Prisjakt

firepiper

Medlem sen 2008-12-04
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Alfi Gusto 1L
Full Star 1
3
(1)
571 kr
f
firepiper
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Ok termos. Försöker låtsas vara av metall på bilder men i verkligheten är det bara plast.

Moccamaster Cup-One
Full Star 1
3.4
(7)
2 199 kr
f
firepiper
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Superbra bryggare för den som vill brygga en kopp åt gången med riktigt kaffe och inte fylla soppåsen med engångsförpackningar. Brygger riktigt bra kaffe. Tyvärr så misslyckas den minst var 10:e gång då filtret sätter igen sig pga något litet skräp i det minimala hålet i filterhållare vilket resulterar i en filterhållare full med kaffe och sump och inget kaffe i koppen, bara att göra rent och göra om. Kan inte ge den mer än en 3:a pga. denna svaghet.

Härkila Kervo Rucksack
Full Star 1
2
(1)
f
firepiper
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Ideerna kring denna ryggsäck må vara bra och lockande men tyvärr är genomförandet en katastrof. Jag köpte väskan förra året och har använt den vid resa (utan hölster) och under jakten (med hölster) och väskan har ofta bjudit på besvikelser. 1. Utan hölster blir väskan "hängig" på ryggen och har dålig hållning när man bär den. Den blir bättre om man packar den riktigt full dock. Hölsterutrymmet funkar bra för kläder när man inte har hölstet i. 2. Hölstret funkar hyffsat bra, men ett fäste gick sönder efter 2 dagar och nu hänger den snett när vapnet är i. Fästena är clips i plast och jag väntar på att nästa går sönder vilken sekund som helst. 3. Det lilla ytterfacket är klätt med ett glatt tyg och är det enda utrymmet för småsaker. Dessa åker omkring och när väskan ligger med ryggen mot marken så lutar facket så att allt rasar ur när man öppnar dragkedjan. De små fickorna saknar också resårer för att hålla saker på plats. 4. En söm lossnade efter några få gångers användning i det lilla facket. 5. Lilla facket har långa smala fickor som skulle varit perfekta för att hålla ett slutstycke. Dock är facken precis på gränsen för små för att jag får i slutstycket till min 308. Som sagt, jag gillar tanken men de har inte tagit produkten hela vägen. Priset och att den är från Härkila gör besvikelsen större.

Addnature
Utmärkt
(500+)
f
firepiper
4 omdömen
OKRedigerades 10 år sedan

Har handlat av Addnature tidigare och det har alltid fungerat bra. Men idag blev det lite annorlunda. Det verkar som Addnature har sålt sin själ till Klarna. Hela deras flöde för att slutföra beställning sköts av klarna numera verkar det som. Inte nog med att det inte laddade vid första försöket i Chromium. Väl i firefox fungerar det men det verkar som Klarna försöker lura på sina kunder, genom Addnature, deras kredittjänster. Klickar man inte vidare efter slutfört köp och byter till kortbetalning istället för det (ej tydligt) förvalda alternativet Julkampanj får man sig en kredittjänst på köpet. Mycket dålig stil av Klarna och tråkigt att Addnature går med på detta. Helst hade jag sett att Klarna aldrig hanterat mina personuppgifter eftersom de inte behöver göra det även om jag betalar med kort genom deras tjänst. Betvivlar dock inte att Addnature kommer att leverera lika bra som de alltid gjort.