Prisjakt

SimonZes

Medlem sen 2008-12-08
15
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Cooler Master MM712
Full Star 1
3
(1)
799 kr
S
SimonZes
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Superbra mus! Sjukt dålig mjukvara.

The North Face Vectiv Exploris Mid Futurelight (Herr)
Full Star 1
1
(1)
1 168 kr
S
SimonZes
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Alla North Face skor som denna och liknande modell går sönder på sidan efter ca ett år. Där materiallet böjer sig när man går så blir det är spricka då materialet inte är flexibelt nog. Gör dig själv en tjänst och köp ett annat märke/modell.

SteelSeries Arctis Pro Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(10)
1 890 kr
S
SimonZes
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Som många andra skriver så går dom sönder där bygeln sitter fast i öronkåpan. Dock så får du nog leta ganska bra för att hitta några "gaming" lurar som låter bättre. Mitt ex gick sönder efter 16 månader. Kontaktade Steelseries support och har nu efter mycket snabb kontakt ett par nya på väg på posten. Så har inget ont att säga om deras kundservice. Så pga bra kundservice och bra ljud så får dessa av mig ändå tre stjärnor.

Proshop
Utmärkt
(500+)
S
SimonZes
15 omdömen
Dålig3 år sedan

Har beställt från Proshop vid flertal tillfällen tidigare och har inte haft några problem. Dock så blev jag tvungen att reklamera mitt senaste köp ganska omgående då minnesstickorna jag köpt gick sönder. Nu 1 månad efter att dom mottagit min retur så har jag fortfarande inte fått något svar på min reklamation. När en produkt går sönder så snabbt så anser jag att dom bara borde skicka ut ett nytt kit med minnesstickor. Det är ju inte så att dom sitter med lödkolv och reparerar minnesstickor. Och att testa att dom är sönder borde inte ta mer en 5-10 minuter. Så blir tyvärr inte härifrån igen.

Iiglo MM2302
Full Star 1
3
(1)
S
SimonZes
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte denna för att använda med mina två 27 tums Samsung C27JG50. Till slut så fick jag allt uppsatt och justerat men det tog en hel förmiddag. Speciellt för att det sitter någon form av "kulled" i fästet som man sätter på skärmen som är extremt svårjusterat. Jag fick plocka isär allt och olja dom för att det skulle fungera. För varje gång du måste gör en justering av trögheten för "kulleden" så måste du skruva bort hela fästet från skärmen. Det blir således väldigt tidskrävande att få till rätt tröghet så att det både går att justera skärmarna på plats och att dom håller positionen. Får ändå till slut godkänt från mig då när jag äntligen blev klar är mycket nöjd med resultatet. + Stark gas arm som håller positionen. - Svårt att justera skärmarna i förhållande till varandra. Det går att få det precis som man vill men det kräver en hel del justerande innan det blir bra.

Hornbach
Bra
(500+)
S
SimonZes
15 omdömen
Usel4 år sedan

Beställde takpannor från Hornbach för ett tag sedan. När jag fick besked att hämta leveransen hos Benders så upptäckte jag att beställningen inte va korrekt gjord från Hornbach. Och hörde då av mig till tillbaka till Hornbach som skulle rätta till beställningen. Sedan fick jag svar från Hornbach att jag skulle höra av mig till Benders för att dubbel kolla att beställningen var klar. Då påstod Benders att beställningen redan var uthämtad. Ej av mig då. Ingen påskrift fanns att varorna hade blivit uthämtade av rätt person. Hörde av mig till Hornbach om detta. Som då vägrar att hjälpa till och hänvisar till Benders som också bara rykte på axlarna. Trots att jag gjort beställningen genom Hornbach så tog dom inget ansvar för att kunden får leveransen trots att den va betald. Så hej då till dom pengarna. Blir aldrig Hornbach igen!

Widforss
Utmärkt
(500+)
S
SimonZes
15 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Stod fel på hemsidan angående ett Trangia kök som jag beställt. Mailade Widforss om detta. Och fick mail direkt tillbaka att det va fixat. Plus så skickade dom ut en produkt som var dubbelt så mycket värd som kompensation. Fel kan det alltid bli men sjukt bra kundservice när problemet uppstod!

JBL Duet NC Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(3)
S
SimonZes
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Sjukt nöjd med dessa. Perfekt ljudbild i min smak. Brukar annars gilla AKGs ljudbild som jag tycket liknar dessa. Den aktiva brusreduceringen funkar klockrent. Bra batteritid. Sitter skönt på huvudet utan besvär även under lång tid. Köptes på rea för 1290:-.

Lamnia
Bra
(30)
S
SimonZes
15 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Har beställt ett flertal gånger och det har alltid gått snabbt och utan problem. Rekommenderas!

Apple TV 4K 64GB
Full Star 1
4.4
(41)
2 199 kr
S
SimonZes
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kan inte bli bättre. Och då är jag inte ett Apple fan. Den har appar för i princip alla streaming tjänster. Mycket snabbt grännssitt. Sjukt smidig kontroll med röst styrning som faktist fungerar och är användbar. Har basenheten på andra sidan en lättbetong vägg och kontrollen funkar utmärkt 4-5m från väggen på andra sidan (dragit kablarna genom väggen). Hittade min Synology NAS direkt utan problem. Kör via VLC appen och det finns också en dedikerad Synology Video app om man vill köra med den. Kör också Live tv via Telias Play+ app vilket hittils har fungerat felfritt. Kan vara värt att nämna att trots att jag har en 4k tv med HDR så ställde jag ner video inställningarna på den till 1080 60 hz SDR. Då nästan allt jag tittar på är max 1080 och det blir då mycket bättre bild än att köra med 4k HDR då bilden blir grynig/mörk då för SD/HD material. (Apple ska tydligen enligt rykten jobba på en fix för detta problemet). Har ingen annan Apple produkt och det finns ingen anledning till det heller då den funkar utmärkt med Android och Windows.