Kategorier
Prisjakt

metricblge

Medlem sen 2010-04-18
17
Bidrag
35
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Grymt bra utbud av framförallt datorrelaterade produkter. Snabb leverans (1 dag oftast) bra priser.
*Redigerades 4 månader sedan
Jamo S 809 HCS
4.4
(3)
9 990 kr
6 månader sedan
Fantastiskt ljud till en vettig prislapp! Kör dessa med Jamos egna atmoshögtalare, och ljudet är magnifikt och omslutande i filmer och serier. Subwoofer kör jag en Yamaha NSSW200 och förstärkare Yamaha RX-V685.
Mi Electric Scooter M365
3.8
(18)
4 490 kr
7 månader sedan
Otroligt bra scooter! Hög kvalité och dessutom riktigt snygg. Tycker man att scootern går för långsamt, är det mycket enkelt att trimma den med mjukvara från nätet (Kräver en Android-telefon).
TP-Link KC120
3.3
(10)
890 kr
7 månader sedan
Riktigt bra kamera som är barnsligt enkel att installera och använda. Minus på uselt ljud när man pratar med någon genom kameran samt att kameran ej stödjer 4K-upplösning. Rekommenderar varmt denna kamera för pris, funktionalitet samt kvalité.
Osram Smart+ Plug
3.9
(8)
340 kr
7 månader sedan
Mycket enkel att installera, och att få in pluggen i Philips hue samt Google Home. Dock är den hysteriskt stor vilket gör att den blockerar två uttag på elkontakten.
Telegrossen
Utmärkt
(255)
Usel
9 månader sedan
Spydiga och otrevliga vid kontakt. Svarar inte på mail. Usch vilket skitföretag.
Yamaha RX-V685
4.1
(5)
6 990 kr
ett år sedan*
Helt fantastiskt bra förstärkare på samtliga plan. Andas verkligen kvalité. Har mängder av ingångar och funktioner, och den spelar som en dyrare modell, men har en vettig prislapp för den som inte vill lägga ut en förmögenhet. Otroligt lätt att installera och komma igång med, och stort plus för Yamahas app som finns till Android och Apple. En annan sak jag gillar är att den har två HDMI-utgångar om man vill koppla in exmeplvis både en TV och en projektor. Gedigen fjärrkontroll som har en premiumkänsla. Finns ju självfallet mycket mer att säga, men kan verkligen rekommendera diverse recensioner som finns runt om på nätet.
*Redigerades ett år sedan
Whirlpool WUC 3T123 PF X (Rostfri)
3.7
(2)
7 599 kr
2 år sedan
Relativt nöjd med denna maskin, som jag fick bra pris på när WhiteAway hade kampanj. (3900 kr). Det Positiva: + För ca 4000 kr får man en kompetent och prisvärd maskin som gör diskjobbet med bravur. Disken blir skinande ren, och den har många olika diskprogram för de flesta ändamål. Bland annat har den jetstrålar (6TH Sense PowerClean) för riktigt ingrodd och smutsig disk. Den har också ett program om man vill köra diskmaskinen halvfull. Den förbrukar då mindre vatten och energi. + Maskinen sväljer mycket disk, och passar utmärkt till barnfamiljer eller andra hushåll med 5-6 personer där det kan bli mycket disk under en dag. + Ett stort plus är att maskinen har en övre bestickkorg (Vilket är ganska ovanligt i denna prisklass). Bestickkorgen rymmer många bestick och förutom att den har plats för gafflar, knivar och skedar, kan man också lägga i större föremål såsom stekspadar ETC. + Mycket bra att maskinen har energiklass A++ +Man kan höja och sänka översta korgen, vilket gör att man kan diska det mesta i den (Stora ugnsplåtar exempelvis) Utseendemässigt är det alltid en smaksak, men tycker maskinen ser bra ut. Snyggt att de blandat både rotfritt och svart. Bra att veta: I mitt fall har jag en R15-gänga till vattenkopplingen under diskbänken, och denna maskin kör R20-gänga. Köpte då en nippelförminskare R20xR15 samt en anslutningsslang R15xR15 på Jula för ca 150 kr. Funkar super! Det negativa: - Det märks att detta är en mellanklassmaskin, där man tummat på vissa saker för att hålla nere priset. Exempelvis så är ljudnivån ganska hög vid drift, (Första disken trodde jag den läckte vatten, men det var inifrån maskinen det lät) Visst, det finns ett "nattläge" man kan välja för att få maskinen tystare, men då ökar disktiden. - Understa korgen är riktigt "rapplig" och går dålig i spåret när man ska skjuta in/dra ut den. Den spårar ofta ur, och man får då lyfta den på plats igen, Detta borde Whirlpool kolla över på denna maskin, då det känns otroligt budget.. - Vid själva installationen av maskinen, slog det mig att den är ganska djup/tjock, vilket gör att frontluckan sticker ut mer än vad mina tidigare diskmaskiner gjort (Detta kan man så klar leva med, men hade önskat att den vore mer "slim" så att säga) SUMMERING: Helt klart en prisvärd och bra diskmaskin för ca 4000 kr. Om man kan leva med lite högre ljudnivå än vad dyrare maskiner har, samt en rapplig underkorg så är detta en högst kompetent diskmaskin som gör jobbet mycket bra och disken blir skinande ren.
Jula
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Man får vad man betalar för brukar det heta, och Jula är så klart inget undantag. Deras egna billiga märken,(Finns en hel drös) är billiga av en anledning. Dvs. genomgående lägre/låg kvalitet. Dock säljer Jula en hel del bra grejer också, och har till skillnad mot t.ex. Biltema även märkesprodukter. Exempelvis: Philips och Bacho.
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Otroligt nöjd med Kitchentime, på alla sätt. Har beställt 3 olika beställningar, som alla gått över förväntan! Bra utbud, lättnavigerad sida, vettiga priser och riktigt snabb leverans. Förutom de traditionella betalningsalternativen med VISA och Mastercard, erbjuder de även smidig betalning med Klarna. Exempelvis; "Få först, betala sen". Kommer med säkerhet att handla ALLA mina framtida köksredskap hos Kitchentime. Den enda utvecklingsbara feedbacken jag har med Kitchentime.se, är att jag upplever sidan som seg emellanåt. Blir gärna att den kan stå och "tänka" innan man kommer till den produkt man klickat på. (Upplevt detta på både mobil- och stationär plattform) (På fiber- och 4G-anslutning.) I övrigt, ingenting att anmärka på!
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1