mudroom1

Medlem sen 2011-10-19
41
Bidrag
45
Hjälpsamröster
Netatmo Wind Gauge
Full Star 1
1.9
(10)
949 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Otroligt dålig mätning. Har mätt med flera andra vindmätare samtidigt och Netatmo visar konstant för låg vindstyrka. Utöver dålig mätning så är kvaliteten på produkten usel, plastig och dålig hållbarhet. Vid första batteribytet så gick plastfästet! för skruvarna till locket sönder, så nu är den inte tät... Nej, nu har jag tröttnat på Netatmos dåliga kvalitet och höga priser. Regnmätaren fungerar dåligt och två inomhus mätare som plötsligt bara slutar att fungera... Riktiga skitprodukter om ni frågar mig!

Netatmo Additional Indoor Module
Full Star 1
3.5
(4)
699 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Otroligt dålig kvalitet på Netatmos produkter. Har bytt flera st under åren och nu har jag bestämt mig att låta den dö och inte ersätta fler.

Netatmo Smart Home Weather Station
Full Star 1
3.3
(32)
1 191 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Så trött på Netatmos dåliga kvalitet! Modul efter modul ger upp, bytt både inomhusmodul och utomhusmodul efter att de lagt av...plasten i utomhusmodulerna spricker då de inte klarar UV-strålningen och modulen trillar ner från fästet! Precisionen i mätningarna är också riktigt usel. KÖP INTE DENNA VÄDERSTATION!

Apple AirPods Pro Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(171)
2 249 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Har haft mina Airpods Pro i knappt 2 år och upplever att ljudet blivit betydligt sämre. Testade min sons Airpods Pro som är ca 2 månader gamla och det var galet stor skillnad. Basen i mina är helt bort... Att så här dyra lurar inte håller längre än två år är inte acceptabelt! Jag vill inte gynna "slit och släng" samhället så min rekommendation blir, KÖP INTE!

Sonos Arc
Full Star 1
4
(23)
9 816 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Ok ljud men för de pengarna som den kostar bör man kunna förvänta sig mer. Dock är det värsta med denna högtalare att den kopplar ner sig frän nätverket HELA tiden och för att den skall koppla upp sig igen måste man bryta strömmen till den. Har kontaktat Sonos support, som för övrigt är rätt nonchalanta, och de skyller på Asus då jag har router från dem. Deras senaste firmware är problemet säger de. Förklara då för dem att Arcen har bettet sig så här sen jag köpte den och detta är tredje firmwaren från Asus, samma problem med alla versioner. Att det dessutom bara är Sonos Arc som är problemet, inte en enda annan enhet (30-40 st) i nätet har problem. Supporten säger att Asus måste fabriksåterställas så kanske detta löser problemet...KANSKE! Trodde Sonos stod för premium men icke...skyll på andra och ta inget ansvar själva!

Jabra Freeway BT
Full Star 1
3.4
(11)
849 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Mycket enkel att para med telefonen och den kopplar upp och ner telefonen precis som den skall när man kommer till bilen och när man lämnar den. Däremot är ljudet riktigt dåligt! Det är väldigt svårt att höra för både personen som sitter i bilen och personen i andra ändan. Har inte provat de andra funktionerna då den köptes för att vara handsfree. Skulle jag köpa igen? Absolut inte! Jag hade tur so mköpte den på kampanj för 199kr så det är inga pengar att förlora, men om jag köpt till ordinarie pris...

Bosch HBG876ES6S (Rostfri)
Full Star 1
3.8
(1)
12 820 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Helt otroligt bra ugn. Jämn och fin värme. Kommer snabbt upp i temperatur och har många olika användbara program. Väldigt fin kvalitetskänsla. Kan dessutom säga att en uppkopplad ugn är den bästa uppkopplade hushållsprylen vi har (och vi har många uppkopplade saker...) Till och med min teknikfientliga hustru gillar att ugnen är uppkopplad! :)

Asus ZenWiFi AX XT8 (2-pack)
Full Star 1
3.6
(55)
3 869 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mycket bra och snabb router. Väldigt enkel installation och grymt bra täckning. Kör ethernet som backhaul och har kopplat gamla routern (Asus RT-ACU68) som en extra nod. Allt fungerar klockrent. Dock alldeles för dyr vid ordinarie pris. Jag köpte ett 2-pack till kampanjpris för strax under 3200 kr. Det verkar som den kampanjas regelbundet så vänta och köp till dess.

DeliCo
OK
(18)
Bra
Redigerades 2 år sedan

Köper alltid mitt espressokaffe härifrån. Hade leveranserna varit lite snabbare hade det blivit 5/5, tar ca 1 v för leverans

Hylte Jakt & Lantman
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 2 år sedan

Helt ok men inte mer. Har köpt några gånger av dem under våren. Tror att de vuxit lite för snabbt och inte hunnit med i svängarna... Jag anser att om det tar tre dagar att skicka varan efter beställning när den finns på lager så tar det för lång tid. Långa väntetider på telefon både till försäljningen och faktura frågor. Jag tycker dessutom personalen är uppenbart stressade när de svara och känns som man besvärar dem. I mitt fall kan jag säga att de missa merförsäljning när jag ringt, kände att jag inte ville fråga vidare och störa så jag kontaktade annan e-handlare som tog sig tid för mig. Har gjort en retur nu på vara som jag ångrat, förhoppningsvis blir det inga problem, fungerade att göra returanmälan på deras hemsida (som för övrigt känns rätt gammalmodig) Kommer jag handla här igen? Absolut, om priserna är rätt och jag vet exakt vad jag skall ha. Är jag det minsta tveksam kommer jag välja någon annan som tar sig mer tid för kunderna. Eller om jag vill jag har varorna snabbt så väljer jag också en annan butik.