Prisjakt

invar

Medlem sen 2010-05-01
25
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Philips Fidelio X2HR Over-ear
Full Star 1
4.2
(26)
990 kr
i
invar
25 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Otrolig dålig konstruktion och kvalitet. Gått sönder efter ett par månader: En kåpa har fallit av pga skruvarna ha gått sönder precis som "dalstorp" också tidigare skrivit.

Utrustad
Utmärkt
(27)
i
invar
25 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Fin service. Riktig butik med riktiga människor som svarar i telefon och löser eventuella problem. Leveransen är snabb, retur är smidig.

Fjällräven Expedition Down Lite Jacket (Herr)
Full Star 1
4.5
(2)
4 507 kr
i
invar
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Huvan är felkonstruerad. Snöar det skopar den alla snö. Ansiktet är utsatt. Helt oacceptabelt med tanke på priset. Känns dessutom inte så varm som de skulle med CUI700. Något är fel. Inga manschetter , handleder fryser. En dyr produkt som inte levererar. 2 stjärnor för fickor. 2 gånger billigare jackor från en norsk märke fungerar mycket bättre.

Widforss
Utmärkt
(500+)
i
invar
25 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Min favorit nätbutik! Stort urval och gratis leverans av även små grejer.

Widforss
Utmärkt
(500+)
i
invar
25 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Jag gillar gratis och snabb frakt samt många fraktsalternativ. Wildforss har ofta kampanjer på olika märke med bra priser. Utmärkt utbud.

Milrab
Bra
(343)
i
invar
25 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Ganska snabb leverans från Norge, inga konstigheter. Helt nöjd. Det var en möjlighet att lätt skicka tillbaka varan, vilket är bra.

Vapencentrum
i
invar
25 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Väldigt hjälpsam och lyhörd personal på denna butik.

Scandinavian Outdoor Store
i
invar
25 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Köpte skidor i denna butik. Leveransen är ganska snabb med tanke på att det levereras från Finland. Inga problem och betalning med bl.a. Klarna vilket känns tryggt. Priset var också bra.

Lumonite Compass Mini R
Full Star 1
5
(1)
i
invar
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Löper med den i stadsparker där redan finns viss belysning (det är inte helt mörkt alltså), men tycker att den skulle fungera i en normal skog också. Lyser bra. Väger lite, jag märker inte att lampan sitter på pannan, och den sitter stadigt. Den har alla funktioner som storebror har (Compass R) och dessutom kan man använda vanliga CR123A batterier (som man kan ta med till en lång vandringstur t.ex.) Jag älskar att man bara behöver trycka knappen en gång och det inte finns onödiga blinkande läge o.s.v. Väldigt nöjde med denna lampa. Köpt på Lumonite.com