Prisjakt

tregusti

Medlem sen 2009-10-07
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Batiste Dry Shampoo 200ml
Full Star 1
3
(2)
36 kr
t
tregusti
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Håret blir väldigt grått/vitt. Vanligt bland torrschampon, men detta går ju inte ur lätt genom att rufsa runt i håret. Det blir kvar.

Falke Airport Sock
Full Star 1
3.5
(4)
88 kr
t
tregusti
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Fantastiskt nöjd. Kostar en del, och därför envisas jag med att försöka hitta andra tillverkare. Jag blir alltid missnöjd när jag snålar och provar andra. Detta är den enda jag provat som faktiskt håller sin storlek riktigt bra. Alla modeller med storlek som 41-45 är jag alltid missnöjd med, de är så otroligt elastiska att de aldrig passar bra. Men inte Falke Airport, passar perfekt alltid. Visst, de är tunna som gör att man kanske inte tränar i dem eller går ute utan skor i dem. Men det är det värt. Haft dem i många år nu som enda modell jag är helt nöjd med. För er som får hål vid naglarma, det är inte fel på strumpan. Ni får klippa och fila naglarna istället =)

TP-Link Archer MR200
Full Star 1
3.1
(11)
807 kr
t
tregusti
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

I allmänhet rätt instabil och svajig. Flertalet gånger så står det inget om att vissa klienter skulle ha kopplat upp sig mot den fast jag lätt kan få kontakt till den från annan klient. Problem i senaste firmware att använda VPN på en klient. För tillfället finns det nån inofficiell beta som man kan flasha om till för att fixa VPNen; testade men då funkade ingenting mer eller mindre, flashade tillbaka och levde med att inte kunna jobba hemifrån med den (använde tethering via telefon istället). Gränssnittet är som de brukar i de flesta routern, dvs kackigt och fult även om det funkar när man letat igenom alla icke intuitiva menyer.