Prisjakt
 • Kaffecompagniet

 • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Kaffecompagniet?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
F
Fredrik
1 omdöme
Utmärkt3 år sedan

Mycket bra service från kundtjänst!

L
Lonestar42
2 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb, trevlig och kompetent support vid frågor och försäljning. Köpte en kaffekvarn som levererades snabbt!

l
lappsparven
4 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Köpte ny packning till min mokabryggare. Beställde på söndagen och hade packningen i brevlådan på tisdagen. Med billigare brevalternativ till standardfrakten (59:-) skulle det vara full pott.

U
U12
2 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Korta versionen: Otroligt hjälpsam personal och snabba leveranser! Rekommenderas varmt! Långa versionen: Jag var ute efter en reservdel till min kvarn och mailade runt till diverse olika återförsäljare och frågade om dom hade denna. Kaffecompagniet var den första som svarade och den enda som faktiskt hade prisförslag och ev. leveranstid. Dom erbjöd mig att antingen ta in delen sprillans ny eller att ta den från en av deras demomaskiner om jag inte ville vänta(till nedsatt pris dessutom). Efter att jag tackat ja till detta erbjudande så skickades mitt paket redan samma dag. Det ska tilläggas att reservdelen inte fanns i sortimentet i deras webbutik men dom ordnade detta smidigt och snabbt i alla fall. Jag vill också tillägga att jag under denna konversation insjuknade i influensan och inte svarade under ett par dagar. Dom kontaktade mig då på en fredag och frågade om jag fortfarande var intresserad vilket jag givetvis var och dom lyckades därmed få iväg paketet innan dom stängde för helgen. Rakt igenom en otroligt bra köpupplevelse och suveränt bemötande. Jag kan inte tänka mig att det skulle kunnat gå bättre på något sätt. Om jag ska önska något över huvud taget så skulle det vara att reservdelen inte fanns på deras hemsida. men samtidigt är det inte realistiskt att ha alla delar till flera hundra olika maskiner och apparater ute med uppdaterade priser.

k
kikko_
4 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bättre butik i Sverige kan man definitivt inte hitta då det gäller kaffe! Bra på alla plan, trevlig & kompetent personal, bra utbud och väldigt bra priser. Köpte min espressomaskin härifrån och fick väldigt bra hjälp när jag först inte fick igång den. Man känner sig verkligen omhändertagen som kund hos Kaffecompagniet. Kommer definitivt vara en återkommande kund, då man kan få mycket hjälp och diskussionsmöjligheter i val av kaffebönor etc. Dessutom är det väldigt bra att veta att Martin kan hjälpa till med att få hem prylar de vanligtvis inte lagerför. Jag kommer definitivt höra av mig till dem när det är dags att uppgradera min kaffekvarn!

l
lida2k
18 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Beställde en kvarn söndag kväll. Fick den tisdag lunch. Perfekt.

O
Ozona
12 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Mycket trevlig butik med kompetent personal. Martin är alltid lätt att prata med och har många kloka tips. Ofta förvånansvärt billigt för en fysisk butik, kanske framförallt på tillbehör och reservdelar. Köpte en rengöringsborste igår för 195 kr, samma pris som den hade kostat exklusive frakt från England. Jag frågade också om råd för att jag börjat få blöta kaffepuckar och kanalisering. Mal grövre och ta lite extra kaffe, sade Martin. Och det löste problemet, nu får jag perfekt kaffe igen.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Snabb och smidigt! Bra service också i butiken! Topp betyg!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Snabb leverans och alltid hjälpsamma. Fått min maskin lagad två ggr på garantin utan några problem.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bra pris och mycket bra service! Köpte min Rancilio Silvia - lägst pris på prisjakt - och fick många goda råd och tips av Martin. Ställde några frågor på mejl och fick snabba och utförliga svar snabbare än jag hann brygga en kopp espresso ;) Rekommenderar verkligen Kaffecompagniet! 20 stjärnor av 10.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Kaffecompagniet Sthlm AB

Organisationsnr: 556545-7966