Prisjakt

Hannnah

Medlem sen 2011-07-31
36
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Amazon.se
Bra
(500+)
H
Hannnah
36 omdömen
OKRedigerades 9 dagar sedan

Näthandeln var redan välutvecklad i Sverige när Amazon dök upp. En stor del tack vare Prisjakt. Otroligt dålig sökfunktion. Otroligt dåligt och obegripligt språk. Mycket svårt att kommunicera inför köpet och efteråt. Även varor som säljs och fraktas av dem kan ha olika priser beroende på hur du söker. Märkesprylar som vi är vana vid och säljs här kan hittas billigare hos svenska försäljare. Man kan ha tur ibland! Mitt råd är att köp bara varor som säljes och fraktas av Amazon annars blir det väldigt bökigt om saker och ting inte fungerar som det skall.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Stekpanna 20cm
Full Star 1
2
(1)
382 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Läs recensionen på 28 cm. Samt färgen i skarven vid handtaget började lossna efter några gånger i diskmaskinen och själva plast handtaget sprack. I efterhand kan man säga att den tål inte diskmaskin (jag körde i 45°). Tvivelaktig kvalitet och tveksamt om de håller i ett par år.

Ditur.se
Bra
(6)
H
Hannnah
36 omdömen
OKRedigerades 4 månader sedan

Beställde en klocka, i meddelande fältet skrev ja att var försiktigt med vad ni skickar, jag vill ha en helt ny orörd direkt från fabriken och inget annat och rätt model för modellnumret och bilden stämde men inte beskrivningen. Efter beställningen och betalningen ringde jag och påpekade att klockan skall vara ny från fabriken. De hade klocka hemma och jag fick den dagen efter och det var rätt klocka. Ingen skydd på klockan nånstans, svarta bandet hade blivit gråbrunt som i bästa fall betyder att det var ett gammalt skyltexemplar under sol och det finns synliga djupa skador (bortom lagnings möjlighet) på självaste klockan. Ingen av dessa nämns i annonsen. Den fick returneras.

Philips Daily Collection HD2581
Full Star 1
3.5
(2)
227 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 månader sedan

I början rostades brödskivorna jämnt. Efter några månader ser man att trådarna lyser ”fläckvis”. Aluminium höljet där skivorna matas in blir missfärgad efter ett par veckor. Man kommer inte åt smulor som samlas på elementens underkant så det är nästa omöjligt att göra rent. Jag använde den kanske 2-3 ggr/v. Det gick sönder efter 2 år.

Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
H
Hannnah
36 omdömen
BraRedigerades 9 månader sedan

Blandade priser, ibl mkt bra ibl mindre bra, beställningen brukar komma i tid, välpackad. Butiken i Göteborg är lite si o så, ibland ok, ibland arrogant och nonchalant beroende på vem man frågar. Svarade inte på mejl om du har frågor om produkter men telefon gick bra. Trevligt och hjälpsamt. Det är varken dyrt eller svårt att skicka tillbaks grejer.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Stekpanna 28cm
Full Star 1
3
(1)
539 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Snygga och massiva med bra kvalitetskänsla. Jag har köpt hela serien. Håller värmen bättre än gjutjärnspanna men är lättare och blir varm jämnare. Byggkvaliteten är ojämn, Made in China, det finns många exemplar med repor, naggade kanter, osnygga svetsar, …och ibland riktigt perfekt och felfria. Så man skall titta noga. Tveksam kvalitet även om man hittar felfria exemplar. Små skavanker efter ett par månaders försiktig användning, t.e.x repor under non stick yta! Lossnade flisa ur kanter! Ungefär som om de var spacklade med non stick som håller på att tvättas bort. Mina billigaste 2:a sortering Tefal hade inte en enda repa efter 12 år. Ingen visuella eller taktila tecken mellan handtag och fästet så det är mycket lätt att bränna sig. MEN snygga 🤩

Apple iPad 10.2" 64GB 2021 (9th Generation)
Full Star 1
4.3
(13)
3 999 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Köpte den för 3,5k på BF22. Den är den 8:de iPad i familjen och är nöjd som vanlig. Operativsystem är smidigt, uppdateras i 6-7 år och välintegrerade med iPhone och Mac och mycket prisvärd. Jag behövde lite mer minne och priset var riktigt bra annars fanns det inget anledning att uppdatera från 8 till 9. Märkligt att Apple höjde priset från 4k till 5k över en natt på en ett-årsgammal modell.

CDON
Bra
(500+)
H
Hannnah
36 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Det är en marknads plats för andra säljare. Om du kan hitta säljaren på nätet skall du köpa från dem direkt och inte genom CDON. Resten är oftast skojare. Informationen är knapphändiga. Sökfunktionen är bedrövlig. Ibland går inte förstå om varan är det som verkligen beskrevs. Saker kommer från olika håll och försäljarna är inte tillgängliga. Varor som skall levereras inom 1-2 dagar kan försenas i veckor eller månader. Det går inte få information om försenade leveranser för att det inte går att ta tag på säljaren. Det finns knappt nånting som kan kallas för kundservice från CDON, de bara bollar vidare och tar inga ansvar alls. Det är väldigt rörigt och köpet är mer av ett lotteri. Besväret är inte värt de några kronor som man ”spara”. Jag kan garantera 100% att det inte finns några garantier! Alla mina senaste beställningar har varit sena med 15-20 dagar.

Samsung MS23K3614AW (Vit)
Full Star 1
5
(1)
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

För 800 kr är det exakt vad jag behöver utan trams.

Satake Ame Kiritsuke 23cm
Full Star 1
3
(1)
1 099 kr
H
Hannnah
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Super cool, i bild. Gå och se kniven i verklighet! Tjock blad och tråkigt handtag.