Prisjakt

Puckelito

Medlem sen 2009-10-11
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Mantel
P
Puckelito
6 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

Bra priser och blixtsnabba leveranser men när du får problem med produkterna förvänta dig ingen hjälp.

Philips Series 6000 S6630
Full Star 1
4.1
(15)
P
Puckelito
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Första rakapparaten från Philips för mig som använt Braun i många år. Riktigt överraskad över hur bra den klipper 2-3 dagars stubben. Hade även 7 dagars stubb som trimmerenheten klarade av utan problem. Extra plus i kanten är att den är knäpptyst till familjens lycka. Äntligen kan jag raka mig kl 05 utan att väcka familjen som jag tidigare gjort. Designmässigt så är det toppklass. Batteritiden, tja, jag har laddat den 1 gång på 3 veckor och då har jag använt den nästan dagligen sedan jag fick hem den. Riktigt bra apparat.. Enda negativa är att man får som tidigare omdömen säger, man får gnugga lite för att ta dom där sista stråna.

Bangerhead
Bra
(500+)
P
Puckelito
6 omdömen
Usel5 år sedan

Första och sista gången jag beställde från Bangerhead. Beställde 2 produkter, fick fri frakt. Väntade 1 vecka, inget paket. Mailade och frågade om vad som kan ha hänt. Fick till svar att dom fått tillbaka paketet av någon anledning trots att rätt adress m.m. fanns på paketet och en återbetalning blivit gjord. Detta istället för att informera mig om vad som hänt och skicka paketet på nytt. Beställer varor regelbundet från utlandet (tyskland m.fl.) som levererar på 2-3 dagar utan bekymmer.

Bauhaus
Bra
(500+)
P
Puckelito
6 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Beställde färg till huset då vi äntligen fått ihop tillräckligt med vänner för att hjälpa oss med målningen. Beställde färgen den 21/4 och hade planerat att måla huset helgen efter då man lovar leverans inom 5 dgr. När fredagen kom så hade jag fortfarande inte fått någon leveransinformation och jag fick lov att avboka målningen på helgen. Ringer ktj på lördagsmorgonen, 20 min telefonkö kl 08:000. Personen i telefon kunde inte se någonting om vad som hänt. Man verkade inte ens se min order då man frågade om när jag lagt ordern till dom. Den 1 maj får jag ett mail från deras orderavdelning om att dom håller på och undersöker mitt ärende och måste kontakta deras lager för vidare utredning. Svarade direkt att dom kan strunta i min order, som jag som tur nog valde Klarna Faktura som betalsätt som jag anmälde utebliven leverans till så man inte kan kräva mig på pengar. Första gången jag beställer från Bauhaus och absolut sista gången. Väljer i fortsättningen att betala någon slant extra till lokala butiker för att garantera mig kvalité både på produkt och leverans.

Reebok
OK
(13)
P
Puckelito
6 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Sämsta webshoppen jag någonsin handlat ifrån, och då handlar jag regelbundet hos många svenska och utländska shoppar. Köpte 5 artiklar, leverans skulle ske inom 3-6 arbetsdagar. 3 dagar efter leverans fick jag mail om att 1 st produkt cancellerats pga slut i lager. 5 dagar senare får jag ytterligare ett mail om cancellering av 2 produkter. efter totalt 10 dagar så skickas min order, med 1 st artikel. Oerhört missnöjd med både kontakt hos deras kundtjänst och långa svarstider på mail, upp till 5 dagar innan man får återkoppling. Kommer aldrig mer handla där igen.

Samsung Jet GT-S8000 128MB RAM
Full Star 1
3.6
(38)
P
Puckelito
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Är som en del andra här SE fantast men ville ha en lite roliga telefon med pekskärm och hade krav på GPS i telefonen. Satt o lura på en del och valde mellan Iphone och Samsungen. Blev en Samsung. Haft den nu över en helg och har inte ens behövt ladda den ännu fast jag lekt en hel del med den. Skärmen är väldigt exakt och allt flyter på exakt som jag vill. Enkla menyer och inget hittepå när det gäller programmen. Hört en del klagomål på kvalitén vid musikuppspelning, men då har det gällt via yttre högtalaren, men hur ofta spelar man musiken rakt ut i luften? När hörlurarna, som är sjukt sköna, sitter i så är ljudet fantastikt. Det som gjort att jag inte satt fullt med stjärnor är att jag känner mig lite lurad över navigationen. Att man var tvugnen att tanka ner kartor m.m. och dessutom för att få ner dessa vara tvungen att skaffa ett större minneskort. Denna infon fick jag varken på samsungs hemsida eller i butiken på Telenor. telefonen i sig är helt underbar och jag hittar faktiskt inget att klaga på.