• Fitness Bolaget

  (30)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Sämsta butiken ever. Lång leveranstid, går ej att få tag i via telefon. Fick halva min beställning och nu flera månader senare återbetalning för den halva beställningen jag ej fått. Sammanfattningsvis SÄMST

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Inga leveransbesked. Går inte ringa dem. Svarar inte på Mail och levererar inte som det står på deras sida. Aldrig mer handlar vi där.

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
ett år sedan

Dålig kundservice! Varorna levererades två veckor försent och kundservice meddelade över huvudtaget inte om förseningen. Sedan när varorna äntligen kom så hade de inte meddelat mig att varorna skulle levereras så ren tur att någon kunde ta emot dem eftersom jag själv inte var på plats. Kontentan är att det finns många andra, bättre ställen att införskaffa sin träningsutrustning på.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde produkter 12 maj 2021 som jag betalade 14 maj 2021. Fick en orderbekräftelse men sen har jag inte hört något ifrån Fitnessbolaget. Har mejlat dem ett flertal gånger. Går inte att ringa dem. Vad är det är för ett företag egentligen?

Utmärkt
ett år sedan

Bra och trevlig service! Jag fick bra hjälp att hitta grejer för mitt hemmagym i garaget. Mycket som var slut i lager och med långa leveranstider vad jag förstod, men dom lyckades trolla fram ett bra paket åt mig. Lagervarorna kom snabbt och några restade produkter fick jag vänta ett par veckor på.

Utmärkt
ett år sedan

Nöjd med köpet och leveransen som kom efter några dagar. Bra kvalitet på vikterna som jag beställde. Nu blir det hemmaträning!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Beställde och betalade, men fick ingen leverans på drygt två månader. Mejlade och ville ha pengarna tillbaka, men fick inget svar. Fick dock pengarna tillbaka via Klarna sen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

VARNING Bluffsida! Vi beställde grejer för över 700 kr 2020-12-03, efter att varken ha fått bekräftelse eller grejerna trots att pengarna dragits så kontaktade vi dem och de svarade 2020-01-11 att de inte kunde leverera alla grejer, vi bad dem då att leverera det som fanns, då slutade de svara på mail. Går inte att ringa till dem. Och vi har fortfarande inte fått vår order eller pengarna tillbaka! Nu har vi varit i kontakt med Klarna och hoppas på att få pengarna tillbaka! Scam!

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: FitnessBolaget Scandinavia AB

Organisationsnr: 556907-4965