Prisjakt

ulfmoh

Medlem sen 2010-06-26
48
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Crema
OK
(14)
u
ulfmoh
48 omdömen
Utmärkt3 dagar sedan

Passade på när dom hade ett riktigt bra pris på Eurekas kvarnar, snabb leverans. Ser ut att ha ett brett sortiment av kaffe och produkter

Sony Xperia 5 IV XQ-CQ54 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4
(4)
7 490 kr
u
ulfmoh
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Bytte upp mig från första versionen av Xperia V, främst för att batteriet inte hade mycket liv kvar i sig men också pga trasig display. Det var alltså dags för något nytt. Eftersom jag uppskattar storleken på telefonen och tycker Sony har bra kvalitet så blev det en ny Xperia IV. Hittills är de största förbättringarna suverän batteritid, en fingeravtrycksläsare värd namnet och ett 3,5 mm jack att koppla upp mot min Audio Pro högtalare utan adapter. Fick den också till ett suveränt pris i skiftet till den nya modellen Xperia V.

Baristashopen
Utmärkt
(109)
u
ulfmoh
48 omdömen
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Bra priser och fraktvillkor, färsk rostning. Snabb leverans.

Hälsokraft
OK
(39)
u
ulfmoh
48 omdömen
Utmärkt7 månader sedan

Bra leveransval med låg tröskel för kostnadsfri leverans och snabbt levererat. Köpte för första gången här, kommer nog att återvända när jag utforskat sortimentet lite mer.

Johan & Nyström Espresso Fair Trade Organic FTO 0,5kg
Full Star 1
5
(1)
u
ulfmoh
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Min favorit när det gäller en smakrik och fruktig espresso. Har prövat flera andra leverantörer men återvänder ständigt till J&N FTO. Dock inte med mjölk, då blir det J%N Verde.

Sage Appliances Bambino Plus
Full Star 1
5
(4)
5 279 kr
u
ulfmoh
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Har haft en Sage Bambino Plus i ett halvår nu och kan bara säga att jag är mycket nöjd med den. Har tidigare bryggt mitt kaffe i en AeroPress och malt för hand. Blev lite omständligt med tiden och bestämde mig för att köpa en fristående espressomaskin. Det som avgjorde att det blev en Sage Bambino Plus var för den automatiska mjölkskumningen och att den är färdig för bryggning efter bara några sekunder. Kompletterade efter några veckor med en elektrisk kvarn då malningen av bönorna för hand kändes lite utdaterad. Efter att fått tag i single-wall filters, som inte levererades med bryggaren vid köpet, är min bryggning inriktad på att hitta rätt malningsgrad och bönor i min smak för att få till en espressoshot som jag kan göra en njutbar cappucino på. Tack vare den automatiska mjölkskumningen (går att göra manuellt om man vill) som går att finjustera för temperatur och grad av skum, är det lätt att fokusera på det viktiga; att få till en så bra espressoshot som möjligt. Enda minuset för min del är att Bambino Plus inte levereras med single wall filters som standard. UPPDATERING 2023 Tydligen levereras Bambino Plus med single wall filters numera. Och fortfarande, efter 4 år med Bambinon, är jag lika nöjd med den.

Tretorn Sarek S (Unisex)
Full Star 1
1
(1)
u
ulfmoh
48 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Tänkte ersätta mina 15 år gamla Sarek med ett nytt par. Men vilken besvikelse det blev, det är en helt annan stövel, lägre över vristen, vidare över vaden och tjockare gummi. Fick knappt av mig stöveln när jag provade den, trots en väl tilltagen storlek. Och då har jag en relativt låg vrist. Nä, denna stövel borde inte kallas Sarek, den förvaltar inte arvet efter originalet.... Finns numera en variant som heter Sarek 72 som ska vara som originalet i passform men har inte provat den.

Beurer KS 36
Full Star 1
5
(2)
354 kr
u
ulfmoh
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Haft vågen i två år nu, mestadels för att väga upp bönor till espresson med 0,1 gram noggrannhet. Kalibreringsvikt medföljer, gjorde en omkalibrering efter ca ett år utan att behöva justera. Har fungerat utan problem hela tiden, batteribyte efter ca ett år.

Philips 24PHS5537 24" HD Ready (1366x768) LCD
Full Star 1
4
(1)
2 140 kr
u
ulfmoh
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Ingen smart-tv, men fullt kapabel om det räcker med basfunktioner och en tv som inte tar så mycket utrymme. Bilden är helt ok till den upplösningen (1366 x 768). Med en 64 GB USB-sticka går det att spela in program och pausa pågående program. Bra om man vill snabbspola förbi reklamen. Installationen gick smidigt med kanallagring på rätt plats direkt. Ljudet är inget vidare men det kan fixas då det bl a finns optisk ljudutgång som jag kopplat in till stereon via en DAC så nu finns inget att irritera sig över.