Kategorier
Prisjakt

Niklas1232

Medlem sen 2009-11-06
163
Bidrag
214
Hjälpsamröster
Google Nest Audio
3.5
(11)
899 kr
en månad sedan*
Ljudet är faktiskt över förväntan, givetvis skall man inte jämföra denna högtalare med sonos som är mer än dubbelt så dyr. Betalade 733 kr styck för mina och för det priset är det ett kanonköp. Observa, placeringen av högtalaren är viktig för att du ska få ut det absolut bästa ljudet. Googla på hur du placerar högtalare för att få tips. Byggkvaliten är utmärkt, högtalaren väger rejält för sin relativt lilla storlek. Är du osäker? Köp på elgiganten och ta hem och prova på öppet köp. Jag är iaf nöjd! För att tillägga, jag upplevde basen som lite tam vid första anblick, men denna går att justera i inställningarna för eq i Google home. Efter jag höjde denna blev det betydligt bättre. Fortfarande nöjd!
*Redigerades en månad sedan
Nest Hello NC5100
4
(6)
2 290 kr
2 månader sedan
Funkar kanon. Mycket nöjd, reagerar snabbt. Bra bild. Jäkligt stilren och osar kvalité.
Sensibo Sky
3.4
(3)
1 130 kr
2 månader sedan
Funkar svinbra. Prisvärd. Visst visst det premiumfunktion om du vill se statistik längre tillbaka i tiden och att du då får betala... Men det är ju inte riktigt den funktionen man vill åt. Ej officiell integration mot smartthings funkar kanon. Väldigt rapp i styrningen och funkar bättre än min befintliga kontroll som nu ej används längre.
ID Lock 150
3.3
(18)
2 990 kr
9 månader sedan*
Väldigt nöjd än så länge. Kör med zwave modul via smartthings. Fungerar klockrent. Låset osar kvalité
*Redigerades 2 månader sedan
Ginza
Utmärkt
(500+)
Usel
9 år sedan*
Riktiga skojare! Kommer anmäla till konsumentverket inom kort då ginza håller på med falsk marknadsföring. Beställer ett spel som är nedsänkt till 99 kr, står beställningsvara under frakten. Perfekt tänker jag, då får jag vänta lite extra på spelet men jag får det ändå till ett bra pris! 1,5 veckor senare får jag ett väldigt icke informellt mail av ginza där det står att ordern är bortplockad för att varan är slut i lager. Jag går in på hemsidan och ser till min förvåning att spelet fortfarande går att beställa fast då återigen till ordinarie pris. Mailar ginza och får ett spydigt svar att jag får beställa det spelet men att det kommer från UK?!?!?! På prisjakt har ginza listat spelet från UK!? Tillsammans med alla andra leverantörer som säljer spelet, så då är det ju tveksamt att alla importerar spelet från UK då det är samma ean kod. Ginzas kundtjänst vägrar ge mig ett alternativ utan hänvisar bara till att jag får beställa det igen men då till deras ordinarie pris. Anmälan kommer skickas inom kort för falsk marknadsföring samt så kommer jag aldrig någonsin handla här igen. Detta skedde augusti 2020 för vetskap till er övriga här på prisjakt.
*Redigerades 3 månader sedan
DJI Mavic Mini Fly More Combo RTF
3.9
(6)
4 690 kr
4 månader sedan
Klockren drönare för priset. Kameran är alldeles tillräcklig för er piloter som fokuserar på att titta på materialet på plattor och mobiler. Jäkligt nöjd! Perfekta resedrönaren
Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine
3.1
(10)
3 388 kr
5 månader sedan
Den osar kvalité i hårdvara, mjukvara vet vi alla vad ubiquiti levererar. Otroligt nöjd än så länge!
Samsung SmartThings Hub V3 (2018)
3.3
(9)
899 kr
5 månader sedan
Otroligt prisvärd om man jämför med vad man får ut emot andra tillverkare. Möjligheterna är stora med tanke på alla device handlers som finns att tillgå. Actiontiles är något jag starkt rekommenderar!
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Beställning lades kl 1300, kl 11 låg paketet hos posten nästa dag. Kan inte begära något mer! Har alltid levererat snabba leveranser samt snabba och hjälpsamma svar på kundtjänst. extra + för godisen i paketet. Full pott.
*Redigerades 5 månader sedan
Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
6 månader sedan
Skyltar med fri frakt men lägger sedan på en expeditionsavgift på beställningen. Falsk marknadsföring!
Sida 1