Prisjakt

Seson

Medlem sen 2010-11-10
14
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Yale Doorman L3 All Inclusive
Full Star 1
2
(5)
S
Seson
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har en standarddörr så det gick superenkelt att installera. Rekommerar att köpa "All inclusive" paketet, då står man inte utan några viktiga slutbläck, distanser mm. Jag behövde en distans till låsbläcket, trots att jag har en standarddörr exempevis. Appen är väl inte den mest intuitiva men gör vad man kan tänkas önska. Rekommenderar att köpa wifi-bryggan, så mycket enklare att konfigurera låset via appen, en via knapparna Stort minus att wifi bryggan inte är integrerad i låset, den begränsar och drar bort en stjärna.

Sennheiser Momentum True 2 Wireless In Ear
Full Star 1
4
(23)
2 352 kr
S
Seson
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Ljudet är den absolut största behållningen med dessa lurar. Hör detaljer i musiken i alla register jag inte hört tidigare! En klar 5:a för detta! 👍 Finns de flesta inställningar via touch på vänster och höger lur. Dessa går att anpassa/flytta via appen så man känner sig "hemma" vilket är fiffigt. Lurarna sitter förvånansvärt bra i örat, vilket jag inte trodde de skulle göra med tanke på formen. Finns olika storlekar som följer med så de ska passa. Riktigt bra samtalskvalité, folk påpekar att de gör en såmruydligtnstt de behöver sänka. Batteritiden är kalas! En klar 4:a Lite stort case om man jämför med konkurrenterna, men fyller sin funktion. Svag 3:a Det egentliga dåliga är appen som man hade mer att önska av, funktioner som "hitta mina lurar" exempelvis. Använder den enbart för att anpassa touchfunktionen samt uppdatera lurarna. Svag 2:a Men överlag ett par lurar jag rekommenderar, främst för ljudet 👍

Google Nest Audio WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.5
(41)
995 kr
S
Seson
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

För de pengarna så finns det egentligen inget att klaga på. Ljudmässigt låter högtalaren riktigt bra, smidigt med att gruppera L/R om man har två enheter. Multiroom funkar utmärkt i Google Home appen. Rekommenderas!

Salomon Wildcross 2 GTX (Herr)
Full Star 1
5
(1)
S
Seson
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

När jag provade dem första gången upplevde jag dem trånga, men redan efter första turen sitter de som gjutna på fötterna! Då köpte jag min normala storlek! Mjuk och följsam sula som ger riktigt bra grepp på leriga stigar. Skon står emot väta riktigt bra och är förvånansvärt varma. Stort plus för snörningen som är Salomons variant. Dra åt och göm plasthållaren i plösen. Riktigt fiffigt! Enda "nackdelen" är att de bakre dobbar på insidan "sticker ut" och som man lätt stöter emot insidan av foten i stökig terräng. Där har de inte riktigt tänkt. Bortsett från detta en sko jag verkligen kommer njuta av många mil under årets kalla och blöta delar, höst, vår och vinter, även sommar. Rekommenderas! ”

Nexa Bridge X
Full Star 1
3
(4)
1 529 kr
S
Seson
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Kört med Nexa sedan deras första gateway introducerades i Sverige. Uppgraderat till deras senaste Bridge X Vassaste appen finns till iPhone, lite sämre "gränssnitt" till Android. Hoppas på en riktigt uppdatering, mest visuellt känns den lite "old school" Riktigt bra stöd för Google Home! styr dina smarta lampor via rösten via Google Nest eller assistenten i telefonen. App finns till IPhone med. Google Home appen är bättre än Nexas, så när allt är konfigurerat räcker det med Google Home. Deras support är kalas, svarar snabbt på mail och är otroligt behjälpliga. Rekommenderas!

Buildor.se
Dålig
(500+)
S
Seson
14 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans och svar från support!

Buildor.se
Dålig
(500+)
S
Seson
14 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans och support. Rekommenderas!

Inet
Utmärkt
(500+)
S
Seson
14 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Rekommedad butik, som har riktigt kunnig support som hjälper till inför köpet!

Linksys MX5 Velop AX MX5300
Full Star 1
4.3
(3)
3 290 kr
S
Seson
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Kört i ett par veckor och märker tydligt en stor förbättring på wifi-täckning i mitt hus (160m²) på alla plan. Mäter 90-95Mbit/s i alla rum/plan via Bredbandskollen och jag har 100/100 in via fiber. Allt känns snabbare och stabilare! ChromeCast enheter, Apple-TV spelar upp direkt utan buffring. Min Macbook PRO har wifi-koppling direkt när man öppnar locket, tidigare snurrade wifi kopplingen 5-10sek innan den fick koppling. Enheten var relativt enkel att starta upp, allt sker via Linkys app. Finns de viktigaste inställningarna i appen, men säkert allt för lite för den som vill kunna göra "allt" som fanns i Netgears gränssnitt exempelvis. Skulle säga att den passar främst för dig som nöjer dig med att det "bara ska funka" med de viktigaste valen via ett en stabil app och snyggt grafiskt gränssnitt. Routern uppdateras automatiskt nattetid. Möjlighet till att lägga till ytterligare en nod (mesh) i appen med backhaul, men idagsläget fyller en nod mina behov! Rekommenderas!

Skruvat.se
OK
(500+)
S
Seson
14 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Köpte ett par bromsskivor som efter ett par månader blivit skeva. Vid reklamationen fick jag följande svar från kundservice; "Bromsskivor blir skeva av hög temperatur som oftast kommer sig av att man bromsar för hårt" så bromsskivor ska man enligt skruvat.se inte använda. Ingetting om att deras bromsskivor skulle ha dålig kvalité! Undvik skruvat.se utan köp från andra leverantörer istället som löser reklamationer utan krångel.