x3mcool

Medlem sen 2010-11-04
18
Bidrag
2
Hjälpsamröster
LG IPS236V
4.2
(19)
9 år sedan
riktigt jävla nöjd med färgerna och allt! hade inga som helst problem med DVI:n över huvud taget. knapparna är touch, som är vanligt på en lg -0.5 stjärnor. har inga problem med stativet häller tycker att den står relativt stadigt men kan tänka mig att den kan börja skaka om man använder hela handen och bankar på tangentbordet när man skriver ^^. tycker också att vinkelvyerna är mycket trevliga. den enda lilla negativa skulle vara att på windows menys som oftast är under allting på skärmen så kan man se en litet "skugga" under som lyser litegran av samma motiv som visas men ingenting som jag stör mig på direkt. uppgraderade mig från en tidigare 21" och det känns MYCKET större även om den bara lägger på 2" ("=tum) har också som sagt tidigare lite "bleeding" nere i högra kanten. tycker också att den ser jävligt bra ut också.
Sennheiser PC 360 G4ME
4.5
(60)
9 år sedan
gick från ett sennheiser pc151 till detta och köpte även till ett ljudkort för ca 800kr. märker skillnad i allting där det låter klarare och du har enklare för att höra små detaljer. dock förstår jag inte riktigt varför headsettet är så dyrt om det inte är guldpleterade kontakter men annars var det ett bra köp 9/10 update. haft dom ett bra tag nu i ca ett halvår och dom fungerar fortfarande perfekt.
ZTE Blade
4.2
(191)
9 år sedan
har haft denna mobil i kanske 4 månader nu och jag måste säga att jag är ganska nöjd för den peng jag fick lägga ut. det enda lilla minuset på min är att när man svarar bland så stänger mikrofonen av sig men förövrigt en trevlig telefon.
Sida 1