Prisjakt

lida2k

Medlem sen 2010-09-11
13
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Black & Decker ST1823
Full Star 1
1.8
(1)
779 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
För svag för att slå gräs.
BabyWorld
Utmärkt
(333)
Usel
8 månader sedan
Levererar inte trotts alla produkter finns i lager. Inget telefonnummer till kundtjänst. Ingen chat. Ingen hjälp. Undvik.
Bugaboo Fox 2 (Duo/Kombi)
Full Star 1
2.3
(1)
9 519 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan
Väldigt störig vagn utan någon som helst dämpning. Funkar utmärkt i shoppinggallerior. Alla annan användning är inte att rekommendera
Omron Gentle Temp 521
Full Star 1
1.5
(2)
372 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Ger ej en konsekvent resultat.
Gaminggadgets
OK
(96)
Utmärkt
2 år sedan
Snabba puckar
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde massa datorkomponenter under black friday. Prylarna levererades snabbare än förväntat
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Mycket snabbt och smidigt att handla online eller i deras butiker. Personal är oftast väldigt kunnig.
*Redigerades 2 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
VARNING! En månad efter köp har jag fortfarande inte fått en fungerande produkt. Köpet från Netonnet har varit en katastrof från första början. Har tröttnat på skojarna och begärt pengarna tillbaka. Får återkomma om jag får några pengar. Dag 0: Betalade 100 spänn extra för snabb leverans med fraktgaranti. Dag 2: NetOnNet leverade inte som utlovat. Fick besked från budfirman 1h innan leveranssloten passerat Dag 3: Utlovad leverans, men nytt besked av budfirman en timme innan deaddline att paketet kommer inte idag heller. Kontaktade netOnNet via chat och undrade var paketet är någonstans. De svarade det för tillfället var borttappat och jag skulle avvakta några dagar för att se om det kom fram igen. Att minimera krångel och skada för mig var inte netOnNet villiga att göra. Har fortfarande inte fått expressleveransen. Dag 4: NetOnNet lovade leverans då paket har hittats!. Paket kom aldrig. Dag 5: NetOnNet utlovar leverans och nu kommer det ett paket till dörren sent på kvällen. Produkten levereras direkt i sin produktförpackning, utan skyddande emballage och ingen fraktsedel på godset. När jag packar upp varan är den defekt med tydliga märken/repor/jack. Det ser ut som om NetOnNet skickade stöldgods till mig. Naturligtvis har jag reklamerat produkten. NetonNet skriver här på prisjakt att de vill prata med mig och reda ut situationen. Sanningen är att jag har tiden fört en dialog med NetOnNet på mitt eget initiativ. De har inte agerat på något sätt för att lösa situationen. De har inte kompenserat mig på något sätt annat än gett mig pengarna tillbaka för frakten. Fraktgarantin de skryter med på sin site är ingen garanti. Det enda de garanterar är du får samma fria frakt som NetOnNets konkurrenter också erbjuder,om NetOnNet misslyckas att leverera i tid. Jag kan inte rekommendera köp från detta företag. Speciellt inte om du behöver använda expressfrakt för att du behöver prylarna snabbt.
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan*
Dag 0: Betalade 100 spänn extra för snabb leverans med fraktgaranti. Dag 2: NetOnNet leverade inte som utlovat. Fick besked från budfirman 1h innan leveranssloten passerat Dag 3: Utlovad leverans, men nytt besked av budfirman en timme innan deaddline att paketet kommer inte idag heller. Kontaktade netOnNet via chat och undrade var paketet är någonstans. De svarade det för tillfället var borttappat och jag skulle avvakta några dagar för att se om det kom fram igen. Att minimera krångel och skada för mig var inte netOnNet villiga att göra. Har fortfarande inte fått expressleveransen. Dag 4: NetOnNet lovade leverans då paket har hittats!. Paket kom aldrig. Dag 5: NetOnNet utlovar leverans och nu kommer det ett paket till dörren sent på kvällen. Produkten levereras direkt i sin produktförpackning, utan skyddande emballage och ingen fraktsedel på godset. När jag packar upp varan är den defekt med tydliga märken/repor/jack. Det ser ut som om NetOnNet skickade stöldgods till mig. Naturligtvis har jag reklamerat produkten. NetonNet skriver här på prisjakt att de vill prata med mig och reda ut situationen. Sanningen är att jag har tiden fört en dialog med NetOnNet på mitt eget initiativ. De har inte agerat på något sätt för att lösa situationen. De har inte kompenserat mig på något sätt annat än gett mig pengarna tillbaka för frakten. Fraktgarantin de skryter med på sin site är ingen garanti. Det enda de garanterar är du får samma fria frakt som NetOnNets konkurrenter också erbjuder,om NetOnNet misslyckas att leverera i tid. Jag kan inte rekommendera köp från detta företag. Speciellt inte om du behöver använda expressfrakt för att du behöver prylarna snabbt.
*Redigerades 2 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Beställde en surfplatta som skulle levereras innan jul enligt prisakt och Dustin. Ett par dagarinnan jul ändrade Dustin levernsdatum till två veckor efter jul. Oproffsigt är bara förbnamnet.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1