Prisjakt

benqvist

Medlem sen 2004-09-25
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
b
benqvist
6 omdömen
Utmärkten månad sedan

Har handlat flera gånger av dem. Inget som har krånglat eller varit sämre än väntat,

Proshop
Utmärkt
(500+)
b
benqvist
6 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Har handlat från Proshop flera gånger, Aldrig varit något problem. Litet minus för att det kostar ett par tior extra att betala med Klarna. Gratis leverans är ett större plus.

Sennheiser HD 650 Over-ear
Full Star 1
4.8
(94)
3 990 kr
b
benqvist
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Kanske de bästa hörlurarna som finns för flera timmars lyssning i sträck. Bra ljud och sitter bekvämt på huvudet.

RDEBUTIK
Utmärkt
(500+)
b
benqvist
6 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Har nyligen köpt en Samsung Q55 Q70R från Rdebutik i Lettland. Deras pris inklusive frakt var 4000 billigare än svenska butiker/webbshoppar på Prisjakt. Allt fungerade utan anmärkning. Leveransen tog sex dagar från beställning tills jag kunde hämta kollit på Postens utlämningsställe. Helt nöjd med mitt köp.

Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
b
benqvist
6 omdömen
DåligRedigerades 6 år sedan

Har drabbats av bihåleinflammation och beställde en sats av Sinoclear som var klart billigast hos Apoteket Kronan om man beställde via webbsidan. De hade hämtning på valfritt av sina apotek men oavsett om det redan finns på plats där måste det skickas från centrallager innan det kan avhämtas. Så fungerar det inte hos konkurrenterna det gamla statliga Apoteket och Icas Apoteket Hjärtat som har avhämtning från det befintliga butikslagret och trodde att det fungerade likadant hos Kronan. Ganska så jobbigt när man är sjuk och fattig att behöva vänta ett par dagar för att tjäna en hundralapp.

Rajala Pro Shop
Utmärkt
(416)
b
benqvist
6 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Har aldrig handlat av Rajala Pro Shop och kommer förmodligen inte att göra det i framtiden heller. Den främsta anledningen till detta är att denna butik tar ut en fraktkostnad på etthundrafemtio kronor för att skicka ett litet paket som kanske väger ett halvt kilo. Lätt att vara billig när man tar ut övervinst på en så simpel tjänst.