Prisjakt

isMnemonic

Medlem sen 2011-10-19
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Cykloteket
OK
(85)
i
isMnemonic
6 omdömen
Usel4 år sedan

Totalt värdelöst kundservice system och man får vänta i evigheter för ens bara få betala en vara man har tittat ut.

Top12
i
isMnemonic
6 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Jag hade problem med att hitta reservdelar till mina bindningar för Burton The Channel och Top12 hjälpte mig med allt. Skruvar och posten brev så skruvarna låg i brevlådan hemma i hallen 2dagar senare. Trevliga och professionella rakt igenom. Själva hemsidan kanske lämnar lite att önska men då är man väldigt petig.

MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
i
isMnemonic
6 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Helt klart det sämsta wbb företag någonsin. Aldrig haft så mycket strul med dessa har jag aldrig haft någonsin. Man paketerar sina paket helt fel. Skyddsglas till surfplattor skickas i vanliga plastade kuvert utan skydd och jag har fått två stycken skickade till mig och båda två helt krossade när de kommer fram. De svarar inte heller på frågor när paketeringen gått sönder och om de reklamerat det till PostNord så man får aldrig veta något om de faktiskt har reklamerat det eller inte. Jag har iaf aldrig fått veta om det har skett trots att jag har påtalat det till dem. Lyd mitt råd: Handla inte här.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
i
isMnemonic
6 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Bra priser. Bra medlemssystem där trogna kunder får rabatter och förhandsinformation. Bra utbud och framför allt, mycket bra personal. Speciellt i Fruängen där jag bor. Har aldrig haft ett enda problem med Webhallen eller dess service som är långt över förväntan. Har slutat handla på andra butiker till förmån för Webhallen. Må ni spendera mina pengar väl!