Prisjakt

Ulf Kronman

Medlem sen 2011-04-04
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
Dålig2 år sedan

Priset var bra, men det är inte snyggt att försöka lura på kunderna ett förvalt "trygghetsavtal" som kostar extra pengar. Varan annonserades med "fri frakt", men när man kommer till kassan är det dyraste leveransalternativet förvalt så att man själv får leta upp det fria fraktalternativet. Krånglig registrering av användarkonto som slutligen leder till en sida som ger en felrapport. Inte snyggt.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Det kan inte bli annat än högsta betyg här. Digital-Analog-konverteraren (DAC) som jag ville ha kostade en fjärdedel av vad den gör på andra tekniksajter och den fungerar utmärkt. Leveransen kom kostnadsfritt (pga. specialerbjudande och kod) på 2 dagar direkt till brevlådan via tidningsbudet.

KitchenTime
Bra
(500+)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Snabba leveranser, som regel fraktfritt. Dock lite förvirrande att man kan välja produkter som sedan försvinner från inköpslistan pga. att de är "utgående" när man väl går till kassan.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra priser, snabb leverans. Fraktfritt.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra webbplats, bra priser, snabb leverans.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Allt fungerar utmärkt och priserna är bra. Webhallen var de första som upptäckte styrkan med att kombinera en bra webbbutik med en fysisk butik, dit man kan komma och hämta varorna, därför är jag en trogen kund.

LG 32CS460T
Full Star 1
1
(1)
U
Ulf Kronman
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Ingen analog audio ut och usel manual. Köpte en LG 32CS460T på Webhallen igår. Trevlig och lättinställd TV till ett utmärkt pris (1990kr) som jag bestämde mig för att köpa för att jag tröttnat på att försöka förstå alla hippa funktioner på dagens moderna TV-apparater. Vi ville bara ha en enkel typ "bildskärm" att visa bilden från iPaden eller Macken på när vi hyr film. När jag sedan vill koppla in TV:n till vår gamla stereo visar det sig att TV:n saknar gammaldags RCA analog audioutgång och även hörlursuttag, så det finns inget enkelt sätt att få över ljudet till stereon. Så trots att TV är trevlig och billig känner jag mig ändå lurad, eftersom den inte uppfyllde de minimala krav vi hade. Jag kunde ju inte drömma om att man idag kan leverera en TV utan analog audio ut, så därför kollade jag inte den detaljen. Nu blir det till att börja göra research om hur man kan konvertera de digitala utgångarna/HDMI:n till analog audio och köpa någon form av konverter. Manualen ger inte den minsta ledtråd i detta avseende.