Kategorier
Prisjakt

stakka67

Medlem sen 2004-08-22
14
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
Bra
2 månader sedan*
Billigt, bra, snabbt och enkelt.
*Redigerades en månad sedan
Woods AD20
2.3
(1)
3 239 kr
2 månader sedan*
Gör sitt jobb. MEN. Några obegripliga missar. Kör man på nattläge så knarrar den, visserligen med ett effektfullt eko så det blir ett Helloweentidsanvändbart spökljud, men fantastiskt irriterande. HELT OANVÄNDBART. Stängde av avfuktningsläget, ville bara ha jonisering och luftrening, kanske har det med det att göra? Och så, körde nattläge med avfuktning på en gång, satt och skrev på datorn samtidigt, min sambo sov. Lugnt och tyst, ett susande, mer susande eftersom den avfuktar men knarret hörs inte lika tydligt. Med vissa intervaller så drar den på UTAV HELVETE, troligen för att den blir varm, eller nåt, typ levererar för varm luft och så vill den kyla ner, jag vet inte men det var den känslan jag fick.
*Redigerades 2 månader sedan
SanDisk Ultra SDHC Class 10 UHS-I U1 30MB/s 32GB
3.3
(2)
149 kr
2 månader sedan
Fungerar utmärkt efter många års användning.
New Balance Fresh Foam 1080v10 (Herr)
3.4
(3)
1 001 kr
7 månader sedan
Gräsligt.
Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324
3.6
(24)
ett år sedan*
200601 På upphällningen. Jag köpte mobilen för snart två år sedan men började inte använda den förrän för ett och ett halvt år sedan. Nu verkar touchskärmen gett upp, mjukvara eller hårdvara - oklart. Tycker ändå att den borde hålla ett tag till. Mjukvarufel efter var och varannan uppdatering. USB-C sämsta kabeln denna sidan millennieskiftet. Jag orkar inte. Sony går bort. Jag har varit nöjd med mina kompakta Sony hittills men från och med nu kommer jag med största sannolikhet aldrig titta hitåt igen. Efter varje systemuppdatering strular den. Tangenbordet ballar ur, startar om ett antal gånger och så fungerar det ett tag. Eller så fungerar inte internetuppkopplingen. Det har hänt mer eller mindre varje gång efter en systemuppdatering. En gång fick jag inte igång den på flera dagar. Hann leta upp en gammal mobil för att ha alarm på morgonen och så att man var nåbar. Irriterande. Startar om den gång på gång på gång på gång... tills den fungerar. Herregud. Vilket nerköp. Greppet vete fan, tycker den känns väldigt len och hal. Köpte ett billigt skal som fungerar bra, både mot tapp och greppbarhet. Annars är det som övriga säger. En mindre mobil. Snabb och smidig. Det här är min tredje compact och jag har haft några Sony till innan det, kommer inte ihåg hur många men första skaffade jag nog för nära 20 år sedan då det var SonyEricsson, tyckte det var coolt. Men nu, nä, jag har gett upp. Särskilt när företagets support är blasé.
*Redigerades 7 månader sedan
Intenso 3.5" Memory Center 4TB
3.1
(13)
860 kr
2 år sedan
Sitter en HTS727575A9E364 i. Nu är jag rädd att missa allt som är kvar på den. Oberäknelig, tappar kontakten stup i kvarten. Får köpa en ny.
Panasonic DMP-BDT500
4.4
(24)
2 år sedan
Fjärrkontrollen är kul och samtidigt ytterst märkligt uppbyggd. Känns som att de manliga ingenjörerna fått lekstugetid och sedan inte fullföljt tanken, på grund av att det var dags att gå hem eller nåt. Inte helt genomtänkt. Själva spelaren är otroligt seg. Många bra inställningsmöjligheter ger en bra (ok) bild även i DVD-filmernas värld med ytterst skiftande kvaliteter.
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Många valmöjligheter. Tydlig information.
*Redigerades 2 år sedan
Stelton Emma Coffee 1,2L
1.3
(2)
685 kr
2 år sedan
Så besviken. Snygg som attan. Men den är lika slarvigt designad funktionsmässigt, droppar och rinner. Om du hällt på kaffe så går det inte att trycka ner "öppnaren", du får skruva på korken. Men det kanske ska vara så? Nej. Jag är riktigt besviken. Jag köpte inte den för att titta på den.
Asus N56VZ-S4195H
4
(5)
8 år sedan*
(Skrev ett jättelångt betyg, som dessutom inte var fullständigt... råkade trycka ctrl f4 isf fn f4... då stängs IE ! Visste jag inte. Alt f4 är en klassiker... får se om jag orkar igen :( ) Haft den nu i några veckor. Lite segare än precis vid starten. Kan vara medföljande McAfee eller att jag fyllt disken rätt bra. Win8 är ju som det är också. Kanske ska jaga upp en 7:a istället. DOCK har mellanslaget tröttnat. Det gnisslar när man trycker på den plus att den har säckat ihop. Men den funkar iofs men med tanke på att alla andra tangenter fungerar med god spänst och motstånd så smärtar det varje gång man nödgas space:a. Och det blir ju en del. Datorn kostar trots allt 9000:- (köpte jag den för). Borde inte vara så. Den gigantiska "mus-padden" med flerfingersfunktioner kräver lite tillvänjning. Kul men ändå lite i vägen ibland. Använder zoomen ibland, inte mycket mer. Små uppdateringar. 130816 - Windows 8 är verkligen inte av denna värld. Usch. Måste byta. 150621 - Överlag nöjd. Mellanslaget gnisslar inte mer. Skönt tangentbord. 170513 Gångjärnet har varit segt sedan starten och nu orkade inte datorn med längre, skruvgängorna är utslitna. Måste hålla ihop datorn när jag öppnar/stänger.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1