• Kaffecompagniet

  • se
Utmärkt
ett år sedan

Mycket bra service från kundtjänst!

L
Lonestar42

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Snabb, trevlig och kompetent support vid frågor och försäljning. Köpte en kaffekvarn som levererades snabbt!

l
lappsparven

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Köpte ny packning till min mokabryggare. Beställde på söndagen och hade packningen i brevlådan på tisdagen. Med billigare brevalternativ till standardfrakten (59:-) skulle det vara full pott.

U
U12

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Korta versionen: Otroligt hjälpsam personal och snabba leveranser! Rekommenderas varmt! Långa versionen: Jag var ute efter en reservdel till min kvarn och mailade runt till diverse olika återförsäljare och frågade om dom hade denna. Kaffecompagniet var den första som svarade och den enda som faktiskt hade prisförslag och ev. leveranstid. Dom erbjöd mig att antingen ta in delen sprillans ny eller att ta den från en av deras demomaskiner om jag inte ville vänta(till nedsatt pris dessutom). Efter att jag tackat ja till detta erbjudande så skickades mitt paket redan samma dag. Det ska tilläggas att reservdelen inte fanns i sortimentet i deras webbutik men dom ordnade detta smidigt och snabbt i alla fall. Jag vill också tillägga att jag under denna konversation insjuknade i influensan och inte svarade under ett par dagar. Dom kontaktade mig då på en fredag och frågade om jag fortfarande var intresserad vilket jag givetvis var och dom lyckades därmed få iväg paketet innan dom stängde för helgen. Rakt igenom en otroligt bra köpupplevelse och suveränt bemötande. Jag kan inte tänka mig att det skulle kunnat gå bättre på något sätt. Om jag ska önska något över huvud taget så skulle det vara att reservdelen inte fanns på deras hemsida. men samtidigt är det inte realistiskt att ha alla delar till flera hundra olika maskiner och apparater ute med uppdaterade priser.

k
kikko_

2 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Bättre butik i Sverige kan man definitivt inte hitta då det gäller kaffe! Bra på alla plan, trevlig & kompetent personal, bra utbud och väldigt bra priser. Köpte min espressomaskin härifrån och fick väldigt bra hjälp när jag först inte fick igång den. Man känner sig verkligen omhändertagen som kund hos Kaffecompagniet. Kommer definitivt vara en återkommande kund, då man kan få mycket hjälp och diskussionsmöjligheter i val av kaffebönor etc. Dessutom är det väldigt bra att veta att Martin kan hjälpa till med att få hem prylar de vanligtvis inte lagerför. Jag kommer definitivt höra av mig till dem när det är dags att uppgradera min kaffekvarn!

l
lida2k

14 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Beställde en kvarn söndag kväll. Fick den tisdag lunch. Perfekt.

O
Ozona

9 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Mycket trevlig butik med kompetent personal. Martin är alltid lätt att prata med och har många kloka tips. Ofta förvånansvärt billigt för en fysisk butik, kanske framförallt på tillbehör och reservdelar. Köpte en rengöringsborste igår för 195 kr, samma pris som den hade kostat exklusive frakt från England. Jag frågade också om råd för att jag börjat få blöta kaffepuckar och kanalisering. Mal grövre och ta lite extra kaffe, sade Martin. Och det löste problemet, nu får jag perfekt kaffe igen.

Utmärkt
8 år sedan

Snabb och smidigt! Bra service också i butiken! Topp betyg!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPayVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Kaffecompagniet Sthlm AB

Organisationsnr: 556545-7966