Kategorier
Prisjakt

jgjgjg

Medlem sen 2009-04-21
16
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Bose SoundSport Wireless
3.5
(38)
1 099 kr
9 dagar sedan
Fungerar riktigt bra och har nu bytt tillbaka från apples air-pod pga skönt att ha en sladd som de sitter fast i. De ger bra garanti också!
Google Home Mini
3.6
(70)
297 kr
7 månader sedan*
Tyvärr lite buggiga men för priset ok men förvånansvärt bra ljud. Skriker tal till dig men spelar musiken för lågt vilket blir mkt irriterande och gör at den förlorar sin funktion. Onödiga begränsningar har Den också som att man inte han spela upp ljudsamtal med den via bluetooth men allt annat på telefonen ex. Eller ha dubbelt samtal med två via duo. Sen frågar den efter Wi-Fi och man får installera om lite då och då.
*Redigerades 4 månader sedan
Apple AirPods Pro
3.9
(117)
2 139 kr
7 månader sedan
Jättebra förutom dålig kvalitet. Andra luren på lagning nu efter bara ett par månader. Sen är det många i kön med liknande problem vilket vittnar om att det inte bara är mitt exemplar.
Samsung Book Cover Keyboard for Galaxy Tab S6 10.5 (Nordisk)
1.4
(3)
969 kr
8 månader sedan*
Slutade helt konstigt nog bara fungera efter 2 månader. Noteras i inställningarna men inga tangenter fungerar. Har testat fabriksåterställa den och det hjälper inte så helt enkelt kass. Har dock inte upplevt att baksidan ramlar av om man använder klistret som ingår men då kan man aldrig ta bort den ena delen. Efter ett tag börjar dock detta klister lossna lite grann.
*Redigerades 8 månader sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
OK
10 månader sedan*
Ok men irriterande att De skriver att de har prisgaranti på hemsidan vilket inte stämmer. Har försökt åkalla den flera gånger utan att det funkar. Brukar ha olika pris i butik och på nätet men påpekar man det i butiken justerar dem det.
*Redigerades 10 månader sedan
Detroit: Become Human (PS4)
4.4
(13)
198 kr
ett år sedan
Fantastisk interaktiv film. Vill man ha ett spel blir man kanske besviken.
Samsung Gear Sport
4.2
(58)
3 088 kr
2 år sedan
Har notifikationer som inte går att stänga av och stör än hela tiden tex senaste nytt. Den okej innan en uppdatering men efter den hade en app installerats som ger notifikationer hela tiden och som olikt andra appar inte går att stänga av stöd än konstant (senaste nytt)
CoolStuff
Utmärkt
(295)
Dålig
2 år sedan
Har lockpriser här på prisjakt som är slut på lagret
iRobot Roomba 980
4.3
(43)
5 490 kr
3 år sedan*
Har inte ägt ngn annan robottdamsugare men är tyvärr ngt besviken över denna då den tyvärr ofta brukar fasta på olika ställen i lgh och aldrig lyckas slutföra städjobben. Trösklarna är under 1.5 men den lyckas oftast (men ibland) ändå inte ta dig över och slutför uppdraget i ett rum. Vår lgh bör vara relativt enkel att städa och ändå går det sådär. Dock ändå skönt att inte behöva dammsuga så mkt själv längre.
*Redigerades 3 år sedan
Cylinda SIB 872 KV (Vit)
1.5
(1)
3 år sedan*
Cylindas kundservice är tyvärr så dålig så även om maskinen är ok så kan man inte ge det annat än lägsta betyg. En liten detalj gick sönder och vi fick köpa en ny maskin istället efter att cylindas krånglat med oss i ett halvår med bland annat att boka tid för reparatör som skulle dyka upp men som aldrig kom, bokade nytt möte, reparatören kommer inte etc.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1