• Top12

  • se
isMnemonic
isMnemonic

6 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Jag hade problem med att hitta reservdelar till mina bindningar för Burton The Channel och Top12 hjälpte mig med allt. Skruvar och posten brev så skruvarna låg i brevlådan hemma i hallen 2dagar senare. Trevliga och professionella rakt igenom. Själva hemsidan kanske lämnar lite att önska men då är man väldigt petig.

j
jero02

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan

Köpte en "blank" nobrand bräda som känns riktigt bra, prisvärd! -snabb leverans (beställde på helgen kom på tisdag) -fick bra kundservice

l
langnaset

4 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Toppen. Snabb leverans. Enda lilla jag saknar i butiken om produkten finns på lager och om inte leveranstid på produkten

F
Foo123

1 omdöme

Usel
6 år sedan

Kort omdöme. Shoppa era sparkisar elsewhere. Du får mycket svårt att få rep garanti hos dom. Företaget heter Life Quality Malmö AB.

Top12 svarar:2016-11-18
Alltid tråkigt när en kund kör slut på en vara och tror att nötning är fabrikationsfel, i detta fall är hjulen / kullagren och decket helt nernötta det är normal förslitning tricksparkcylkar får mycket stryk ( decket gick visserligen av i ”halstuben” men inte vid en en svets utan mitt på. Vi erbjöd ett nytt deck som goodwill till ett starkt reducerat pris om endast 250 kr (ord. pris 799kr ) men det ville inte kunden acceptera fast de har kört den väldigt hårt i 6 månader utan att serva den som man skall. mvh Top12
d
djnaden

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Beställde en snowboard som visade sig vara fel, inga problem med att beställa den andra. Trevlig & snabb support samt sjukt snabb leverans. Brädan beställdes söndag kväll och avin var i brevlådan på onsdag!

m
micke_schonning

13 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Köpte ett par snowboardbindningar på tisdag kväll och kunde hämta ut dem på torsdagen. Snabbt, smidigt och bra pris.

N
Numrik

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan

Köpte en Annon hjälm och ett par snow-goggles på Top 12's nätbutik, fick en snabb leverans till Tidaholm. Priserna var bra och frakten var gratis !

M
MrPowder

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan

Beställde en Original Longboard på en Måndag och paketet var framme redan dan efter, Snabb frakt, sjukt bra utbud och trevlig kund-service med, definitivt göra fler framtida köp där!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Life Quality Borgeby AB

Organisationsnr: 559316-2646