Kategorier
Prisjakt
Adidas SE
  • Impossible...
  • is Nothing
  • Adidas
Bra
16 dagar sedan
Handlat några gånger från Adidas, aldrig haft några problem.
M
Mema

1 omdöme

Usel
2 månader sedan
I samband med att jag beställde skor från dem så registrerades helt fel postnummer, trots att jag betalade med PayPal där all information kring min adress är helt korrekt. Kontaktade kundtjänsten och där bad de bara om ursäkt istället för göra något åt problemet... Försökte få ut åt något vettigt med personen jag prata med, men återigen personen fortsätte be om ursäkt vilket inte gör något i detta fall... De informera om att dom skulle återkoppla över mailen, uppdaterar ifall dom hör av sig... Uppdatering: Skorna kom fram tillslut, dock hörde de aldrig av sig till mig, när det sa att det skulle återkoppla över mailen... Därav är det fortsatt uselt!
k
kavanahuang

26 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan
I have been shopping with Adidas.se for many years. No issue at all. Personally, I never seen any difference between it and other Swedish local sports stores, e.g. Stadium
N
Nerd

60 omdömen

Usel
5 månader sedan
Kvar i stenåldern när det gäller leveranshastighet och leveransinformation. Dalande kvalitet på det mesta är min känsla. Bra på reklamationer dock om man beställer med uthämtning i butik.
O
Omren

8 omdömen

Bra
5 månader sedan
Bra leverans och returer. Riktigt nöjd.
M
Max

1 omdöme

Usel
6 månader sedan
Extremt dålig kunskap inom kundbemötande! Jag skulle göra en beställning på ett par skor med en rabattkod. Det visade sig att koden inte gick in så jag chattade med en av era medarbetare som testade men det funkade inte. Hon sa att jag skulle lägga beställningen och sedan kontakta kundservice så lägger man in rabatten i efterhand när jag fått skorna. Sagt och gjort hämtade jag ut skorna och ringde för att få min rabatt. Trotts en konversation med er medarbetare innan beställningen gjordes sa kundservice nu att rabatten inte gick att göra. Nu behöver jag returnera skorna. Tack Adidas, det var sista gången jag litade på er!
A
An7on

2 omdömen

Usel
6 månader sedan
Beställde ett par skor från dom. Dessa skor kom fram till post ombud okej, men de står fel mottagare på packetet så jag kan inte hämta ut det. De på ombudet sa att adidas kan ändra mottagre och jag bör ringa dom. När jag kontaktade dom visste dom inte vad de kunnde göra och avbröt köpet. Kan inte rekommendera dom som säljare.
Usel
6 månader sedan
Beställde ett par skor, som skulle ta några dagar extra att få. Jag fick Mail om att varan var försenad några dagar till och att den skulle komma ett nytt datum. Skorna kom aldrig den dagen och jag fick vänta en vecka till. Det tog 2 veckor längre att få mina saker än vad som stod. Man kan inte lita på adidas leveranstider.
Betyg köpupplevelse
2.1OK
13 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(2)
(0)
(0)
(9)

Om butiken

Adidas SE

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.adidas.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Adidas Sverige Aktiebolag

Organisationsnr: 556119-6105

Information hos allabolag.se