Kategorier
Prisjakt

jacksaw

Medlem sen 2004-09-15
115
Bidrag
1
Hjälpsamröster
HTC Desire X
3.7
(13)
8 år sedan*
Har haft HTC Desire i 2 1/2 år och testade även iPhone 4s en sväng. Men köpte igår HTC Desire X. Är grymt imponerad! 0,3" större skärm än min gamla trotjänare (Desire) men inte större yttermått! Dessutom lättare å tunnare. Perfekt storlek men som sagt fördelen att den är smalare å tunnare *tummen upp*. Visst, vet att jag ej köpt en toppmodell som 4s mm men är väldigt nöjd och alla som hunnit se min nya telefon är positivt överaskade. Så vill du köpa en telefon kontant utan abbonemang så har jag svårt å tänka mig att det finns bättre alternativ på marknaden. Gillar även att man kan ha microSDHC och att batteriet är utbytbart. ** Uppdatering (som sänker 1 stjärna i betyg)** Fortfarande nöjd med telefonen. Dock tråkigt att HTC ej behöll det bra reptåliga glaset ifrån gamla Desire. Även om jag försöker vara aktsam så blir det lätt repor på skärmen så displayskydd bör man ha, dock har jag svårt personligen å vänja mig vid sådana skydd, så får väll skylla mig själv lite.. :-)
*Redigerades 8 år sedan
DmTech PD-43T
4.3
(5)
13 år sedan*
Uppdatering 120215 - Köpte denna 2005 och den huserar fortfarande hemma hos oss, dock i dotterns flickrum. Funkar exakt likadant nu som när den var ny. Inte blivit sämre i färger eller något som en motsv LCD 42" jag har hemma med av ungefär samma årgång. Hade den haft 720p och HDMI (som ändå fanns på motsv modeller när den var ny) så hade jag använt den som vardagsrums-TV än idag faktiskt, tills den säckar ihop.
*Redigerades 9 år sedan
Denver TR-36
3.1
(3)
13 år sedan*
Liten å smidig, Ser ut som en Tivoli men kostar bara en tiondel. Edit 120215 - Volymreglaget, som även styr av/på lossade efter normal användning. Men pga priset så var det inget å bråka om, men bra å veta, men flesta vet hur kvalitén på Denver (bra lågprismärke i mina ögon).
*Redigerades 9 år sedan
Stiga Sports Snowracer Curve Force
3.8
(2)
9 år sedan*
Köpte denna förra vintern och hade föregångaren själv när jag var liten på 80-talet. Gillar verkligen att de "böjt upp" skidorna och att ratten ej är rund. I övrigt Stigas klassiska design som är väl värd sitt pris mot billigare konkurrenter. REKOMMENDERAS!
*Redigerades 9 år sedan
HTC Desire
4.3
(356)
10 år sedan*
Tänkte först hoppa på smartphone-tåget å köpa en iPhone när jag sen fick upp ögonen för Android. Kollade marknaden å föll för en HTC Desire. Jättenöjd, i början var jag missnöjd med batteritiden men tips är att under "Widgets" lägga till "strömsparfunktion"-widgeten på "skrivbordet" så du lätt kan stänga av/på wlan/gps/blåtand som är de som suger ström. Allt eftersom du behöver dessa funktioner. Skulle även viljat haft möjlighet att få den i annan färg men inte mycket man har å välja på :-) Kan varmt rekommendera nallen, haft den sedan April å nu skulle jag inte klara mig utan den!
*Redigerades 10 år sedan
Pioneer DV-696AV
4
(127)
14 år sedan*
Valde mellan denna och Samsung 850/950, Pga priset samt att jag köpte en förstärkare i samma design (Pioneer 1016) så blev det en 696. Negativt - Ingen diod när spelaren är igång, Låååång uppstart,störande mekaniskt ljud när skivan snurrar. Positivt - HDMI, SACD, DVDaudio Skulle jag valt spelare idag så skulle det inte blivit en 696, för mycket nackdelar i mina ögon :-/ *missnöjd*
*Redigerades 14 år sedan
Scarface (AU)
4.4
(227)
59 kr
14 år sedan*
Helt klart en av världens bästa filmer. Rekommenderas varmt. Själv köpte jag Special Edition på 2 skivor med extramaterial.
*Redigerades 14 år sedan
Miami Vice - Säsong 1
4.2
(13)
14 år sedan*
Klockren! Fick den häromdagen å har betat av 4 avsnitt än så länge. Kan varmt rekommendera Miami Vice boxarna!
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1