lida2k

Medlem sen 2010-09-11
14
Bidrag
22
Hjälpsamröster
SoundMAGIC E80C In-ear
Full Star 1
4.2
(2)
199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan

Köpte dessa 2018 för 700 spänn. Bästa köp någonsin. Vanligtvis sliter jag ut ett par hörlurar per år, men dessa håller fortfarande 2022. Otrolig byggkvalitet . Låter bra också.

Black & Decker ST1823
Full Star 1
1.8
(1)
849 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

För svag för att slå gräs.

BabyWorld
Utmärkt
(456)
Dålig
2 år sedan

Levererar inte trotts alla produkter finns i lager. Inget telefonnummer till kundtjänst. Ingen chat. Ingen hjälp. Undvik.

Bugaboo Fox 2 (Duo/Kombi)
Full Star 1
2.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Väldigt störig vagn utan någon som helst dämpning. Funkar utmärkt i shoppinggallerior. Alla annan användning är inte att rekommendera

Omron Gentle Temp 521
Full Star 1
1.4
(3)
339 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ger ej en konsekvent resultat.

Gaminggadgets
Bra
(97)
Utmärkt
3 år sedan

Snabba puckar

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Beställde massa datorkomponenter under black friday. Prylarna levererades snabbare än förväntat

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Mycket snabbt och smidigt att handla online eller i deras butiker. Personal är oftast väldigt kunnig.

NetOnNet
Bra
(500+)
Dålig
3 år sedan

VARNING! En månad efter köp har jag fortfarande inte fått en fungerande produkt. Köpet från Netonnet har varit en katastrof från första början. Har tröttnat på skojarna och begärt pengarna tillbaka. Får återkomma om jag får några pengar. Dag 0: Betalade 100 spänn extra för snabb leverans med fraktgaranti. Dag 2: NetOnNet leverade inte som utlovat. Fick besked från budfirman 1h innan leveranssloten passerat Dag 3: Utlovad leverans, men nytt besked av budfirman en timme innan deaddline att paketet kommer inte idag heller. Kontaktade netOnNet via chat och undrade var paketet är någonstans. De svarade det för tillfället var borttappat och jag skulle avvakta några dagar för att se om det kom fram igen. Att minimera krångel och skada för mig var inte netOnNet villiga att göra. Har fortfarande inte fått expressleveransen. Dag 4: NetOnNet lovade leverans då paket har hittats!. Paket kom aldrig. Dag 5: NetOnNet utlovar leverans och nu kommer det ett paket till dörren sent på kvällen. Produkten levereras direkt i sin produktförpackning, utan skyddande emballage och ingen fraktsedel på godset. När jag packar upp varan är den defekt med tydliga märken/repor/jack. Det ser ut som om NetOnNet skickade stöldgods till mig. Naturligtvis har jag reklamerat produkten. NetonNet skriver här på prisjakt att de vill prata med mig och reda ut situationen. Sanningen är att jag har tiden fört en dialog med NetOnNet på mitt eget initiativ. De har inte agerat på något sätt för att lösa situationen. De har inte kompenserat mig på något sätt annat än gett mig pengarna tillbaka för frakten. Fraktgarantin de skryter med på sin site är ingen garanti. Det enda de garanterar är du får samma fria frakt som NetOnNets konkurrenter också erbjuder,om NetOnNet misslyckas att leverera i tid. Jag kan inte rekommendera köp från detta företag. Speciellt inte om du behöver använda expressfrakt för att du behöver prylarna snabbt.

NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 3 år sedan

Dag 0: Betalade 100 spänn extra för snabb leverans med fraktgaranti. Dag 2: NetOnNet leverade inte som utlovat. Fick besked från budfirman 1h innan leveranssloten passerat Dag 3: Utlovad leverans, men nytt besked av budfirman en timme innan deaddline att paketet kommer inte idag heller. Kontaktade netOnNet via chat och undrade var paketet är någonstans. De svarade det för tillfället var borttappat och jag skulle avvakta några dagar för att se om det kom fram igen. Att minimera krångel och skada för mig var inte netOnNet villiga att göra. Har fortfarande inte fått expressleveransen. Dag 4: NetOnNet lovade leverans då paket har hittats!. Paket kom aldrig. Dag 5: NetOnNet utlovar leverans och nu kommer det ett paket till dörren sent på kvällen. Produkten levereras direkt i sin produktförpackning, utan skyddande emballage och ingen fraktsedel på godset. När jag packar upp varan är den defekt med tydliga märken/repor/jack. Det ser ut som om NetOnNet skickade stöldgods till mig. Naturligtvis har jag reklamerat produkten. NetonNet skriver här på prisjakt att de vill prata med mig och reda ut situationen. Sanningen är att jag har tiden fört en dialog med NetOnNet på mitt eget initiativ. De har inte agerat på något sätt för att lösa situationen. De har inte kompenserat mig på något sätt annat än gett mig pengarna tillbaka för frakten. Fraktgarantin de skryter med på sin site är ingen garanti. Det enda de garanterar är du får samma fria frakt som NetOnNets konkurrenter också erbjuder,om NetOnNet misslyckas att leverera i tid. Jag kan inte rekommendera köp från detta företag. Speciellt inte om du behöver använda expressfrakt för att du behöver prylarna snabbt.