låter förj i ett tyst rum. Skulle max betala 5 tusen för denna dator.