Prisjakt

gehumbale

Medlem sen 2011-09-18
26
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Demeyere Atlantis Kastrull 16cm 1,5L (med lock)
Full Star 1
5
(1)
1 799 kr
g
gehumbale
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Snygg kastrull som inte alls är så tung som deras stekpannor eftersom de 7 lagren med olika metaller endast finns i botten. Den är dyrare än kinatillverkade kastruller, men det blir inte så mycket utslaget på dess (förmodade) livstid. Försäkra er om att botten inte är skev när ni köpt den.

Demeyere Atlantis Gryta 22cm 4L (med lock)
Full Star 1
5
(1)
2 349 kr
g
gehumbale
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Snygg kastrull som inte alls känns så tung som deras Proline stekpannor eftersom de 7 lagren med olika metaller endast finns i botten. Den är dyrare än kinatillverkade kastruller, men det blir inte så mycket utslaget på dess livstid. Försäkra er om att botten inte är skev när ni köpt den.

Demeyere Atlantis Kastrull 18cm 2,2L (med lock)
Full Star 1
1
(1)
2 088 kr
g
gehumbale
26 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Det verkar vara ett produktionsfel på den här storleken i Atlantis-serien. Jag fick returnera den första kastrullen på grund av ojämn botten. Fick en ny skickad till mig, men skev botten på den också. Har en 4-liters och en 1,5 liters i samma serie som är felfria.

Sudio Tolv Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(78)
429 kr
g
gehumbale
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpte de för 649kr, men fick köpa till skumgummipluppar för 199kr. De medföljande silikonplupparna är totalt värdelösa och gör att hörlurarna inte sitter på plats och ljudet blir katastrofalt. Med skumgummipluppar blir ljudet istället väldigt bra och isolerar ljud utifrån. När man tittar på film i mobilen blir det en liten fördröjning, men det beror nog på min mobil och inte hörlurarna. När jag använder dem till min bärbara så blir det ingen fördröjning. Det går inte att tala i telefon med någon för micken är katastrofal. Bra, batteritid, räckvidd och snygga. Jag använder de främst till att lyssna på poddar när jag tränar och har andra hörlurar till musik.

MM Sports
Utmärkt
(500+)
g
gehumbale
26 omdömen
OK6 år sedan

Skulle få full pott om de fortfarande använde Klarna, istället för Collector Bank som de börjat med nu. Annars är det snabba leveranser och deras egna märke håller hög klass.

Adlibris
Dålig
(500+)
g
gehumbale
26 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Europas långsammaste näthandel för böcker. Går fortare att beställa från amazon än adlibris. Att det inte heller skickas ut någon information om att ens leverans är 1,2,3... veckor försenad är ju bara uselt.

Wilfa WSCG2
Full Star 1
4
(51)
799 kr
g
gehumbale
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra och framförallt prisvärd bryggare. Har haft min i ett och ett halvt år och köpte även en till min syster i inflyttningspresent. Maler jämnt och tillräckligt fint för mokabryggare. Använder den även till cold brew, men främst till pour over. Själv använder jag aldrig så mörkrostade bönor att jag haft några problem med statisk elektricitet. Ju mörkare rost desto torrare bönor... Har aldrig bönor liggande i behållaren utan väger upp och rostar det jag ska använda, så jag har heller ingen användning för timern. Maler man riktigt ljusrostade bönor så kan man behöva sätta igång kvarnen innan man häller i bönorna annars orkar inte motorn. Liten i storleken och diskret design.

Urbanears Reimers Android Edition In-ear
Full Star 1
4.5
(2)
g
gehumbale
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Var ute efter ett par hörlurar som var ok och så pass billiga att man inte behöver vara så himla rädd om dem. Ska man lyssna på musik så är det väldigt hög bas och hög volym i jämförelse med mina bättre hörlurar. Eftersom jag ska ha de under träning och jag då mest lyssnar på radio och poddar så stör det inte - är istället en fördel att volymen är högre. De är inte så snygga, men bekväma och det är två nypor att fästa sladden med. Min absolut favorit bland billiga (förr iaf) lurar har varit Sony SBH20, men de har utgått ur sortimentet och tålde inte väta något vidare....

Adidas
OK
(49)
g
gehumbale
26 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Fruktansvärt dålig kvalitet på sina skor nuförtiden. Senaste två åren har jag köpt ett par skateskor och två par golfskor som inom ett halvår blivit helt uppslitna i hälen. Eftersom jag fortfarande använder ett par 7 år gamla adidas på gymmet så är det uppenbart att Adidas börjat snåla in på kvaliteten. Samma uppfattning får man när man läser på forum om deras produkter...

Webhallen
Utmärkt
(500+)
g
gehumbale
26 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Inte alltid billigast, men enormt utbud och leverans till butik. Finns ofta fynd att göra kring jul och bf.