Kategorier
Prisjakt

kobebryant69

Medlem sen 2009-04-25
38
Bidrag
83
Hjälpsamröster
Electrolux EW8F8669Q8 (Vit)
3.5
(2)
9 999 kr
23 dagar sedan
Väldigt nöjd med denna tvättmaskin. Tyst, rymlig, autodoserande, 1600 varv centrifugering, Time manager och massor med tvättprogram. Det enda negativa jag hittat är att de kortaste "normala" tvättprogrammen tar ca 1 timme. Vår förra Electrolux körde dem på ca 40 minuter. Men jag antar att det är normalt för nya maskiner som ska spara el och vatten.
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Köpte golvhögtalare från dem. Gratis hemleverans och allt funkade perfekt.
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Köpte en Rega Planar 2, som jag inte var nöjd med efter att ha provat den. Returnerade den utan några konstigheter från företaget. Har också köpt en förstärkare från dem och allt har funkat perfekt från deras sida.
CDON
Bra
(500+)
Dålig
en månad sedan
Köpte en Vinylskiva på Black Friday. Den skulle anlända efter 10-15 dagar, men det dröjde ända till den 23 december innan jag fick den. Kul att den kom innan jul, men man vill ogärna sitta med hjärtat i halsgropen för att veta om man måste ut och jaga en ny julklapp till sina kära. Förut var CDON en riktig favoritbutik för mig, men när de nu gjort om sig till en marknadsplats, där de släpper in riktiga SKITFÖRETAG (det sämsta företag jag någonsin handlat från och recenserat i en tidigare recension) så känner man ingen trygghet med att ett köp från CDON är ett tryggt köp.
Yamaha R-N602
4.5
(12)
6 290 kr
2 månader sedan
Jättenöjd med denna. MusicCast är fantastiskt att använda och streama trådlöst till denna förstärkare. Använder den tillsammans med Klipsch Reference Premiere RP-280F och får ut ett riktigt bra ljud.
Klipsch Reference Premiere RP-280F
4.6
(24)
2 månader sedan
Detta är mitt första par golvhögtalare. Läste allt jag hittade på Internet och fastnade för dessa, då min budget inte tillät att jag köper högtalare för över 15 000 kr. Måste säga att jag är väldigt nöjd. Ljudet är luftigt och man känner det som att musiken är närvarande i rummet. Basen är riktigt bra, då man öser på. Som helhet ett mycket bra köp för dessa pengar (Betalade endast 7000 kr på Black Friday).
Sony MHC-V82D
2.3
(1)
5 990 kr
5 månader sedan
Köpte detta monster till Partyhögtalare för medlemspriset 4990 kr på Elgiganten. Förväntade mig ett jättebra ljud med tanke på prestandan i specifikationerna. Blev dock lätt besviken. Högtalaren har en rad equalizer-lägen att välja med, men vilket jag än valde kändes musiken aldrig behaglig. Tänkte att det kanske är jag som inbillar mig, så jag plockade in sonens JBL Partybox 300 och jämförde. Visst lät ljudet öppnare i denna högtalare än i partyboxen, men rent generellt var ljudet behagligare i Partyboxen. Diskanten i denna var vass och oskön. När jag höjde ljudet blev det ännu mindre behagligt än vad man väntar sig av en högtalare av denna kaliber. Den åkte tillbaka dagen efter inköp och nu avvaktar jag inköp tills JBL Partybox 1000, kommer till bra pris. OBS! Jag är normalt ett fan av Sony, vilket ni kan läsa i mina tidigare recensioner. Denna gång blev jag dock besviken.
Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
Usel
7 månader sedan
Beställde Bushman Myggspray, som jag skulle ha med på en fiskeresa. Det stod att leveranstiden skulle vara 2-3 vardagar, så eftersom jag skulle åka om 5 dagar så kändes det betryggande. Dock kom inte leveransen förrän efter 8 vardagar, vilket medförde att jag fick ge mig ut på stan dagen samma dag jag skulle åka på resan och leta detta myggmedel, som jag lyckligtvis hittade. Att leveranstiden är 8 dagar istället för de utlovade 2-3 medför att företaget får en 1:a i betyg av mig.
Yamaha WXAD-10
4
(44)
1 390 kr
9 månader sedan
Har bara haft den i två dagar, men jag är helt sjukt nöjd. Superbra ljud och så får den gamla stereon från 90-talet nytt liv i och med att jag kan koppla in den i förstärkarens Aux-uttag och streama musik till stereon. Att den spelar ljudet via wifi istället för Bluetooth gör stor skillnad. Har provat 4 olika Bluetooth-högtalare för upp till 5000 kr, men då jag fick koppla denna till den vanliga gamla stereon blev ljudet enormt mycket bättre.
Skalhuset
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Beställde ett Spigen Neo Hybrid-skal och det skickades direkt till brevlådan. Snabbt och enkelt.
Sida 1