Prisjakt

micke_schonning

Medlem sen 2009-07-25
14
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Popp Z-Wave
Full Star 1
3
(3)
599 kr
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte denna hösten 2019. Fungerade fint ute i carporten första vintern med en Fibaro wall plug som förlängare av z-wave nätet. Vinter efter fungerade den inte alls utomhus. Inomhus gick det dock bra. Fick den bytt på garantin men den nya fungerade inte heller ute i carporten. Blev pension av den och inköp av en Nedis wi-fi smart plug istället. Får se om den fungerar som tänkt.

AcousticSheep SleepPhones
Full Star 1
5
(1)
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Perfekta hörlurar för ljudböcker eller podcasts. Somnar ofta med dem och har inget problem med att sova med dem stora delar av natten. Sladden är lagom lång, 120 cm, och har ett nylonöverdrag som gör den smidig och trasselfri. De små högtalarna går att justera inuti pannbandet för bästa passform. De går även att ta ur om du vill tvätta pannbandet. Något stora för sin storlek. Välj alltså en något mindre storlek om du skulle ligga på gränsen. Har använt dessa i drygt två år nu utan problem. Håller bra än. Uppdatering: Efter ca. 2.5 år så har de nu börjat glappa. Men får ändå bra betyg med tanke på att jag använt dem nästan varje natt.

Elgiganten
Bra
(500+)
m
micke_schonning
14 omdömen
DåligRedigerades 6 år sedan

Bra pris på varan (Black friday) men nästan en månads leveranstid när samma vara redan finns i butik. Själva köpet tog flera timmar att genomföra pga. hög belastning. Genomförde nästan ett helt köp hos en konkurrent samtidigt och där snurrade det på utan problem. Varan dessutom i lager och leverans inom en vecka där.

24.se
Bra
(500+)
m
micke_schonning
14 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Som alltid, snabb leverans!

Logitech M570
Full Star 1
4.4
(27)
1 895 kr
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Funkar kanon från första stund. Hade inga problem alls att byta från vanlig mus till denna. Mycket bättre än de andra som man styr med långfingrarna, tex. Trackman Marble. Skönt för handloven som slipper hasa runt på bordet och jaga musen. Har haft två Trackman wheel tidigare. Samma som denna men med sladd. Men när knapparna på den förra började bli dåliga köpte jag denna istället. Förra höll i två år. Men då bor jag ju i princip framför datorn och använder musen väldigt mycket. Har nu haft denna i över sex månader och har inte behövt byta batteri än. Ska iof. hålla i upp till 18 månader men man vet ju aldrig. Det enda jag tyckte var sämre på denna än föregångaren med sladd är att motståndet i klicket på scroll-hjulet är lite högre på denna än den gamla. Men det är nog mest en vanesak. Tips! För att göra rent under kulan är det bara att ta tag i kulan med tummen och pekfingret och dra ut den. Brukar behövas någon gång per halvår. Uppdatering: Idag tog batteriet slut. Det medföljande batteriet, Duracell, höll i nästan ett helt år, så när som på några veckor. Använt den många timmar dagligen (jobb+fritid) och aldrig stängt av den. Antar att den går ner i viloläge efter en stund. Uppdatering 150410: Mittenknappen gav nu upp för andra gången. Första gången var efter ett år och nu 1.5 år senare så gav även denna upp. Fick ny på garantin från Electroworld där jag köpt den.

Sony SBH20 Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(97)
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte denna som ersättare till MW600 som klämman gått sönder på och tyvärr så lever den inte upp till förväntningarna. Främst pga. mikrofonen slutar fungera då och då och kräver då omstart av headset:et. Samt att ljudkvaliteten är sämre vid telefonsamtal med högre brus än i MW600 via min Galaxy S3:a. Musik funkar dock bra utan allt för högt störande bakgrundsbrus. Annars är den liten och smidig med en rejälare klämma, på gott och ont, än vad MW600 hade. Plus att den också går att använda under laddning. Får bli retur och ny jakt för ett bra headset. Edit: Fick ett nytt och där är ljudet bättre och tappar inte kontakten med min telefon längre. Höjer betyget något. Men batteritiden är fortfarande alldeles för dålig.

Top12
m
micke_schonning
14 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Köpte ett par snowboardbindningar på tisdag kväll och kunde hämta ut dem på torsdagen. Snabbt, smidigt och bra pris.

Braun Series 3 320s-4
Full Star 1
4
(5)
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har äntligen, efter att ha varit otrogen med en Philips i två år, köpt en Braun igen. Rakar fint och jag blir inte röd på halsen som jag blev av Philips:en. Går att skölja av under kranen för enkel rengöring.

Sonos Play5 WiFi Högtalare
Full Star 1
4.7
(95)
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

En av de bästa prylarna jag köpt! + Kanonljud + Lätt att flytta på verandan när man grillar. Bara dra ur nätsladden (220 v) och lyfta i det integrerade handtaget/basreflexporten på baksidan. + Spela olika Spotify-spellistor på varje Sonos (bara ett Spotify-premium konto behövs) + Fler än 70 000 radiostationer via TuneIn

Philips Gaia HD7546
Full Star 1
3.9
(23)
950 kr
m
micke_schonning
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Snabb bryggare som brygger gott kaffe. Perfekt att ställa fram på bordet när den bryggt klart. Håller kaffet varmt länge.