Kategorier
Prisjakt

h2kimmen

Medlem sen 2009-02-10
27
Bidrag
6
Hjälpsamröster
MyTrendyPhone SE
Bra
(471)
Dålig
15 dagar sedan
Skulle sälja min telefon till Mytrendyphone men fick olika besked var kontoret man skulle lämna in till istället för att skicka fanns någonstans. Efter ha gjort 2 resor till olika adresser fick jag reda på att det skulle lämnas till ett annat företag. Fick ge upp efter det blivit så krångligt.
Zooplus.se
Bra
(412)
Utmärkt
4 månader sedan
Stort utbud Bra leveransalternativ Billigt
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan
Snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.
Widforss
Utmärkt
(394)
Utmärkt
4 månader sedan
Supersnabba leveranser.
Whirlpool TDLR 60230 (Vit)
2.7
(7)
6 månader sedan*
Fungerade bra i två år tills skyddet för tumlaren inte kunde röra sig när den är öppen gick sönder och fick felkod att låsningen inte fungerade. Fick slå på luckan så låsningen öppnade sig. Till slut fungerade det inte och blev byte till annat varumärke. Fick aldrig problem med rost dock.
*Redigerades 6 månader sedan
Arozzi Torretta
3
(9)
2 190 kr
7 månader sedan
Väldigt skön stol att sitta i. Håller fortfarande efter 3 år. Det enda som hänt är att armstödena började hänga. Efter kontakt med Arozzi supporten så skickade de ut gratis skruvar.
Nura Nuraphone G2
4.1
(7)
3 998 kr
ett år sedan
Bästa hörlurarna jag ägt gällande ljudkvalitet. Väldigt kristall klart ljud och bas i dessa. Tyvärr så måste jag lämna tillbaka dessa då pluggarna gör rätt så ont i öronen och ljudet hackar när man har den i fickan och går. Väldigt synd då dessa var bästa jag testat.
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(122)
2 397 kr
ett år sedan
Testade Sonys WH-1000XM2 och dessa och kan säga: + Sköna att ha på sig + Knappar istället för touch + Koppla till två enheter + Något sämre ANC än WH-1000XM2 - Känndes att det var för mycket diskant i dessa och var jobbigt ibland att lyssna på vissa låtar då den känndes alldeles för skarp med cymbaler ex i musiken. Det gick att få bort en del med Androids EQ men det fanns där ändå. - I samtal lät det som att prata i en burk - Klen bas - Dålig app jämfört med sonys app
Sony WH-1000XM2
3.9
(67)
5 490 kr
ett år sedan
+ Bra bas men inte för mycket. Väldigt all around + Sonys app + Sitter bra och bekväm + ANC är bäst på denna - Touch kontrollerna. Ibland om man vill byta låt kan man höja eller sänka volymen eller pausa musiken - Gillar inte metallen bågen då det blir fula märken efter ett tag Slutsats: Lyssnar man lite på allt möjligt och ser videos så passar dessa perfekt.
Fallout 76 (PC)
2.2
(18)
90 kr
ett år sedan
Är man en inbiten Fallout-fan tycker jag att det är värt att köpa. Visst finns det en del buggar men inget som är allvarligt. Världen är bland det bästa med mycket intressanta platser. Spelet tycker jag håller en stadig linje med tidigare Fallout spel.
Sida 1