Prisjakt

Tiduas

Medlem sen 2010-01-21
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Furniturebox
OK
(500+)
T
Tiduas
7 omdömen
Usel8 månader sedan

2/5 varor var trasiga vid leverans och vi har fortfarande efter över 3 veckor inte fått ersättningar för detta trots reklamation och dylikt. Vid samtal så rör man sig en köplats var 40:e minut (ingen överdrift) och de är långsamma på att svara på mail också. Vårt köksbord vi beställde var fint, men det är inte värt det när allt annat är så otroligt dåligt....

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
T
Tiduas
7 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Uppdatering 2021-09-10: Har fortfarande samma åsikter som texten nedan. Fick inte spel på releasedagen nu igen. Är trött på att handla i den här butiken. Originaltext: Spelbutiken har oftast bra priser på sina produkter, men någonstans där slutar också det positiva. Spelen jag beställt på sistone skickas otroligt sent och nu senast fick jag inte ens mitt spel på releasedagen. Saker som skickas kommer fram i dåligt skick (vilket till stor del är leverantörens fel, men även spelbutiken som packar vissa varor ganska dåligt). Deras poängsystem låter bara poängen vara kvar i ett halvår vilket jag också tycker är lite för kort.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
T
Tiduas
7 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Gjorde en beställning på en kontroll och en adapter till den kontrollen. Två helt separata varor som utan problem går att använda utan varandra. Adaptern kunde tydligen inte tas in i tid, så den skulle avbeställas. Detta fick jag ett mail om, men kontrollen skulle komma i tid sa de. Ungefär två månader senare, får jag ett mail om att hela min order har tagits bort. Ringer till kundtjänst och killen i telefonen förstår inte vad som har hänt och gör inte ett smack för att rätta till problemet utan jag får tydligen beställa om kontrollen om jag fortfarande vill ha den. Jag förhandsbokade i god tid för att vara säker på att jag skulle få varan på release, men inte ens samma köplats kunde jag få på varan. Inte något tillmötesgående alls. Ordern finns inte längre att se på hemsidan under avbeställt. Den är helt väck. Detta är helt urusel kundservice, och ni får tyvärr nästan bottenbetyg av detta.

Razer BlackWidow Ultimate 2014 (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(8)
T
Tiduas
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Tangentbordet i sig är fantastiskt skönt och jag älskade att både spela och skriva på det. Tyvärr började tangenten "S" att ibland få för sig att sluta fungera lite då och då, några snabba googlesökningar senare så förstod jag att jag inte var ensam om detta problemet och att de nya switcharna som Razer numera använder (som inte är Cherry MX utan deras egna variant) helt enkelt krånglar för vissa på detta vis. Jag lämnade tillbaka tangentbordet omedelbart med en tår i ögat då det som sagt föll mig i smaken annars, men registreras inte vissa knapptryckningar och jag inte på något vis kunde göra något åt saken finns det ingen anledning att kämpa vidare med det. Ni som chansar och köper ett håller jag tummarna för att det fungerar bättre, men var beredda på att det redan efter ett par dagar kan dyka upp problem.

Transcend StoreJet 25D3 TS1TSJ25D3 1TB
Full Star 1
1
(1)
T
Tiduas
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Efter circa ett års användande har disken fullständigt havrerat och ca en tredjedel av samtliga filer jag haft på den är nu obrukbara. Jag har aldrig låtit disken lämna huset. Hela kvällen/natten har gått åt för att försöka rädda saker och ting (med låg grad av framgång) så nu är både filerna och min tid bortkastade. Det blir inga fler Transcend-diskar f.o.m. nu.

Brother DCP-J4110DW
Full Star 1
4.3
(3)
T
Tiduas
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Anledningen till det dåliga betyget är enbart p.g.a. att utskrifterna på Brother-maskiner verkligen inte blir bra alls. Jag har felsökt och ändrat varenda inställning som finns på egen hand, ringt supporten och följt deras anvisningar till punkt och pricka. Men likväl blir samtliga färgutskrifter riktigt tråkiga i jämförelse med många av konkurrenterna och det håller helt enkelt inte. Att skriva ut i svartvitt fungerar absolut, men skrivaren säger sig klara mer och det gör den dessvärre inte. Det ska dock tilläggas att som hårdvara tycker jag verkligen om den. Den känns robust, har lättnavigerade interface och jag hade inga som helst problem att ansluta andra enheter till den. Brothers support ska också ha ett otroligt beröm för deras engagemang och trevliga inställning de TRE olika personer jag pratade med. Men färgutskrifterna faller otroligt platta och det verkar tyvärr inte vara p.g.a. fel då jag i efterhand sett en till brothermaskin (av snäppet högre prisklass) skriva ut lika sunkiga färgutskrifter.