Kategorier
Prisjakt

SimonZes

Medlem sen 2008-12-08
11
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
Dålig
en dag sedan
Har beställt från Proshop vid flertal tillfällen tidigare och har inte haft några problem. Dock så blev jag tvungen att reklamera mitt senaste köp ganska omgående då minnesstickorna jag köpt gick sönder. Nu 1 månad efter att dom mottagit min retur så har jag fortfarande inte fått något svar på min reklamation. När en produkt går sönder så snabbt så anser jag att dom bara borde skicka ut ett nytt kit med minnesstickor. Det är ju inte så att dom sitter med lödkolv och reparerar minnesstickor. Och att testa att dom är sönder borde inte ta mer en 5-10 minuter. Så blir tyvärr inte härifrån igen.
Iiglo MM2302
2.8
(1)
1 390 kr
2 månader sedan
Köpte denna för att använda med mina två 27 tums Samsung C27JG50. Till slut så fick jag allt uppsatt och justerat men det tog en hel förmiddag. Speciellt för att det sitter någon form av "kulled" i fästet som man sätter på skärmen som är extremt svårjusterat. Jag fick plocka isär allt och olja dom för att det skulle fungera. För varje gång du måste gör en justering av trögheten för "kulleden" så måste du skruva bort hela fästet från skärmen. Det blir således väldigt tidskrävande att få till rätt tröghet så att det både går att justera skärmarna på plats och att dom håller positionen. Får ändå till slut godkänt från mig då när jag äntligen blev klar är mycket nöjd med resultatet. + Stark gas arm som håller positionen. - Svårt att justera skärmarna i förhållande till varandra. Det går att få det precis som man vill men det kräver en hel del justerande innan det blir bra.
Hornbach
Bra
(387)
Usel
ett år sedan
Beställde takpannor från Hornbach för ett tag sedan. När jag fick besked att hämta leveransen hos Benders så upptäckte jag att beställningen inte va korrekt gjord från Hornbach. Och hörde då av mig till tillbaka till Hornbach som skulle rätta till beställningen. Sedan fick jag svar från Hornbach att jag skulle höra av mig till Benders för att dubbel kolla att beställningen var klar. Då påstod Benders att beställningen redan var uthämtad. Ej av mig då. Ingen påskrift fanns att varorna hade blivit uthämtade av rätt person. Hörde av mig till Hornbach om detta. Som då vägrar att hjälpa till och hänvisar till Benders som också bara rykte på axlarna. Trots att jag gjort beställningen genom Hornbach så tog dom inget ansvar för att kunden får leveransen trots att den va betald. Så hej då till dom pengarna. Blir aldrig Hornbach igen!
Widforss
Utmärkt
(394)
Utmärkt
2 år sedan*
Stod fel på hemsidan angående ett Trangia kök som jag beställt. Mailade Widforss om detta. Och fick mail direkt tillbaka att det va fixat. Plus så skickade dom ut en produkt som var dubbelt så mycket värd som kompensation. Fel kan det alltid bli men sjukt bra kundservice när problemet uppstod!
*Redigerades 2 år sedan
JBL Duet NC
3
(3)
1 490 kr
3 år sedan*
Sjukt nöjd med dessa. Perfekt ljudbild i min smak. Brukar annars gilla AKGs ljudbild som jag tycket liknar dessa. Den aktiva brusreduceringen funkar klockrent. Bra batteritid. Sitter skönt på huvudet utan besvär även under lång tid. Köptes på rea för 1290:-.
*Redigerades 3 år sedan
Lamnia
Bra
(26)
Utmärkt
3 år sedan*
Har beställt ett flertal gånger och det har alltid gått snabbt och utan problem. Rekommenderas!
*Redigerades 3 år sedan
Apple TV 4K 64GB
4.2
(37)
1 990 kr
3 år sedan*
Kan inte bli bättre. Och då är jag inte ett Apple fan. Den har appar för i princip alla streaming tjänster. Mycket snabbt grännssitt. Sjukt smidig kontroll med röst styrning som faktist fungerar och är användbar. Har basenheten på andra sidan en lättbetong vägg och kontrollen funkar utmärkt 4-5m från väggen på andra sidan (dragit kablarna genom väggen). Hittade min Synology NAS direkt utan problem. Kör via VLC appen och det finns också en dedikerad Synology Video app om man vill köra med den. Kör också Live tv via Telias Play+ app vilket hittils har fungerat felfritt. Kan vara värt att nämna att trots att jag har en 4k tv med HDR så ställde jag ner video inställningarna på den till 1080 60 hz SDR. Då nästan allt jag tittar på är max 1080 och det blir då mycket bättre bild än att köra med 4k HDR då bilden blir grynig/mörk då för SD/HD material. (Apple ska tydligen enligt rykten jobba på en fix för detta problemet). Har ingen annan Apple produkt och det finns ingen anledning till det heller då den funkar utmärkt med Android och Windows.
*Redigerades 3 år sedan
Watchia
Utmärkt
(98)
Utmärkt
3 år sedan*
Snabb leverans och grymt bra pris. Och klockan var vad den skulle.
*Redigerades 3 år sedan
LG 65UH615V
4.1
(11)
4 år sedan*
Helt OK bild för priset. Jämförde mot en Samsung 7 serie i butik. Och efter att jag ändrat bildinställningarna på LG:n så kunde jag inte se någon skillnad mellan dem båda skärmarna som stod bredvid varandra. Därför så landade mitt val på denna. Och jag ångrar mig inte. OS:et är snabbt och har det mesta. Och till skillnad från min gamla Philips Android TV så hänger sig inte TV:n stup i kvarten. Saknar dock appar som SVT Play och TV4 play. Casting från en Android mobil funkar också mycket bra. Rekommenderar denna tv om man är ute efter en 65" men inte vill lägga ner en förmögenhet. Bra funktion/pris förhållande!
*Redigerades 4 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Bra
7 år sedan*
Köpte lite hårdvara till en ny dator som jag skulle bygga. Åkte till deras lagerbutik i Slagsta. När jag skulle hämta cpun som jag ville ha så fanns bara en kvar och på förpackningen så såg den öppnad ut redan, så jag frågade personalen om det. Dem sa att det förmodligen va en retur med oöppnad förpackning och att deras personal hade öppnat den för att se att allt va okej. Okej tänkte jag och tog den ändå eftersom det va sista exet. Väll i min bil utanför så plockade jag upp processorn för att dubbelkolla och såg då tydligt att den varit använd då det fanns rester av kylpasta och ett litet märke i cpu på ovansidan. Fick så klart byta den på en gång mot en annan som dem hittade på lagret. Men det känns inte så bra att dem säljer produkter som tydligt har varit använda som nya! Dem kan inte alls ha kollat att produkten varit oanvänd vid retur för då hade vem som helst sätt att den va använd. Köpte också ett moderkort som låg i en ej plomberad förpackning. När jag kom hem upptäckte jag att det va sönder och åkte tillbaka med det och fick byta det på en gång vilket uppskattas. Känns ändå skumt att dem har så mycket "känsliga" produkter som ligger i ej förslutna förpackningar. Deras bemötande mot mig har varit väldigt bra och jag fick som sagt utan diskussion byta dem felaktiga produkterna så där ska Netonnet ha en extra stjärna. Men se upp för begagnade och ej plomberade produkter. Dem får ändå sju stjärnor från mig för bra service och bra priser och åtkomlighet (för mig iallafall). Tack för mig!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1