Prisjakt

ringis

Medlem sen 2009-08-27
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Bullpadel Pro Line Hack (2018)
Full Star 1
4.5
(2)
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har 2017 års modell. +Finns mycket fart att hämta(underbart att kunna slå ut bollen från banan utan att ta i, det gäller bara träffa rätt, vilket inte är det lättaste alltid) +Har lyft mitt spel en nivå.Jag fick jobba hårt med mitt gamla rack( Babolat - Defiance) för att pressa motståndarna i defensiven. Nu är det betydligt enklare. +Förvånansvärt lättspelat +Jag upplever det förlåtande -Upplevs tyngre än ett runt rack(som jag haft tidigare) -Efter som det känns lite tyngre kan det vara svårare att gräva upp bollar nere i hörnen. Framförallt på backhandsidan där jag inte är lika stark i handleden(blir ibland dubbelfattad backhand för att få över bollen) -Skulle haft den goa ruggade ytan som Bullpadel Vertex 2 har(visserligen oklart om det gör stor skillnad men ändå)

LG 60UF695V
Full Star 1
4
(2)
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Betalade 10000kr under mellandagsrean. Fanns ingen 60 eller 65 tummare (som jag var ute efter) från de stora tillverkarna som var billigare vi köptillfället. Plus: + kr/tum är lågt + 4k (bonus) + Tunn + Ingen backlight bleeding + Liten ram + Med bra material in är bilden bra + Tycker även lågupplöst material står sig ok Minus - Vertikal bandning (inget jag lagt märke till vid normalt tittande men med diverse testbilder så kan man se det) - Problem att hänga med fullt ut när det är stora objekt som rör sig tvärs över bildytan (oberoende av inställning på bildförbättringen). Har bara sett detta när jag kollad via youtube. Övrigt ~ Svärtan är ok men inget fantastiskt, vilket man inte kan förvänta sig heller när det handlar om en IPS-panel. ~ 60-65ms delay med bildförbättring avslagen, inga problem att spela Fifa16 via Xbox360 ~ Över 100ms delay med bildförbättring påslagen. Slutsats: Jag är nöjd med köpet!

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard K811 (Nordisk)
Full Star 1
4
(5)
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fungerar utmärkt till mina Mac-produkter. Underbart med bakbelysta tangenter. Hade en förhoppning om att det skulle gå att använda till min windows 7 dator också men det gick inte... Var delvis därför jag köpte det...

Polar RCX5 GPS
Full Star 1
5
(1)
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Mycket bra klocka! Har haft den i 1,5 år nu och genomfört över 200 pass med den. Jag gillar när man har GPS:en separat och på så sätt får en smidigare klocka om man tränar innen lr inte behöver hastighet/sträcka. +Lätt att byta batterier i klocka och pulssändare. +Enkel hemsida för träningsprogram mm, bra att det är just en hemsida så man kan komma åt den var man än är. (behöver ju alltid usb-stickan för sync iof) +Bra storlek på displayen +Man kan ändra vad som ska synas på displayen enkelt. +Heart touch är smidig funktion. -Synd den inte har blåtand så man kan synca till telefon/dator/tablet, nu måste man ju leta reda på USB-stickan och koppla in den och sen köra programet osv... -För enkel tidtagning(utan HR och GPS) måste man starta ett träningsprogram som man skapat. Polar Sverige är väldigt bra att ha å göra med! När mitt pulsband gick sönder fick jag ett nytt dagen efter jag ringt å berättat vad som var fel mm, troligtvis ett vanligt fel men ändå, snabb service. Jag fick oxå en ny design på bandet vilket känns bra. Tappade pulssändaren i marken förra veckan när jag tog av mig tröjan så den sluta att fungera, då fick jag köpa en ny till 1/3 av nypris. Tycker jag va en bra deal med tanke på att jag ändå haft den i 1,5 år.

Incase Reflex On Ear
Full Star 1
4
(1)
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

+ kort sladd (perfekt när musiken/telefonen ligger i byxfickan) + trassel-fri sladd + mjuka å sköna mot öronen (efter fixen) + Bra ljud (kunde varit bättre) + mic och kontrol + Lätta - Kort "huvudbygel". För mig räcker den precis - Ingen "förvaringslåda" medföljer - Priset Övrigt: Trycker hårt mot öronen. Fixas lätt genom att böja ut dom med lite kraft. Efter böjandet stannar dom i den position man önskar. Kort sladd om dom skall pluggas in i något som inte ligger i fickan. 50 kr ger dig en 2 m förlängning vilket jag tycker är bättre än lång sladd från början. Efter modifikationen är jag nöjd men dom känns aningen för dyra för det man får tyvärr...

TViX HD Slim S1
Full Star 1
4.7
(13)
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bara att lägga över filmerna och köra. Klarar alla format jag provat. Hade ett problem med att 720p-1080p mkv:er inte gav någon bild, bara ljud. Installerade den senaste firmwaren och vipps så var det bild:) Tycker den e grym!

Seagate Momentus 7200.4 ST9500420AS 16MB 500GB
Full Star 1
3.8
(5)
2 854 kr
r
ringis
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Används i Macbook pro (2009) Snabbare än originalet (5400rpm). Enda negativa är att det susar betydligt mer från denna än orginaldisken, men det får man leva med om man vill dubbla kapaciteten och framförallt ökad hastigheten för en billig peng.