invar

Medlem sen 2010-05-01
20
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Lumonite Compass Mini R
3.8
(1)
849 kr
10 månader sedan
Löper med den i stadsparker där redan finns viss belysning (det är inte helt mörkt alltså), men tycker att den skulle fungera i en normal skog också. Lyser bra. Väger lite, jag märker inte att lampan sitter på pannan, och den sitter stadigt. Den har alla funktioner som storebror har (Compass R) och dessutom kan man använda vanliga CR123A batterier (som man kan ta med till en lång vandringstur t.ex.) Jag älskar att man bara behöver trycka knappen en gång och det inte finns onödiga blinkande läge o.s.v. Väldigt nöjde med denna lampa. Köpt på Lumonite.com
Body Solid Dip Station GDIP59
3.5
(1)
2 615 kr
4 år sedan
Det var en riktigt positiv överraskning. Stället är stabilt, högt, bekvämt och känns tryggt. Jag tror att det är ett riktigt fynd för de som vill träna hemma och gillar att träna tricepsarna och bröstet. Priset är ganska högt för att "bara" ett dip ställ, men jag tror att det värt det för kvaliteten är bra. Det känns precis som på ett riktigt professionellt gym där man köper abonnemang. Stället passar dock bäst fullvuxna ganska stora män eftersom avståndet mellan vinklade handtagen är ganska långt (från 54 till 60 cm). Jag skulle föredra om det var lite kortare på en sida (50-60 t.ex), därför 9/10. Om du söker youtube som jag gjorde kan du hitta video om detta ställ.
Samsung Galaxy Tab S2 9.7 SM-T815 32GB
4.1
(3)
3 102 kr
5 år sedan
Från ren teknologisk synvinkel är platta utmärkt: byggkvalitet, skärm ... inga problem med det. Trodde inte dock att platta kan vara "för tunn", men denna platta ÄR för tunn. Om man inte använder fodral känns det lite konstigt i händerna: pga att den är så tunn blir det lite obekvämt att hålla den. Batteritiden är däremot ganska kort. Jag skulle föredra om Samsung gjort tjockare platta med längre batteritid. Men som sagt platta är ändå jätte bra.
Sida 1