Kategorier
Prisjakt

Corran

Medlem sen 2011-01-12
51
Bidrag
45
Hjälpsamröster
Bosch BKS4043
1.1
(3)
3 år sedan*
Helt värdelös. Kan inte ens suga upp smulor av kakor. Bosch borde skämmas. Jag funderade på att skänka min i princip oanvända, 2 år gamla, till välgörenhet men jag kan inte vara så elak. Det blir tippen.
*Redigerades 3 år sedan
Jordan Clean Premium
3.8
(1)
5 år sedan*
Har haft min i ungefär ett år nu, fungerar fortfarande perfekt. Tjejen har den billligare varianten och den fungerar också utmärkt. Tycker själva borsthuvudena på den här Wilfa/Jordan-modellen är minst lika bra som andra märkens. Notera, det skiljer i princip inget mot den billigare modellen, förutom att den här med sin glatta yta är mycket enklare att hålla rent. Uppdatering: Nu efter totalt 3 (tre) år håller både min och tjejens (lite billigare variant) fortfarande utmärkt borsttid, en laddning håller lugnt 2-3 veckor, eller mer än så - har inte exakt koll :) Vi har bytt borsthuvuden massor av gånger och allt bara snurrar på. Perfekt grej.
*Redigerades 3 år sedan
Leatherman Crunch
3.7
(2)
1 278 kr
3 år sedan*
Har haft min i nu 19 år, fungerar fortfarande utmärkt trots rätt rejäl användning. Hade dock kunnat vara utan Philipsmejsel, allt är torx som jag hittar, hade varit bra att kunna byta bits t ex. Den läsbara trubbnosade tången är guld! Allt från att sätta upp torklinor till att hålla ihop pinnar vid "byggen". Perfekt.
*Redigerades 3 år sedan
Garmin Vívomove HR Sport
3.6
(8)
1 790 kr
3 år sedan*
Snygg, syns ju inte så väl att det är en "smart" klocka. Dock några irriterande buggar som att visarna inte håller sin kalibrering speciellt bra, kan vara flera gånger per dag som de ballar ur. Tyvärr ett känt problem enligt Garmins forum och de jobbar på en lösning. HUR man kan lansera en klocka som inte klarar att visa tiden ordentligt är ett mysterium. Löser de inte problemen med klockan snarast får den gå tillbaka till ÅF med hänvisning till ursprungsfel. Återkommer med uppdateringar här om de löser detta med en firmwareuppgradering (liksom buggarna med stegräkningen t ex).
*Redigerades 3 år sedan
Netgear Orbi RBK50 Kit (2-pack)
3.4
(22)
3 380 kr
3 år sedan*
Funkar som den ska; saknar dock de mer avancerade funktionerna jag är van med från Asus men var tvungen att gå över till mesh och fick ett bra pris på denna. Med fler features skulle det här vara en höjdare men än så länge får den ett halvhögt betyg.
*Redigerades 3 år sedan
Asus RT-AC68U
4
(130)
1 190 kr
5 år sedan*
Har haft min i fyra år nu, har uppdaterat den med Merlins firmware för lite extra funktioner, och allt fungerar utmärkt. Jag håller dock inte med om att den har "fantastisk" räckvidd, däremot helt ok.
*Redigerades 3 år sedan
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Nordisk)
3.3
(25)
1 059 kr
4 år sedan*
Har haft den här kombinationen på jobbet i cirka 4 år; inga problem alls med knappar som fastnat eller knarrar.Jobbar som utvecklare så jag skriver väldigt mycket på det. Skön, avslappnad ställning på både mus och tangentbord. Det enda är att nu efter fyra år har jag nött bort det mesta av gummit på musen där tummen ska ligga, men det tycker jag inte är särskilt anmärkningsvärt. Nu ska jag dock byta till ett annat, mer avancerat tangentbord i samband med en satsning på ergonomi, men det är inte för att detta är dåligt. Skulle nog kunna köra ett antal år till med detta.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech G500
3.8
(45)
10 år sedan*
Rätt schysst mus. + Hård sladd som inte strular, den är vävd som på strykjärn (förr i tiden?). + Går att få rejält tung + Skönt grepp, lite för liten för mig egentligen dock + Tungt, skönt scrollhjul med och utan klick + Skön struktur även om man är lite fuktig om handen + Sensorn sitter långt fram, det gillas :) Lite minus finns det... - Tumknapparna gör mig tokig, sitter för långt "mot mig" för mina fingrar så de är nästan oanvändbara om jag inte ska få problem med tummen till slut - Lite smal design Plus även för en lättanvänd mjukvara. Uppdatering : funkar fortfarande perfekt, trots tusentals timmar csgo, swtor och eq2 :) Nästan tråkigt att den bara går och går - skulle ju vilja ha en trådlös 12000dpi'are...
*Redigerades 4 år sedan
Ryobi RBC36X26B
2.8
(1)
3 556 kr
5 år sedan*
Funkar precis som man kan förvänta sig rent klippmässigt - tar lätt bort gräs, röjer sly utan större problem. Den är lite oergonomisk för mig (190cm), får böja lite på benen för att få rätt vinkel, men den är perfekt för 170cm flickvän. Enda kruxet, verifierat med servicetekniker, är att den inte verkar innehålla något som helst skydd för överhettning. Den här har så pass litet motorhus att den lätt går varm, även när man kör (lätt) gräs. En enkel termistor för några ören borde kunna förhindra detta. Mitt exemplar började lukta bränd motor i höstas (inom 2-årsgarantin) när jag körde gräs, och motorhuset var skållhett. Det var efter ca 20 minuters körning, på varierande varvtal. Nu torde det betyda att motorn skär ihop rätt snart, kanske till och med direkt i vår. Jag hoppas den gör det inom den två-åriga garantin; jag kan inte påstå att jag kört den hårdare än jag kan förvänta mig utifrån användningsområde. Men, bortsett från motorns överhettning - bra maskin, så skönt att slippa allt joxx med bensin och olja! Liten uppdatering; den tuggar fortfarande på, trots att den luktar lite bränt när man kör den, får hoppas att den håller trots det eller går sönder inom garantin. Får väl se, annars fungerar den fortfarande som den ska. EDIT: Den tuggar på. Fortsatt så luktar den lite bränt, men jag har kört både sly och gräs i år också och bortsett från att den blir varm och luktar bränt så funkar den iaf. Kan inte ge den bättre betyg eftersom den "egentligen" inte borde ha problem med kylning, det betyder ju att den kommer att gå sönder innan den egentligen borde.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 2